Allah nasip ederse haziran ayında düğünüm var ve az çok hazırlıklarımızı yapmaya başladık. Eşime ev eşyalarının tamamını onun elektronik eşyaları iste benim karar vereceğimde anlaştık şimdi evin en çok kararsız kalınacak eşyalarından televizyon seçimindeyim ve bir türlü ne alacağıma nasıl karar vereceğime fikir kılamıyorum. Bütçem çok geniş değil açıkçası 1000-1200 tl arasında bir bütçe ile mümkün olduğunda yeterli özelliklerde bir televizyon sahibi olmak istiyorum sonuçta 1 kere alınıyor.. Benim izlemeyi düşündüğüm ve istediğim özellikler şu şekilde buna uygun model ve mümkünse bir fiyat bilgisi verirseni çok sevinir :) çokça dua ederim.
1- televizyonda çok fazla standart kanalları izlemek gibi bir niyetim yok. televizyonuma box bir bilgisayar bağlayıp SD çözünürlükte ve HD çözünürlükte film izlemek o box bilgisayardan futbol araba yarışı gibi görselliği iyi olan ıoyunlarında bazılarını oynamak istiyorum.
2- Ekran boyutu benim için önemli en az 32" bir ekran tercihen ise 42" bir televizyon istiyorum.
3- çok çok net görüntüler almama gerek yok ama genede tüplü crt televizyonlar gibi de görüntü vermesin az kendisini hissettirir olsun.
4- cihazımın arıza yada çok hd izledin iz kaldı , bu kadar çok kullanmamalısınız gibi eksi özellikleri olmasınıda istemem
5- tercihim full hd bir tv sahibi olmak ama kullanan arkadaşlar hd ready bir televizyondan performans bakımından memnun kaldılarsa önerebilirler.
6- Led olmuş LCD olmuş Plazma olmuş çok önemli değil ama benim için yukarıdaki yazdığım özellikler ön planda
Bu yazdığım maddelerde bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Tek isteğim verdiğim parada değil isteklermi karşılayacak bir tv sahibi olmak. Malum düğün önüde bütçe sınırlı. Tekrar çok teşekkürler..
bence 1 kere alınacağı için en iyisi olmalı paraya kıymalısınız bence.
bence söylediğiniz şekilde kullanım için;
lg 42pj350 (1000 lira civarı indirimlerle)http://forum.donanimhaber.com/m_40371913/tm.htm ya da lg 42ld420 (1300-1400 lira civarı, vatanda 23 nisan indirimi olursa 1200 lere gelecek fiyatı)
ikisinden birini düşünebilirsiniz. ilk televizyon forumda iyi yorumlar almış, ben denemedim. ikincisini şuan kullanıyorum. hd performansı tatmin iyi, sd için tatmin edici diyebiliriz. samsung un eşdeğer modellerini de gözden geçirebilirsiniz.