Şimdi Ara

Yeni Event hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu event nzmn bitio??yaw sürekli bug werio 42 lwlım bi grdm oyuna 75 lwlık kanguru buna yaw

• neden bitmesini istiosun beyenmıosan gırme?
  • beğenmediğimden diil sadece merak ettm
  • 11 martta
  • keşke hiç bitmese ya ne guzel eglenioduk sıkıldıkca uniq beklicegime gider pvp yaparm eventte daha guzel valla
  • valla haklısın bılader canım sıkıldıkca gıdıom event a kasma derdım yok zaten bence zewklı ama o kadar ugrastan sonra gelıpte bana mp grain recovery potion verincede cinnet gecıyorum
  • buglarla herkesin başı belada zaten bir işide düzgün yapmazlar. kendi lvl cevrende fazla katılım olmadıgından yada eşleşecek oyuncu sayısında tam sayı bulunamadıgında mob cıkmıyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bıldıgım kadarıyla magaraya gıren kısılerın en yukseğine gore yaratık cıkıyorumus o yuzden zorlayıcı oluyorlar bu arada ben eu charla gırdım hıc tavsıye etmem mumkunse chın charlar la gırın cunku pot basmak buyuk bır dert oluyor
  • event e girdiğinde moblar yoksa ve match started yazmadıysa yeterli oyuncu olmadığı için oyuna almıyo demek ama maç başladı diyipte moblar yoksa buggg oldu ... bug konusunda rekor benim heralde 11 tane ard arda bug yakaladım ama 10 dk lık server bakımından sonra hiç denk gelmedi.

edit : imla (daha çok vardır ama gözüme çarpanları değiştirdim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunduzcagri -- 4 Mart 2008; 13:14:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.