Şimdi Ara

Yeni Fabia alanlara benden slm olsun... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de bu traktör sesini sevenlerdenim.hatta zamanla alaşıp bağımlılık yaptığını söyleyenler de var.kim ne derse desin en az sorun çıkaran ve türkiye koşullarına uygun dizeller tdi ler.ben de yakında alacağım.arkadaşa da hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: CHEVALIER

Arkadaşlar şükür bugun arabama kavuştum ilk izlenim... inanın arabayı sürürken zevk alıyosunuz kullanımı çok tatlı
    ön ve arka diz mesafesi gerçekten tatmin edici, performansı gayet iyi sanki benzinli araba sürüyomuşssunuz gibi geliyo
    @1.4 80 HP TDI AMBIANTE@

Basında motor gürültüsü ve yalıtımın zayıflığını eleştiren birçok yazı çıktı.

bence sen reklam yapıyorsun ya da kendini kandırıyorsun.daha evvel aynı motor polo da kullandım.

benzinlinin yanından geçmez.4000 devirden sonra hiçbirşey yok.polonun yalıtımı daha iyi olmalı.ona rağmen çok gürülütülü .

hatta autoshow bu hafta sesi traktöre benziyor yazmış.

vala fabiaya iyi sövmüsün görende seni x5 kullanıo sanır imzanda fiat reklamı var kendi markanı düzelt düsüsünü engelle(doblo hariç)ondan sora skoda laf at bence...

• " Neyin olucak skoda reklamı.traktör sesi çıkaran bir motor kimseye dünyanın en sessiz motoru gibi gelmez.

(işitme engelliyse onu bilemem) üstelik yalıtım da kötü

bunu üretici dahi kabul ediyor ki common-rail e geçiyor.

laf ebeliğine gerek yok.gerçekler vardır.subjektif yorumlar vardır.

ben subjektif yorumlara saygı duymam.buna da senin saygı duyman lazım.

ayrıca ben sana alıntı yapmadım.atlamanın anlamı yok.

ben kullanıcı ile yazışıyorum.sen de skoda mı var .aynı motorlu araç mı kullandın.

benzinlinin yanından geçemez diyorsan zaten sen de arkadaşa katılmıyorsun.

alıp başını gidiyor mu.sen alıp başını giden dizel görmemişsin.

not:işitme engellilerle değil senin boş yorumunla dalga geçiyorum "

Canım kardeşim Akincl...
    dikkat edersen ben araba çok sessiz çalışıyo motordan hiç ses gelmiyo yalıtım çok iyi şeklinde ifade kullanmadım kendi çapımda araştırdım ve bu arabayı aldım!!! Araba eleştirime gelirsek sadece kıyaslama yaptım kötülemedim genelde kasa degiştiriyor tercih meselesi, çevremdekilerden aldıgım şikayetler dogrultusunda sorunlu araba diye yaklaştım ...Yarisi çok begendigimi fakat çıkan haberle kafamın karıştıgını hatta inanamadıgımı filanda belirttim...ve şunuda söylim ilk Türk arabası olan Devrimin yolunu kapatarak bizi yabancılara mahkum edenlere ,otobüsteki ranttlardan dolayı tren yollarının ihmalkarlıgına,ve daha bir ton şeyi nefretle anıyorum... olayları farklı yönlere çevirerek yorum yapmayalım belki araba bilginiz çok iyidir ama ben kendi çapımda olayı bu şekilde gördügümü ve analizi mi bu şekilde yaptıgımı söyledim... sende düzgün bir uslupla ve yazdıklarımı dogru anlayarak eleştirilerini belirtirsen sevinirim...
    @HER ARABA SAHİBİNE GÖRE GÜZELDİR@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHEVALIER -- 20 Eylül 2007; 19:23:43 >

• beyler, oto alım satımı ile ilgili tanıdıklarıma sordum:

Hepsi Crdi lerin 70-80binde satılması taraftarı.

Türkiyede benzinin kalitesiz olması nedeniyle, mazot pompası, turbo gib çok masraflı parçalarda sorun çıkma olasılığı yüksek oluyormuş.

Ve genelde eurodiesel değilde normal mazot kullanılıyormuş, alanlar aracı çok pahalı değilse "banane benden sonra binen düşünsün" diyormuş.

Ve bu yakıt popası filan arıza yaptığında sökmek çok uğraştırıcı bir işmiş, o yüzden baya maliyetli oluyormuş.

Hele kötü kullanıldıysa mtor yapmak isterse masraf daha da artıyormuş.

Yani dizeli yükske km de almak önerilmiyor. Aklınızda olsun.

Mümkünse dizeli sıfır alın.

Onun da garantisi yok.

En güzeli benzin

Genel kanı ise şu: yeni nesil dizel araçlar eskiye oranla daha hassas olduğu için sorun çıkarma ihtimali yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 20 Eylül 2007; 19:28:24 >

• Benim de birçok tanıdığım var common rail motor kullanıp normal mazot alan. Diyorum 2 gün sonra enjektör, mazot pompası veya filtre yarı yolda
    bırakır diye takan yok valla. 2. el dizel hayatta düşünmem yanından geçmem. Bu konuda antiochos a katılıyorum.
  • Polo alın, sakın Skoda almayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 21 Eylül 2007; 8:26:04 >
  • [Yeni Fabia test Ettim 80 bg Tdı ve Eski Kasaya göre Farklar Motor sesi azalmış frenler güzel kalkısta otomobil eskisine göre Çok seri iç dizay güzel ama eskisinde kullanılan yumusak plastık yeni fabiadaki sert mazemeye göre daha iyidi fabia sınıfındakı EN iyiyi sürüşe sahip bir Otomobil
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

quote:

quote:

Arkadaşlar şükür bugun arabama kavuştum ilk izlenim... inanın arabayı sürürken zevk alıyosunuz kullanımı çok tatlı
    ön ve arka diz mesafesi gerçekten tatmin edici, performansı gayet iyi sanki benzinli araba sürüyomuşssunuz gibi geliyo
    @1.4 80 HP TDI AMBIANTE@

bence sen reklam yapıyorsun ya da kendini kandırıyorsun.daha evvel aynı motor polo da kullandım.

benzinlinin yanından geçmez.4000 devirden sonra hiçbirşey yok.polonun yalıtımı daha iyi olmalı.ona rağmen çok gürülütülü .

vala fabiaya iyi sövmüsün görende seni x5 kullanıo sanır imzanda fiat reklamı var kendi markanı düzelt düsüsünü engelle(doblo hariç)ondan sora skoda laf at bence...

Ben öyle ban falan sevmem.adam gibi konuşucaksan konuş.senin karşında çocuk yok.

benim altımdakinin ne önemi var.bende mercedes olsa iş değişicek mi.ye kürküm ye

skoda kaliteyi düşürmüş.izolasyon kötü.

motor zaten ilerde değişicek.plastiği bile bozmuş.

buna rağmen fiyatlar yükselmiş.yalan mı? tavanı boyattın diye kalite artmaz.üstelik onu da becerememişler.

işçili kötü yazdı derginin biri.

çıkıp birilerinin işine gelicek diye aman fabia mı dememi bekliyorsun.

benim markam falan yok.illaki karşılaştırma yapmak istiyorsan doblo ile değil grande punto ile kıyaslıyacaksın.

git bir kullan ondan sonra konuş.
    kaldı ki (heralde zoruna gidiyor) bu ülkede en çok satılan hafif ticari araç yıllardır doblo.

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

beyler, oto alım satımı ile ilgili tanıdıklarıma sordum:

Hepsi Crdi lerin 70-80binde satılması taraftarı.

Türkiyede benzinin kalitesiz olması nedeniyle, mazot pompası, turbo gib çok masraflı parçalarda sorun çıkma olasılığı yüksek oluyormuş.

Ve genelde eurodiesel değilde normal mazot kullanılıyormuş, alanlar aracı çok pahalı değilse "banane benden sonra binen düşünsün" diyormuş.

Ve bu yakıt popası filan arıza yaptığında sökmek çok uğraştırıcı bir işmiş, o yüzden baya maliyetli oluyormuş.

Hele kötü kullanıldıysa mtor yapmak isterse masraf daha da artıyormuş.

Yani dizeli yükske km de almak önerilmiyor. Aklınızda olsun.

Mümkünse dizeli sıfır alın.

Onun da garantisi yok.

En güzeli benzin

Genel kanı ise şu: yeni nesil dizel araçlar eskiye oranla daha hassas olduğu için sorun çıkarma ihtimali yüksek

artık dizel araçları çekici üzerinde görmeye alıştık diyorlar servisciler

• Arkadaşlar anca zaman bulabildim kusura bakmayın...işte yeni fabiamın resimleri...

Yeni Fabia alanlara benden slm olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHEVALIER -- 21 Eylül 2007; 20:13:36 >

• çok tatlı bir araç, iç kısmı da çok hoş duruyor. allah kazasız belasız binmek nasib etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 21 Eylül 2007; 22:27:24 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@1.4 80 HP TDI AMBIANTE@

Ben öyle ban falan sevmem.adam gibi konuşucaksan konuş.senin karşında çocuk yok.

benim altımdakinin ne önemi var.bende mercedes olsa iş değişicek mi.ye kürküm ye

buna rağmen fiyatlar yükselmiş.yalan mı? tavanı boyattın diye kalite artmaz.üstelik onu da becerememişler.

benim markam falan yok.illaki karşılaştırma yapmak istiyorsan doblo ile değil grande punto ile kıyaslıyacaksın.

kaldı ki (heralde zoruna gidiyor) bu ülkede en çok satılan hafif ticari araç yıllardır doblo.

Bende senin traktör sesi gibi den sora kullandıgın gülme smileyin hoslanmam sen de onu kullanmıcaksın adam gibi konuscaksakk bu birdii..ikincisi hem sacma yorumlar yapıosun hemde yapılan yorumları yanlıs anlıosunn ben yukarda dobloyu övdüm cünkü cok tercih edilio biliyoruz bunu sen kalkıp ne demişşin..grande puntoyu da test ettim ben böle dergilerden ordan burdan bakıpta konusan biri diilim.(bilmem bu sana kimi hatırlattı)anlamıosan konusmıcaksınnn bu böledirrr

• çok güzel araba x5 gibi
  • Araç çok şık görünüyor. Rengi de asil.

İyi günlerde kazasız belasız inşallah.
  • Biz alamadık bir Fabia... Bize selam yok mu?..
  • Allah kaza bela vermesin kardeş güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

çok güzel araba x5 gibi

bu cevap üzerine forum birbirine girebilir dikkatli olmak lazım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@1.4 80 HP TDI AMBIANTE@

Bende senin traktör sesi gibi den sora kullandıgın gülme smileyin hoslanmam sen de onu kullanmıcaksın adam gibi konuscaksakk bu birdii..ikincisi hem sacma yorumlar yapıosun hemde yapılan yorumları yanlıs anlıosunn ben yukarda dobloyu övdüm cünkü cok tercih edilio biliyoruz bunu sen kalkıp ne demişşin..grande puntoyu da test ettim ben böle dergilerden ordan burdan bakıpta konusan biri diilim.(bilmem bu sana kimi hatırlattı)anlamıosan konusmıcaksınnn bu böledirrr

Sen bana ban yapıyorsun.ben de senin savunduğun tenekeye ban yapıyorum.

anladın mı.bana artistlik yapma.

motor sesi ile dalga geçen autoshow dergisi.aynı motorlu polo kullandım ve gerçekten doğru.öyle dergiden bakıp yazmıyoruz diyorsun ama gerçekleri örtmeye çalışıyorsun

ben bu işten iyi anlıyorum sen kafanı yorma.elektronik mühendiyim.zaten yalıtımın kötü olduğunu,kalitenin düştüğünü, motorun gürültülü çalıştığını anlamak için mühendis olmaya gerek yok.

anlamıyorsan sen konuşmayacaksın.uzatmak istiyorsan da pm den yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 22 Eylül 2007; 9:32:57 >

• herkes çok biliyor bu forumda,yurdum insanlarının hepsi otomobil kurdu

ilk fabia (teneke diyen çok bilmişerde var fabia'ya) 1999 senesinde tanıtıldı,fiyat hiçbir b sınıf modeliyle o kaliteye ulaşamadı...(99-07 8 senedir)...biz ne desek fiata_? neyse herkes kendine yakışan gibi konuşsun isim aramayalım

deniyor ki fabianın kalitesi düştü,evet doğrudur özellikle konsolun üst kesiminde kullanılan malzeme önceki nesil fabiadan daha düşük...eee noldu_? grande mi alalım o zaman

fiatın grande ile b sınıfta geldiği en tepe noktaya yıllar önce skoda fabia ile geldi,kalite olarak,kaldı ki yeni fabia,hiçbir konuda grande den aşağı kalmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: roomi02

herkes çok biliyor bu forumda,yurdum insanlarının hepsi otomobil kurdu

ilk fabia (teneke diyen çok bilmişerde var fabia'ya) 1999 senesinde tanıtıldı,fiyat hiçbir b sınıf modeliyle o kaliteye ulaşamadı...(99-07 8 senedir)...biz ne desek fiata_? neyse herkes kendine yakışan gibi konuşsun isim aramayalım

deniyor ki fabianın kalitesi düştü,evet doğrudur özellikle konsolun üst kesiminde kullanılan malzeme önceki nesil fabiadan daha düşük...eee noldu_? grande mi alalım o zaman

fiatın grande ile b sınıfta geldiği en tepe noktaya yıllar önce skoda fabia ile geldi,kalite olarak,kaldı ki yeni fabia,hiçbir konuda grande den aşağı kalmaz

Evet çok biliyorum.işine gelmedi heralde.kimse skoda kalitesine ulaşamamış.tabi tabi

kişisel banlara gerek yok.hepsi teneke bunu belirtmek için dedim.anlayana tabi

sen fiat a yeni arabalarıyla iyi bir çıış yakaladı de .yeterli.sizden başa bir yorum gelmez zaten

bu yeni kasa fabia başarılı olsun.ben buraya bu işi bilmiyorum diye yazarım .dert etme sen

Ben grande alın mı dedim

yeni fabia nın eksiklerini örtmeyin dedim.eskisinden farklı olmalıydı.platform da aynı motorlar da

tipi suzuki swift e benzetip.mini gibi tavan boyamayla gelişim olmaz.

diğer araçları karalamayın dedim.yanlış mı bunlar?

ama siz vw group şişirme politikası sebebiyle tek yaptığnız bu.en iyi bunlar diğerleri kaka

bırakın artık bu işleri.

ayrıca grande 5 yıldız.nerde geldi fabia tepe noktaya.

avrupada satışlar da ortada.grande ilk 5 de.demek ki alınıyor.biliyorum zorunuza gidiyor

bizde de sınıfında ilk 5 de

yeni fabia nerde? daha birtane yolda görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 22 Eylül 2007; 10:49:36 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.