Şimdi Ara

YENİ EVLENDİM HAFTASONUNA KADAR LED TV ALMAM LAZIM LÜTFEN YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni evlendim tv alımını daha gerçekleştirmedim.kafamda baya karıştı bazı sorularım için yardımcı olursanız sevinirim.
    1-lg mi samsun mu? yada önereceğiniz başka marka?
    2-yazılımla 100 hz e yükseltme diyorlar.bu direk 100 hz in yerini tutar mı?
    3-yaklaşık 1500-1800 arasında bir tv almayı düşünüyorum.ne önerirsiniz.ben aşağıdaki tvler arasında kaldım sizce hangisi ve neden?

samsung d 5000
    samsung d 5800
    lg lv 4500

artıları ve eksileriyle bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.şimdiden teşekkürler...

• Samsung 40d6390 ı tavsiye ederim. 40d6000 dan farklı olarak uydu alıcısı var. Hd ve sd yayınlar çok iyi gösteriyor. Tek eksisi distribütör garantili 1900 tl e kadar bulabilirsin.
  • 1 - Marka bazında TV önermek yanlış, her markanın iyi / vasat modelleri var.
    2 - Hayır tutmaz tabii ki.
    3 - Bu TV ler hemen hemen aynı klasmanda. Samsung ların görüntüsü daha parlaktır ve yüksek kontrastlıdır. Buna karşın LG de daha mat bir panel vardır parlama yapmaz Samsung kadar. Intelligent Sensör özelliği de varsa o modelde (var biliyorum ama emin değilim) özellikle filmlerde görüntü kalitesi çok iyi oluyor. Mağazaya gidip kendin de görerek ve bunları hesaba katarak seçim yapmanı tavsiye ederim.
  • lg 100 hz yazılımla 400 hz oluyormuş,
    diğerleri 50 hz yazılımla 100 hz oluyormuş.

siz lg yi mi öneriyorsunuz.Intelligent Sensör özelliği nedir,nerden öğrenebiliriz var oluo olmadığını.
  • LG resmi sitesinden bakarsan yazar. Orjinal resim tarama hızı 100Hz olması önemli bir tercih nedenidir tabii ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.