Şimdi Ara

Yeni Fabia alanlara benden slm olsun... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen arabayı eleştirmiyosun millete hakaret ediyosun varsın fabia en kötü araba olsun ama lütfen uslubunuza dikkat edelim elektronik mühendisi olunca herşey bir anda bitmiyor...Eger olay grande punto ise almayı istedim hatta baya da avantajlı olarak personel indirimi ile alabiliyordum,Ama dostum bile al rahat edersin diyemedi.. Bravo yu bekle bekle gelmedi... hatta en son dayanamadım fiata mail attım beş arkadaş heyecanla Bravoyu bekliyoruz biraz daha gecikirseniz bizleri kaybedeceksiniz diye.. bi kaç gün sonra cevap olarak bu yılın son çeyreginde gelecek diyerek tam tarih bile vermediler bende gittim fabia aldım olay bundan ibaret...bunun yanında fabia'nın şuan ki fiyat politikası kesinlikle çok kötü benim araba ihtiyacım olmasaydı biraz bekler öyle alırdım..Fiyatta makul bir politika tutturulursa fabia'nın satışları artacaktır. @ALLAH KAZA BELA VERMESİN GERİSİ YALAN@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHEVALIER -- 22 Eylül 2007; 11:39:40 >

• beş yıldızı bir puanla kaçırdı fabia biliyorsundur

müşteri memnuniyeti sıralamalarında skoda modelleri hep üst sıralardadır biliyorsundur

eski fabia altın dreksiyon ödülü almıştır biliyorsundur...

roomster geçen sene car of the year sıralamasında 3. olmuştur biliyorsundur

skoda her sene üretimini dolayısı ile satışlarını arttırıyor biliyorsundur

ve son olarak satış,en kalite demek değildir biliyorsundur

aslında daha bildiğin o kadar çok şey var ki,sende biliyorsundur diye yazmadım

hadi kal sağlıcakla...
  • Ben kimseye hakaret etmedim.yazdıklarımı iyi oku.

sen ve senin gibileri tutumlarınızdan dolayı eleştiriyorum.

sana ilk mesajımı birdaha oku istersen.elbet araban hayırlı olsun kazasız belasız bin.sen benim düşmanım değilsin ki din kardeşimsin.ama bazıları marka karalamak adına aksini ispatladığım için beni düşman görüyorlar.

çocukluk işte .neyse konu o değil

ayrıca fabia nın eskisinden daha başarısız olduğunu görebilmek için mühendis olmaya gerek yok diyorum

bu çok açık.yani ben mühendisim en iyi ben bilirim diyen yok.bunu sen birşey bilmiyorsun diyene karşılık söyledim.

benim için önemli olan senin fiat alıp almaman da değil.bunu dahi anlamamışsın.

benim için önemli olan aldığın arabayı abartıp diğerlerini kötüleme.

bunu sadece sen değil diğer vw group kullanıcıları da yapıyorlar.

sebebini de daha evvel söyledim.

vw abartılıcak bir firma değil.birçok modelini de kullandım.işkembeden sallamıyorum.

1.5 sene evvel golf 5 bu kasa ile efsaneyi bitirdi dedim.ne tartışmalar çıktı.ama vw kendi yaptığıu açıklamada beni onayladı ve 4. senesinde golf ün kasa değiştireceğini açıkladı.

görünen köy kılavuz istemez.benim yorumuma ,tespitlerime falan gerek yok aslında.

kişisel sohbet isteyeni de pm e davet ettim.

not:euro-ncap puanlaması rast gele yapılmıyor 1 puanın önemi büyük çünkü seviye değişiyor

eski fabianın daha iyi olduğunu zaten söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 22 Eylül 2007; 11:48:20 >

• Hayırlı olsun! Kazasız sürüşler...

Her yazılana kulak asma, 5 parmağın 5'i bir değil.

Donanım seviyesine göre 2 farklı torpido (konsol) malzemesi var, gerçekten aracı dikkatli incelemiş olanlar farkına varacaktır. Hep derim resimden bakmayla olmuyor diye.

Alt donanımda sert plastik (parmağınla bastırınca içeri girmez), üst donanımlarda yumuşak bir kaplama var (parmağınla bastırınca içeri esner)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 22 Eylül 2007; 11:54:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Ben kimseye hakaret etmedim.yazdıklarımı iyi oku.

sana ilk mesajımı birdaha oku istersen.elbet araban hayırlı olsun kazasız belasız bin.sen benim düşmanım değilsin ki din kardeşimsin.ama bazıları marka karalamak adına aksini ispatladığım için beni düşman görüyorlar.

ayrıca fabia nın eskisinden daha başarısız olduğunu görebilmek için mühendis olmaya gerek yok diyorum

bu çok açık.yani ben mühendisim en iyi ben bilirim diyen yok.bunu sen birşey bilmiyorsun diyene karşılık söyledim.

isteyen istediği arabayı sınırlar doğrultusunda kötüler: elbette o kişiye göre kendi aldığı araba dışındakiler kötü gelcektir ki kendi arabasını aralarından iyi olarak seçip alsın. sonuçta burda kimse onu alın bunu almayın, o marka şöyle kötü , bu marka şöyle kötü demedi. chavalier arkadaşımız diğer modellerin kendisine kötü gelen yanlarını söyledi. illa otomobil dergileri veya sen veya bir başkası şu şöyledir deyince başkası da mı onu onaylamak zorunda. tdi motorun sesi çoktur ama adamın hoşuna gider, buna sen veya otomobil dergisi editörleri karar veremez. eğer ki arkadaşın beğenmediği marka modellerden bir çıkarın varsa söyle de ona göre konuşsun herkes; madem bu kadar kızacaksın. ayrıca başkalına onu kötülüyo bunu kötülüyo diyosun fakat skoda'yı yerden yere vurmaktan da geri kalmıyorsun. sen nasıl ki skoda'yı fiat'a rakip olarak görmüyorsan, başkaları da fiat'ı skoda'ya rakip olarak görmemekte oldukça haklıdır.bana göre de skoda fiat'dan 1-2 gömlek üstündür: skodanın o teneke denen 135L'leri favoritleri bile emin ol fiat'ın yıllarca toplumumuza kaktırdığı kuş serilerinden iyidir. şuanki fabia,octavi,superb,roomster modellerine ise fiat'ın rakip bile olamayacağını düşünüyorum: tıpkı senin fabia'yı grande'ye yakıştıramadığın gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: irf@n

Hayırlı olsun! Kazasız sürüşler...

Her yazılana kulak asma, 5 parmağın 5'i bir değil.

Söylediklerimi aynen onayladığın için seni tebrik ediyorum.

işinize gelmeyen sözler her yazılan oluyor

gerçekler önünüze çıkınca olayı kişiselleştiriyorsunuz.

evet 5 parmağın 5 i bir değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

quote:

isteyen istediği arabayı sınırlar doğrultusunda kötüler: elbette o kişiye göre kendi aldığı araba dışındakiler kötü gelcektir ki kendi arabasını aralarından iyi olarak seçip alsın. sonuçta burda kimse onu alın bunu almayın, o marka şöyle kötü , bu marka şöyle kötü demedi. chavalier arkadaşımız diğer modellerin kendisine kötü gelen yanlarını söyledi. illa otomobil dergileri veya sen veya bir başkası şu şöyledir deyince başkası da mı onu onaylamak zorunda. tdi motorun sesi çoktur ama adamın hoşuna gider, buna sen veya otomobil dergisi editörleri karar veremez. eğer ki arkadaşın beğenmediği marka modellerden bir çıkarın varsa söyle de ona göre konuşsun herkes; madem bu kadar kızacaksın. ayrıca başkalına onu kötülüyo bunu kötülüyo diyosun fakat skoda'yı yerden yere vurmaktan da geri kalmıyorsun. sen nasıl ki skoda'yı fiat'a rakip olarak görmüyorsan, başkaları da fiat'ı skoda'ya rakip olarak görmemekte oldukça haklıdır.bana göre de skoda fiat'dan 1-2 gömlek üstündür: skodanın o teneke denen 135L'leri favoritleri bile emin ol fiat'ın yıllarca toplumumuza kaktırdığı kuş serilerinden iyidir. şuanki fabia,octavi,superb,roomster modellerine ise fiat'ın rakip bile olamayacağını düşünüyorum: tıpkı senin fabia'yı grande'ye yakıştıramadığın gibi.

İsteyen istediği arabyı kötülesin.uydurma kaza senaryoları yazsın.bu mu forum.bu mu bilgi paylaşımı

sana katılmıyorum.kötülemenin sınırı falan olmaz

Kuş serisi ile favorit ne alaka.kuş serisi konuşucaksak.skoda nın çarpık bacaklı pick-uplarını da konuşalım.

saçma sapan boş bir sohbet olur.

o zaman da fiat ın puntosu vardı.ilk punto 1993 de çıktı.superb ile aynı sınıf fiat ın da aracı var.croma

ama bize gelmiyor.istersen araştır.

ben fabia yı grande ye yakıştırmıyorum da demedim.

fabia nın eksilerini görmezden gelip diğerlerini karalamayn dedim.bu kadar basit.

dikkat edersen ben senin gibi fiat skoda ya ya da skoda fiat a rakip olamaz demiyorum.çünkü her ikisi de boş yorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 22 Eylül 2007; 12:05:25 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

quote:

İsteyen istediği arabyı kötülesin.uydurma kaza senaryoları yazsın.bu mu forum.bu mu bilgi paylaşımı

sana katılmıyorum

Kuş serisi ile favorit ne alaka.

o zaman da fiat ın puntosu vardı.ilk punto 1993 de çıktı.superb ile aynı sınıf fiat ın da aracı var.croma

ama bize gelmiyor.istersen araştır.

ben fabia yı grande ye yakıştırmıyorum da demedim.

fabia nın eksilerini görmezden gelip diğerlerini karalamayn dedim.bu kadar basit.

croma'yı biliyorum fakat onun octavia'ya anca rakip olabiliceğini düşünüyorum(diyeceksin ki octavia'nın rakibi linea: fakat istersen hiç deme çünkü bence tam bir facia), şahsi fikrim o arabanın superb'in yanından dahi geçemeyeceğidir. hem zaten fiyatın öyle iyi modeller getirmesine ne gerek var: grandeyle,palioyla,puntoyla oyalıyor nasıl olsa milleti. faiba ve grande hakkında yazdıkların da senin gibi söylemiyor: fabia'nın bir sürü kusurunu sayıyorsun fakat grande sanki harikaymış gibi hiç eleştirmiyorsun. madem ikisini kıyasa kalktın, fabia'nın işçiliğinden, malzemesinden bahsederken grande'yi de unutma. ayrıca dikkatli okuduysan eleştirmenin de belli ölçülerde olması gerektiğini söyledim: her önüne gelen her istediği gibi istediği arabayı yerden yere vursun, asılsız haber kazalarıyla gelsin demedim.

• Senin aynı sınıf araçları dahi rakip görmemen baştan bir ön yargı.

octavia,linea dan genel anlamda daha iyi dersin olur biter.imalara ,edalara gerek yok.

facia ,fiyasko gibi sözler sizin marka düşmanlığınızdan kaynaklanıyor malesef.linea kötü bir araç değil.

en azından gidip bir kullansaydın

Ayrıca ben grande harika demedim ki.eksikleri olmasa ,eleştirilicek yönü olmasa.herkes grande alırdı.

genel anlamda bak diyorsan bana göre fiyat & performans olarak grande daha iyi.bu benim görüşüm

hatta polo bile şuan yeni fabiadan fiyat&performans olarak daha iyi ki tam tersi olmalı.

bunu daha evvel de söyledim.aksini düşünüyorsan bana ispatla.

yeni fabia bence pahalı.içine oturduğunuzda eski kromaj kapı kolu dahi gitmiş.konsoldaki bütünlük yok olmuş.altı başka üstü başka.maliyet indirmek için fazla çalışılmış ama satış fiyatına yansımamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 22 Eylül 2007; 12:20:31 >

• AKINCL::

Bak ben ancak adam gibi adamlarla konusurum artistik yapma demişsin falan akıllı konuss bu forumda..bu işi bildigin araclara yaklşımından belli oluyorr teneke traktör....eger bu arac tenekeyse öve öve doyamadıgın grande punto cöp kutusu.........

Ben senin diger topiclerdeki konusmalarınada baktım sen bir marka fanatigisin ve insanlarla nasıl konusman gerektigini bilmiosun alaycı bi tutumun var....

görende elektrik mühendisi derr böle olcaksann hiçç olma bence..

bewn dedigim gibi anlayanlarla konusurum elestirceksen tutumun doru olcak rencide etmiceksinn..yeter bu kadar ders bence....

pm falan gerek yok anlıcagınn düzgün ve seviyeli tartısma olsaa tartısırdık ama dedigim gibi işini bilene...eger illa cevap yazcaksan sen pm at yoksa sinir oldugun o ı yicezz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkaaan06 -- 22 Eylül 2007; 12:25:58 >

• Artist artist konuşuyorsun elinden ban düşmüyor bir de geçmişsin ben adam olanla konuşurum diyorsun.

benim uslubum insan gibi konuşana elbet bu şekil değil

adamlığın tarifi sana mı kaldı

ne sanıyorsun sen kendini be

pm den niye yaz dedim.bu yüzden işte.buyur pm e

traktör sesli diyen dergidir.teneke muhabbeti de bana boşuna ban yapma.hepsi teneke anlamındaydı

ama sen işine geldiği gibi anlamaya çalışıyorsun.

grande yi övmüşüm.altın direksiyon ödülünü ben mi verdim bu arabaya.git kullan gör.

sizin gibi marka düşmanlarına .gavurun arabasını savunucaz diye olayı kişiselleştirenlere

sen benim mühendisliğim hakkında da yorum yapamazısn.anladın mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 22 Eylül 2007; 12:35:03 >

• Yeni Fabia yı arkası hariç beğedim bende,Alan arkadaşada kazasız belasız sürüşler diliyorum.Hayırlı olsun..Fabia sınıfında kendini kanıtlamış bi araba,evet motoru eski teknoloji ama orası ayrı..çok tutulduğu için ikinciel fiyatları oldukça yüksek hala..
  • gorunuse gore bu topigi kilitleyecek ve birkac kisiyede uzaklastirma verecekler
  • Bu topigi ben açtım ve artık kabak tadı vermeye başladı insanlar kendini tatmin etmek adına Allah ne verdiyse yazıyolar.... yeter artık kapatılmasını istiyorum bu topigin... bilgi alışverişi yapamadıktan sonra birbirimizi rencide ettikten sonra hiç yazışmayalım daha iyi... diger arkadaşlarımı tenzih ederim lütfen yanlış anlamayın!!! sözüm gidecegi yeri bilir...bizi yabancı arabalara mahkum edenlere yazıklar olsun...etox, tamam iyi hoş süper...ama normal vatandaş alamadıktan sonra binemedikten sonra ne ye yarar...anca kendimizi kandırmaya bak biz türklerde araba yapıyoz demeye gelir ...ama gine aynı yerdeyiz bi türlü ilerleyemiyoruz bizlerin zihniyetleri kangırenleşmiş hiç kimse kimsenin iyiligini istemiyor herkes bencilce kendi küfesini doldurmaya çalışıyor...türkiye nerede olursa olsun hiç önemli degil ben rahatsam olay tamamdır zihniyeti...Aslında bizim milliyetçiligmizde diger kavramlarımız gibi boşta kalıyor... anca yenilince darbeyi yiyince kendimize geliyor ozaman milliyetçiligimiz ortaya çıkıyor.... maçlarda oldugu gibi önce golleri yiyoz ondan sonra bi hırsla oynamaya çalışıyoz biz bu zihniyetle hiç bir zaman refah seviyesine ulaşamayız....@BİZE DİKTATÖR LAZIM@...

• quote:

Orjinalden alıntı: CHEVALIER

Bu topigi ben açtım ve artık kabak tadı vermeye başladı insanlar kendini tatmin etmek adına Allah ne verdiyse yazıyolar.... yeter artık kapatılmasını istiyorum bu topigin... bilgi alışverişi yapamadıktan sonra birbirimizi rencide ettikten sonra hiç yazışmayalım daha iyi... diger arkadaşlarımı tenzih ederim lütfen yanlış anlamayın!!! sözüm gidecegi yeri bilir...bizi yabancı arabalara mahkum edenlere yazıklar olsun...etox, tamam iyi hoş süper...ama normal vatandaş alamadıktan sonra binemedikten sonra ne ye yarar...anca kendimizi kandırmaya bak biz türklerde araba yapıyoz demeye gelir ...ama gine aynı yerdeyiz bi türlü ilerleyemiyoruz bizlerin zihniyetleri kangırenleşmiş hiç kimse kimsenin iyiligini istemiyor herkes bencilce kendi küfesini doldurmaya çalışıyor...türkiye nerede olursa olsun hiç önemli degil ben rahatsam olay tamamdır zihniyeti...Aslında bizim milliyetçiligmizde diger kavramlarımız gibi boşta kalıyor... anca yenilince darbeyi yiyince kendimize geliyor ozaman milliyetçiligimiz ortaya çıkıyor.... maçlarda oldugu gibi önce golleri yiyoz ondan sonra bi hırsla oynamaya çalışıyoz biz bu zihniyetle hiç bir zaman refah seviyesine ulaşamayız....@BİZE DİKTATÖR LAZIM@...

+11111111111

• Hayırlı ve uğurlu olsun dostum CHEVALIER.Güle güle kullan çok doğru bir seçim yapmışsın..
    NOT: Akınclnin konuşmasına bakma çekememekten havlıyor.
  • Hangi zavallı kuyruk acılının sahtesisin sen acaba

herkesi kendin gibi sanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 27 Eylül 2007; 17:30:56 >
  • Güzel araba en azından fiat'tan iyidir..güle güle kullanman dileğiyle ilk izlenimlerini aktarırsan seviniriz..
  • mutlu oldun demi konuyu hortlatıp mesaj sayını bi arttırınca
  • KARDEŞİM SEN ONU BUNU BOŞ VER BENDEDE SEAT CORDOBA VAR BU MOTORLAR KADAR AZ YAKAN BİR ARAÇ GETİRDE ALNINI KARIŞLAYIM! BOŞ BOŞ KONUŞMA!AYRICA BU MOTORLAR O KADAR SAĞLAM Kİ 350 400 BİN YAPIYOLAR SENİN COMON RAİLLERİN 100 BİNDE ELİNDE PATLAR!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.