Şimdi Ara

Yeni Fabia alanlara benden slm olsun... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaris'in yeni kasası sınıfındaki en güvenli araçlardan biri.Benim tercihim Clio olurdu o ayrı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CHEVALIER

Bu sınıfta çoğu arabanın iç kalitesi çok ta kaliteli değil ve araba alırken dikkat edilmesi gereken başka kriterleride göz önünde bulundurarak seçim yapmak gerektiğini düşünüyorum... tutulup tutulmaması zamanla belli olur zaten.Bu arada araştırmalarım sonucunda;
    Opel corsa güzel tasarım ama sorunlu araba
    Ford fiesta gerçekten güzel ve saglam ama bu sene sonunda kasa degiştiriyor
    Grande punto bi ton şikayet
    Peugeot 207 çok güzel ama fransız
    Polo çok güzel ama kasa degiştiriyor
    Renault clio tercih meselesi ve fransız
    Yaris ölümcül kazaların en çok görüldüğü arabalardan
    Seat ibiza saglam ama görüntü yok
    Hyundai getz tercih meselesi
    Hond jazz çok seviyorum tam alacam derken yeni kasa haberleri çıkınca son anda vazgeçtim.

Cok özurdileyerek affiniza siginarak mudahale etme ihtiyaci duydumda arkadasin diger arac yorumlarina diyecegim bir sey yokta bu Yaris hakkinda ki yorumu hangi kaynaga dayanarak yazmis acaba merak ettim ama cevap beklemiyorum lutfen siz buyrum! Evet! Ne diyorduk? Ha skoda Fabia...skoda guzel araclar yapti hatta bu fabia niye favori bir arac olamadi hala diye merak ediyorum.
    http://www.teknikensvarld.se/view-image.xml?__xsl=/templates/view-image.xsl&pic=/provkorningar/skoda/fabia_2/fabia_3.jpg

Buradaki resimde bir Rus gazeteci araci test ederken bi de carpismasini test edeyim demis ve burnu bile kanamadan kurtulmus. Hava perdeleri standartmis. Gule gule kullanin Allah kaza bela vermesin.

• Hocam yaris hayranlarından birisi olarak aşağıdaki link pek inandırıcı gelmemişti çünkü yarisi görünce maşallah tank gibi diger arabalara benzemiyor güven veriyor diye yorum yapmıştım hatta güvenlik testinden 5 yıldız aldıgınıda biliyorum.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=260487
    Ama velakin haberi görünce acaba demekten kendimi alıkoyamadım buyrun inceleyin belki benim gözümden kaçan bir şey vardır...
  • 33 BİN YTL bence biraz fazla olmuş ben 34bin ytl ye 0 km seat leon stylance aldım. hem donanım, hem dizayn olarak bence daha iyi hem de c sınıfı.
  • Bu haber hiç bir şekilde yarisin güvensiz olduğunu ispatlamaz. Bu amerikan kaynaklı bir haberdir. Kendi sınıfında bizim piyasadaki arabalar içinde amerikan pazarında satılan tek arabadır yaris. Manda kasa amerikan arabalarıyla kıyaslayınca güvensiz gelebilir ama emin olun fabia, corsa gibi araçlar eğer amerikan pazarında satılabilseydi aynı listeye girerlerdi.
  • Bir depo ile kaç kilometre yaptın
  • Hayırlı olsun!

2. arabamı da sıfır km olarak yine Skoda aldım, hiç pişman olmadım...
  • güzel seçim yolda 1 üst sınıf konforu verecektir iyi günlerde kullanırsın inşallah
  • quote:

Hocam yaris hayranlarından birisi olarak aşağıdaki link pek inandırıcı gelmemişti çünkü yarisi görünce maşallah tank gibi diger arabalara benzemiyor güven veriyor diye yorum yapmıştım hatta güvenlik testinden 5 yıldız aldıgınıda biliyorum.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=260487
    Ama velakin haberi görünce acaba demekten kendimi alıkoyamadım buyrun inceleyin belki benim gözümden kaçan bir şey vardır...

e bunlar araba bırakmamıski arkadasımm ford focus chevrolet aveo kia rio tayata yarıs hyundai accent dodge nin 2 aracı ford ranger ve aklımda kalmayan bircok araca öldürücü demiş ee ne alcaz sadece suv ve d e segmentindeki araclaramı bincezzz

• FOLKSAM Isvec in devlet tarafindan kurulmus sigorta sirketidir ve yillardir "gercek kazalarin" istatistiklerini tutarlar bunuda her Isvece giren araca taktiklari kumpas benzeri bir aracla ölcerler, yaralanmali, ölumlu kazalara bakarlar ve hasarlara bakarlar. Buna göre FABIA 2000 yilindan itibaren elde edilen bilgilere göre ve 2005 te yayinlanan rapora göre kriterlerin maksimum %25 uzerinde guvenlik sagliyor bu da yaklasik 4 yildiza denk geliyor YARIS ise 1999 yilindan itibaren ve yine 2005 yilinda hazirlanan raporlara göre "gercek kazalarda" sinifinin en guvenli araci yani 5 yildiza denk geliyor. Bu gercek kazalarda hiza, yola, aracin durumuna bakilmadan istatistikler toplaniyor yani arac 30 la da kaza yapmis olabilir 100 le de...
  • quote:

Bu sınıfta çoğu arabanın iç kalitesi çok ta kaliteli değil ve araba alırken dikkat edilmesi gereken başka kriterleride göz önünde bulundurarak seçim yapmak gerektiğini düşünüyorum... tutulup tutulmaması zamanla belli olur zaten.Bu arada araştırmalarım sonucunda;
    Opel corsa güzel tasarım ama sorunlu araba
    Ford fiesta gerçekten güzel ve saglam ama bu sene sonunda kasa degiştiriyor
    Grande punto bi ton şikayet
    Peugeot 207 çok güzel ama fransız
    Polo çok güzel ama kasa degiştiriyor
    Renault clio tercih meselesi ve fransız
    Yaris ölümcül kazaların en çok görüldüğü arabalardan
    Seat ibiza saglam ama görüntü yok
    Hyundai getz tercih meselesi
    Hond jazz çok seviyorum tam alacam derken yeni kasa haberleri çıkınca son anda vazgeçtim.

Hayırlı olsun güle güle kullan da .yorumlarına istinaden kendini kandırdığını düşünüyorum.

sebebi de fabia nın eskisinden daha kalitesiz(kapı kollarından tut,döşemeye kadar) ve tasarım olarak albenisi gitmiş olmasına rağmen fiyatının yükselmesi.

şuan polo dan dahi fiyat&performans olarak düşük.üstelik skoda tam tersi olarak bilinir.

bu araç hem bizde hem de avrupada bence eskisinden başarısız olucak.çünkü teknik olarak da bir gelişme yok.motorlar ve platform eskisi ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 18 Eylül 2007; 10:50:55 >

• Yaris ölümcül kazaların görüldüğü arabalardan demişsin ama Yaris EuroNcap'ten 5 yıldız, yeni Fabia 4 yıldız aldı.
  • arkadaşlar alanlar özellikle tavanı farklı renkli olan versiyonlarında boya birleşim noktaları çok kötü auto car dergisindeki testte burasının yyeterince iyi boyanmadığından bahsediliyor tabi seri üretim hatasıda olabilir
  • ya allahaşkına arkadaş arabasını almış, bize de şunu bunu alsaydın demek yerine hayırlı olsun demek düşer. bence de iyi bir seçim yapmışsın kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.
    tekrar hayırlı olsun. alman teknolojisi her zaman iyidir
  • Arkadaşlar şükür bugun arabama kavuştum ilk izlenim... inanın arabayı sürürken zevk alıyosunuz kullanımı çok tatlı
    ön ve arka diz mesafesi gerçekten tatmin edici, performansı gayet iyi sanki benzinli araba sürüyomuşssunuz gibi geliyo
    @1.4 80 HP TDI AMBIANTE@
  • quote:

Arkadaşlar şükür bugun arabama kavuştum ilk izlenim... inanın arabayı sürürken zevk alıyosunuz kullanımı çok tatlı
    ön ve arka diz mesafesi gerçekten tatmin edici, performansı gayet iyi sanki benzinli araba sürüyomuşssunuz gibi geliyo
    @1.4 80 HP TDI AMBIANTE@

hayırlı olsun..izlenimlerini ve fotoğrafları bekliyoruz..
  • ayiptir sormasi ne kadara aldiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

ayiptir sormasi ne kadara aldiniz

üstte yazmıştı arkadaş ama dikkat etmediniz heralde. 33bin ytl'ye almış.

CHEVALIER hocam hayırlı olsun bu arada, hatasız kazasız, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • bütün izlenimlerinizi beklioruz yakıt durumu falan bide resimm lütfennn
  • quote:

Arkadaşlar şükür bugun arabama kavuştum ilk izlenim... inanın arabayı sürürken zevk alıyosunuz kullanımı çok tatlı
    @1.4 80 HP TDI AMBIANTE@

Basında motor gürültüsü ve yalıtımın zayıflığını eleştiren birçok yazı çıktı.

bence sen reklam yapıyorsun ya da kendini kandırıyorsun.daha evvel aynı motor polo da kullandım.

benzinlinin yanından geçmez.4000 devirden sonra hiçbirşey yok.polonun yalıtımı daha iyi olmalı.ona rağmen çok gürülütülü .

hatta autoshow bu hafta sesi traktöre benziyor yazmış.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.