Şimdi Ara

Yeni Fabia alanlara benden slm olsun... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: CHEVALIER

Arkadaşlar şükür bugun arabama kavuştum ilk izlenim... inanın arabayı sürürken zevk alıyosunuz kullanımı çok tatlı
    ön ve arka diz mesafesi gerçekten tatmin edici, performansı gayet iyi sanki benzinli araba sürüyomuşssunuz gibi geliyo
    @1.4 80 HP TDI AMBIANTE@

Basında motor gürültüsü ve yalıtımın zayıflığını eleştiren birçok yazı çıktı.

bence sen reklam yapıyorsun ya da kendini kandırıyorsun.daha evvel aynı motor polo da kullandım.

benzinlinin yanından geçmez.4000 devirden sonra hiçbirşey yok.polonun yalıtımı daha iyi olmalı.ona rağmen çok gürülütülü .

hatta autoshow bu hafta sesi traktöre benziyor yazmış.

neyin reklamını yaptığını düşünüyorsun acaba merak ettim.
    o aracın motor sesi sana traktör gibi gelirken sahibine dünyadaki en sessiz motormuş gibi gelebilir.
    sonuçta arkadaş kendi fikirlerini yazıyor ve bence biraz saygı göstermek gerekiyor. bana kalırsa asıl reklamı sen yapıyorsun.
    bu arada benzinlinin yanından geçemez ve 4000 devirden sonra bişey yok dediğin araç bir dizel. yanii 2000 devirden sonra benzinlinin onu görebilmesinin pek mümkün olduğunu sanmıyorum.ayrıca zaten dizel motorlarda çıkabileceğin max. devir 4500 civarı olur.merak etme o araç yüksek torkundan dolayı 4000 devire geldiğinde zaten alıp başını gitmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoke93 -- 20 Eylül 2007; 10:12:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: smoke93

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CHEVALIER

Arkadaşlar şükür bugun arabama kavuştum ilk izlenim... inanın arabayı sürürken zevk alıyosunuz kullanımı çok tatlı
    ön ve arka diz mesafesi gerçekten tatmin edici, performansı gayet iyi sanki benzinli araba sürüyomuşssunuz gibi geliyo
    @1.4 80 HP TDI AMBIANTE@

Basında motor gürültüsü ve yalıtımın zayıflığını eleştiren birçok yazı çıktı.

bence sen reklam yapıyorsun ya da kendini kandırıyorsun.daha evvel aynı motor polo da kullandım.

benzinlinin yanından geçmez.4000 devirden sonra hiçbirşey yok.polonun yalıtımı daha iyi olmalı.ona rağmen çok gürülütülü .

hatta autoshow bu hafta sesi traktöre benziyor yazmış.

neyin reklamını yaptığını düşünüyorsun acaba merak ettim.
    o aracın motor sesi sana traktör gibi gelirken sahibine dünyadaki en sessiz motormuş gibi gelebilir.
    sonuçta arkadaş kendi fikirlerini yazıyor ve bence biraz saygı göstermek gerekiyor. bana kalırsa asıl reklamı sen yapıyorsun.
    bu arada benzinlinin yanından geçemez ve 4000 devirden sonra bişey yok dediğin araç bir dizel. yanii 2000 devirden sonra benzinlinin onu görebilmesinin pek mümkün olduğunu sanmıyorum.ayrıca zaten dizel motorlarda çıkabileceğin max. devir 4500 civarı olur.merak etme o araç yüksek torkundan dolayı 4000 devire geldiğinde zaten alıp başını gitmiş olur.

Neyin olucak skoda reklamı.traktör sesi çıkaran bir motor kimseye dünyanın en sessiz motoru gibi gelmez.

(işitme engelliyse onu bilemem) üstelik yalıtım da kötü

bunu üretici dahi kabul ediyor ki common-rail e geçiyor.

laf ebeliğine gerek yok.gerçekler vardır.subjektif yorumlar vardır.

ben subjektif yorumlara saygı duymam.buna da senin saygı duyman lazım.

ayrıca ben sana alıntı yapmadım.atlamanın anlamı yok.

ben kullanıcı ile yazışıyorum.sen de skoda mı var .aynı motorlu araç mı kullandın.

benzinlinin yanından geçemez diyorsan zaten sen de arkadaşa katılmıyorsun.

alıp başını gidiyor mu.sen alıp başını giden dizel görmemişsin.

not:işitme engellilerle değil senin boş yorumunla dalga geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 20 Eylül 2007; 11:45:55 >

• Bence yeni araç almış bir kişiye ancak hayırlı olsun demek gerekir.
    Herkesin aracı kendine güzel, sessiz ve hatta dünyanın en güzel arabası gelebilir.

Bunda anormal olan nedirki eleştiriyorsunuz ? İsterse Caterpiller gibi ses çıkarsın.

Hayırlı olsun arkadaşım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 20 Eylül 2007; 12:22:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Bence yeni araç almış bir kişiye ancak hayırlı olsun demek gerekir.
    Herkesin aracı kendine güzel, sessiz ve hatta dünyanın en güzel arabası gelebilir.

Bunda anormal olan nedirki eleştiriyorsunuz ? İsterse Caterpiller gibi ses çıkarsın.

Hayırlı olsun arkadaşım.....

Yukarıdaki tüm yorumları okursan ilk hayırlı olsun diyenlerden birinin ben olduğumu görürsün.

konu o değil.

konu kişiye aldığı aracın en iyi gelmesi de değil.bana göre bu en iyidir dersin o subjektif yorumdur tartışılmaz.aksini iddia edemezsin.çünkü ona göre öyledir.

bu konud arkadaş diğer araçları niçin elediği hakkında saçma sapan yorumlarda bulunmuş.ayrıca kullananların gayet iyi bildiği 3 silindir 1.4 tdi için benzinli gibi yorumu yapmış.

burda bilgi paylaşımı yapılacaksa gerçekler konuşulsun.

ha dersiniz ki şu araba otoritelerden şu ödülü aldı.bu somut bir örnek.ya da şu testte şu dereceyi aldı.

otururuz bunları tartışırız.

ama kafa ütüleyen bir motoru da sessiz ilan edemezsiniz.bunda tartışılıcak birşey yok.

• öncelikle başını alıp dizeli gayet iyi bilirim. 1.20d kullanıyorum ve nasıl başını alıp gittiğini gösterebilirim istersen.
    eğer sadece konuyu açan arkadaşa yazıyosan özel mesaj yazmanı tavsiye ederim.
    benim takıldığım nokta sadece arabanın alınmış olmasına rağmen yaptığın can sıkıcı yorum(aracı alan arkadaş için can sıkıcı)
    eminim arkadaş iyice araştırıp içine sinen arabayı almıştırki 33 bin lira gibi bir parayı verebilsin.
    ayrıca benim kıyasladığım benzinli araba aynı sınıf ve hacimdekiler için geçerli.ben hala o dizelin benzinliyi her zaman çok rahat geçeceğini iddaa ediyorum.yakıt ekonomisi de cabası.

CHEVALIER arkadaşa da tekrar hayırlı olsun.
    kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim.
  • Arkadaşım aracı alan kişinin canı sıkılıcak diye ben gerçekleri örtemem.

üstelik kendisi de diğer araçları yerden yere vurmuş ki emin ol bahsettiği araçları da test ettim.

dizel -benzinliyi aynı hacim de geçebilir de geçemeyebilir de.

işin içine marka ve model girer.bir sürü detay girer.

dersin ki 1.4 tdi skoda fabia da 1.4 benzinliyi geçer.cevabım sana kendini kandırma olur.

ama bmw 1.20 benzinli ile 1.20 d kıyaslıyorsan.dizel geçer
  • quote:

Arkadaşım aracı alan kişinin canı sıkılıcak diye ben gerçekleri örtemem.

üstelik kendisi de diğer araçları yerden yere vurmuş ki emin ol bahsettiği araçları da test ettim.

dersin ki 1.4 tdi skoda fabia da 1.4 benzinliyi geçer.cevabım sana kendini kandırma olur.

Yeni Fabia'larda sunulan motorların aynıları Roomster'da da var. 1.4 TDI 80bg motor, 1.4 86bg benzinli motoru geçer. Torkları arasında dünya kadar fark var. Her iki motor versiyonunu hem Yeni Fabia hem Roomster'da test ettim.

• Sarı Kırmızı forma görmüş Fenerli oyuncular gibi, VW yi gördümü başlıyor saldırmaya Akıncl
  • quote:

Orjinalden alıntı: irf@n

quote:

Yeni Fabia'larda sunulan motorların aynıları Roomster'da da var. 1.4 TDI 80bg motor, 1.4 86bg benzinli motoru geçer. Torkları arasında dünya kadar fark var. Her iki motor versiyonunu hem Yeni Fabia hem Roomster'da test ettim.

Teknik verileri buraya koyarsan sevinirim.

ya da söylediğini ispatlayacak somut bir veri.

ben test verilerini istersen bulup koyarım.hızlanma ve son hız olarak tdi geride.benzinli ve dizel polo kullandım.benzinli daha iyi hızlanıyor.

ne demek istediğini anlıyorum ancak tork farkı rampada işe yarar ara hızlanmada işe yarar.

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Sarı Kırmızı forma görmüş Fenerli oyuncular gibi, VW yi gördümü başlıyor saldırmaya Akıncl

Biz bu olaya

vw den yediğin kazık sebebiyle kullandığını abartma ,diğerlerini de karalama isteği diyoruz.

konunun özü bu aslında.

yoksa ne saldırıcam.kim binerse 1.4 tdi a anormal gürültüsünü duyar.

üstelik eski fabia nın daha kaliteli olduğunu anlamak için 2 dakika yeterli
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: irf@n

quote:

o

Teknik verileri buraya koyarsan sevinirim.

ya da söylediğini ispatlayacak somut bir veri.

ben test verilerini istersen bulup koyarım.hızlanma ve son hız olarak tdi geride.benzinli ve dizel polo kullandım.benzinli daha iyi hızlanıyor.

ne demek istediğini anlıyorum ancak tork farkı rampada işe yarar ara hızlanmada işe yarar.

Aracı alan her kalkışta 0-100 testi yapacaksa ve her yolda max süratine çıkacaksa sözüm yok...

Ama rampalarda benzinliler bayılırken dizellerin vızır vızır geçtiğini görenler iç çekiyor.

• Benzinliyi kullanmasını bilmeyeni vızır vızır geçerler tabiki.

benzinli araçlar max torku yüksek devirlerde verir.bu sebeple rampa çıkarken değil.rampaya gelmeden vites düşürüceksin.

yoksa dizel arkandan gelir sen bayıldığında da boy boy fark koyar.az yarışmadık biz.

bıraktım bu işleri ama birşeyler ispatlanıcaksa dönüş yaparım dert değil.

dur bir pura da ben yakıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 20 Eylül 2007; 16:32:48 >
  • quote:

Benzinliyi kullanmasını bilmeyeni vızır vızır geçerler tabiki.

benzinli araçlar max torku yüksek devirlerde verir.bu sebeple rampa çıkarken değil.rampaya gelmeden vites düşürüceksin.

yoksa dizel arkandan gelir sen bayıldığında da boy boy fark koyar.az yarışmadık biz.

• quote:

quote:

Sarı Kırmızı forma görmüş Fenerli oyuncular gibi, VW yi gördümü başlıyor saldırmaya Akıncl

Biz bu olaya

vw den yediğin kazık sebebiyle kullandığını abartma ,diğerlerini de karalama isteği diyoruz.

konunun özü bu aslında.

yoksa ne saldırıcam.kim binerse 1.4 tdi a anormal gürültüsünü duyar.

üstelik eski fabia nın daha kaliteli olduğunu anlamak için 2 dakika yeterli

vw nin millete özellikle Türkiyede iyi olmayan araçları en pahalıya gazadığını biliyoruz.

Ama o golfleri poloları millet almaya devam ediyor.

mesela yarın 12500 ytl ye makyajsız eski kasa polo 1.6 alacak bir tanıdığım var(babam).

Anlaşırsa alacak o kadar diyorum dinlemiyor, ne varsa bu poloda 12.500 liraya alınacak en kötü araba...

• quote:

oruç yokmu cigara içiyon

Akıncl 2004 model 1.2 klimalı palio nun piyasası kaçtır?? abs filan yok sadece klima.

• quote:

quote:

oruç yokmu cigara içiyon

Akıncl 2004 model 1.2 klimalı palio nun piyasası kaçtır?? abs filan yok sadece klima.

Sanal cigara o

2004 1.2 16v 80 hp klimalı

13,5-14 eder
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4800062

eski polo nun çok yakması ve boğaz kelebeği kirlenip durup dururken stop etmesi dışında kayda değer başka kronik sorunu yok.

• 2000 polo parasına 2004 palio alınıyor
  • quote:

2000 polo parasına 2004 palio alınıyor

2000 polo klimalı 12,5 a alırsın.o kadar değil.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4806893
  • quote:

quote:

bizimkiler 120binde bi tane bulmuş tanıdıktan 13.250, 12 ye alıcam diyor, ben de sen bilirsin dedim ama hiç istemedim, tanıdık 12-12.5 civarı alacak, ama 120binde alcan kaç binde satacaksın bu aracı, kaça satacaksın

99 dan itibaren 100bg mi bunlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 20 Eylül 2007; 17:48:43 >

• quote:

quote:

quote:

bizimkiler 120binde bi tane bulmuş tanıdıktan 13.250, 12 ye alıcam diyor, ben de sen bilirsin dedim ama hiç istemedim, tanıdık 12-12.5 civarı alacak, ama 120binde alcan kaç binde satacaksın bu aracı, kaça satacaksın

99 dan itibaren 100bg mi bunlar??

Bunlar hiç 100 beygir olmadı.classic sedanlar 100hp olabiliyor.

1.4 16v hb sportline lar 100 hp abs standart.onlar daha nadir.97 si makbul

120 de alıcan-150 de satabiliyorsan satıcan.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.