Şimdi Ara

Yeni Fabia İStanbul Yollarında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o ne kadrandaki bu araba 240 basıyormu yanii
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottocu

o ne kadrandaki bu araba 240 basıyormu yanii

Kadrana bakacak olursak Caddy'de bilem 260 kadran var Hem 240 kadran var diye 240 basması gerekmez ki :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

quote:

Kadrana bakacak olursak Caddy'de bilem 260 kadran var Hem 240 kadran var diye 240 basması gerekmez ki :)

abi bosver sen:)...anladın bniii..:D dicegimide..:D

• quote:

Orjinalden alıntı: Almirith

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

quote:

abi bosver sen:)...anladın bniii..:D dicegimide..:D

• cık cık.. olmamış..

yeni bir araç olmasına rağmen çizgileri eski ve kaba üstelik kendine özgü bir kişilik de barındırmıyor, olmamış skoda gene olmamış
  • ilk anda gözüme bunlar battı

Yeni Fabia İStanbul Yollarında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

ilk anda gözüme bunlar battı

Yeni Fabia İStanbul Yollarında...

msn gelsene yau
  • Çok kötü bir dış tasarımı var. İçinde de sadece göstergeler güzel olmuş. Motorlar arasında da iyi bir seçenek yok. Plastik kalitesi de kötü. Olmamış, satmaz bu araba.
  • bayan arabasına benzemiş özelliklede suziki swift e çok benziyor tavan beyaz olunca da mini yi andırıyor ön farları beğendim
  • Ben eski kasanın daha güzel olduğunu düşünüyorum. Tabii yenisini bir de yakından görmek gerek
  • Skodayı oldum olası sevmemişimdir

ayrıca doğus grubu bünyesinde olmasıda fiyatını anlamsızca yükseltiyor.

resimlere baktım baktım beğenmediğim bi yerini bulamadım.

Umarım fiyatıda görünüşü gibi güzel olur.
  • ------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Almirith -- 20 Şubat 2013; 19:14:50 >
  • aldığım bilgilere göre yukarıda ki resmde ki araç 33.000 ytl civarlarında olacakmış...

6 havayastığı,abs,esp,otomatik klima,alaşım jant,4 cam otomatik ve DİZEL :))

ayrıca yukarıda da belitrildiği üzere skoda'yı Türkiye'ye getiren Yüce Otomativ
  • skoda kullanmayan yakından görmeyen yanlış yorumyapmasın bence.eskiye nazaran kalites düşük hissi var gibi duruyor sadece..yakından görmeden yorum yapmak yanlış.düşünün 2001 de ilk fabia geldiğinde türkiyeye biz beğenmemiştik ama şimdi acayip satıyor ve ben aşığım ;)
  • Bu özelliklerdeki 33 olmaz, En az 35 çekerler en az,Bu baz donanımlı dizel fiyatıdır ancak
    quote:

Orjinalden alıntı: roomi02

aldığım bilgilere göre yukarıda ki resmde ki araç 33.000 ytl civarlarında olacakmış...

• ne demişler

audi alamayan, vw, vw alamayan skoda

maliyet düşürüldiği için arada bazı kusurları olacak tabi normaldir. yine de yeni bir araba, alanlara hayırlı olsun.
  • ben aldığım bilgilere göre diyorum sen kafadan sallıyorsun :))
    quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Bu özelliklerdeki 33 olmaz, En az 35 çekerler en az,Bu baz donanımlı dizel fiyatıdır ancak
    quote:

aldığım bilgilere göre yukarıda ki resmde ki araç 33.000 ytl civarlarında olacakmış...

• Yüce Auto Yönetim kurulu üyesi Emir Marşan,yeni Fabia ya talebin yüksek olduğunu,ağustos ta 2008 model olarak satışına başlanacak olan aracın şimdiden 500 sipariş aldığını belirtti...

http://www.atikskoda.com/haberler.php?id=9
  • O zmn sana yanlış bilgi verdiler
    quote:

ben aldığım bilgilere göre diyorum sen kafadan sallıyorsun :))
    quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Bu özelliklerdeki 33 olmaz, En az 35 çekerler en az,Bu baz donanımlı dizel fiyatıdır ancak
    quote:

• -------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Almirith -- 20 Şubat 2013; 19:03:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.