Şimdi Ara

Yeni Evlenenler için Buzdolabı & Çamaşır Makinesi & Bulaşık Makinesi Tavsiyesi(Maksimum 7000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzunca bir süredir vaktimi forumda beyaz eşya tavsiyeleri için harcamaktayım. 3 hafta sonra nasip olursa düğünüm var ancak hala beyaz eşyalarımı seçemedim :(
    Bugün can hocaya özelden fikir danıştım bu konuyla ilgili, ancak ben gibi yeni ev kuran diğer arkadaşlarıma da faydalı olur düşüncesiyle yeni bir konu açtım.

Forumda okuduğum tüm konular sonrası sadece bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi konusunda bir kaç ürün belirleyebildim. Buzdolabı ise hala muallak :(

Aşağıda bulduğum ürünleri sizlerle paylaşıyorum. Bu listeye bağlı kalma zorunluluğum kesinlikle yok, sadece bulaşık makinesi gri olması tercihimdir.
    Tecrübelerinize ve fikirlerinize çok acil ihtiyacım var. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Bulaşık Makinesi : ELECTROLUX ESF6535 LOX (Mediamarkt ta indirim çekiyle 1299 liraya geliyor)
    ELECTROLUX ESF8630 ROX

Çamaşır Makinesi : AEG L87494EFL (can hocanın yorumları doğrultusunda bulduğum ürün) (ereyon isimli sitede 1650 lira gibi bir fiyatı var ancak güvenilir bir site mi bilmiyorum )
    ELECTROLUX 1286LEW
    ELECTROLUX 1286EDS (LEW yerine geldiği söylendi ama doğru mu bilmiyorum )

Buzdolabı : Hala hiç bir fikrim yok. Sadece siemens in beyaz cam olan ürününü görüntüsü sebebiyle çok beğenmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkdesign -- 9 Temmuz 2015; 16:03:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.