eskisine oranla gayet şık ve dinamil olmuş..yuvarlatılmış hatlar yakışmı..
ancak yandan baya bi susuki swıft....
Bence sadece A sütunu benziyor Swift'e, Fabia ebat olarak gayet büyük, bagaj hacmi sınıf lideri...
ayne öyle..hem 1.2 motor 70 bg ve tork olarak 3000 devirde maksimum torku veriyor..hem vergiden avantajlı hemde ekonomik ..
eski kasa sanki daha güzeldi
bende ilk baktığımda swift i andırdığı kanısına vardım ama inceledikçe kendine ait çizgileri de fark ediliyor ama çok beğendiğim söylenemez aracı
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
ilk sürüşte aşk.. şey demek istemiş gibiler; siz bakmayın bunun böyle kötü göründüğüne sürünce seveceksiniz ki hiç sanmıyorum
polo platformu kullanıyor hala değil mi?
sevmeyebilirsin, o da senin zevkin/zevksizliğin.. neyse..
yanlış bir bilgi daha, polo Fabia platformu kullanır... Bilginize.. (sallama değil, gerçek)
quote:
Orjinalden alıntı: Almirith
quote:
Orjinalden alıntı: Tacox
fotoları çeken arkadaş da hiç yetenek yokmuş
bu arada yandan görünüşünü mini ye benzetmişler...
trafikte fazla heayacan aramayanlara,acemi şöförlere,bayanlara,sonradan görme kızlara göre biçilmiş bir araç..
1.Arkdasım 6mp de cektım fotoları imageshack e koymak ıcın yetmıodu mb 3 mb dı fotolar cunku bn 450 kb oranına dusurdum sonra sitede tam otursun dıe 1280 pixeline gore ayarladım ve bunların hepsini acil hemen siteye clubskodaya koyıyım dıe 40 dk da yaptım merak etme yine gelir ayagıma araba yine test ederım:);)
2.trafikte fazla heayacan aramayanlara,acemi şöförlere,bayanlara,sonradan görme kızlara göre biçilmiş bir araç
bu yargıya nsl vardın merak edıorum:) atıp tutmayla deıl gorup kullanmayla olan iştir bunlar...
1-foto çekimindeki başarın fotoğraf maikenesinin kalitesi yada mp değerini kast etmemiştim..çekim açısını yani arabanın ana noktalarını ortalamamışsın demek istedim..bunu da anlamamışsın
2-atıp tutmam..gördüklerimi yazdım zaten
quote:
Orjinalden alıntı: idiz
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
ilk sürüşte aşk.. şey demek istemiş gibiler; siz bakmayın bunun böyle kötü göründüğüne sürünce seveceksiniz ki hiç sanmıyorum
polo platformu kullanıyor hala değil mi?
sevmeyebilirsin, o da senin zevkin/zevksizliğin.. neyse..
yanlış bir bilgi daha, polo Fabia platformu kullanır... Bilginize.. (sallama değil, gerçek)
Abartmayalım. Altında Pininfarina dizaynlı araba olan birisi bırak da Fabia'yı beğenmesin.
hocam abartmadım.. ona göre zevkli olan bana göre olmayabilir.. dizaynın güzelliği tamamen görecelidir. benim yazdığımda da bu var. zevkin/zevksizliğin den kastım o..
Okeydir idiz, artniyetli olmadığına zaten emindim, ama cevapları arttırırsak ortam çok ısınıyor.
quote:
gel sen cek tacox:)
kısıtlı bi surem wardı ben ii bi sekilde deerlendirdiimi sanıyorum her tarafından bi kare aldım:) ama yok bn ustadım dersen bu ıste gel ogret lutfen lutfen:)
quote:
quote:
quote:
fotoları çeken arkadaş da hiç yetenek yokmuş
bu arada yandan görünüşünü mini ye benzetmişler...
trafikte fazla heayacan aramayanlara,acemi şöförlere,bayanlara,sonradan görme kızlara göre biçilmiş bir araç..
1.Arkdasım 6mp de cektım fotoları imageshack e koymak ıcın yetmıodu mb 3 mb dı fotolar cunku bn 450 kb oranına dusurdum sonra sitede tam otursun dıe 1280 pixeline gore ayarladım ve bunların hepsini acil hemen siteye clubskodaya koyıyım dıe 40 dk da yaptım merak etme yine gelir ayagıma araba yine test ederım:);)
2.trafikte fazla heayacan aramayanlara,acemi şöförlere,bayanlara,sonradan görme kızlara göre biçilmiş bir araç
bu yargıya nsl vardın merak edıorum:) atıp tutmayla deıl gorup kullanmayla olan iştir bunlar...
1-foto çekimindeki başarın fotoğraf maikenesinin kalitesi yada mp değerini kast etmemiştim..çekim açısını yani arabanın ana noktalarını ortalamamışsın demek istedim..bunu da anlamamışsın
2-atıp tutmam..gördüklerimi yazdım zaten
tmm Almirith çekerim ne demek...
hem aracı da test etmiş olurum...merak ediyorum zaten
hadi bakalım tacox, senden Ara Güler'i ağlatmanı bekliyoruz.
Görelim bakalım profesyonel çekilmiş fotoları! Yorum yapalım
bugün gördüm çok hoş alınabilir kesinlikle
Bayi dışında 1 tane bile görmedim.
fiyatları da bence yüksek.
2 hafta sonra satışlar belli olur zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
36 milyar full u otomatik vitesli dizeli
quote:
Orjinalden alıntı: altin-orfoz
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
36 milyar full u otomatik vitesli dizeli
otomatik dizel olduğunu sanmıyorum.
Eski kasa fabia nın iç mekanı bence daha kaliteliydi.kapı kollarına kadar kalite düşmüş.gözle görülür şekilde hissediliyor.keza döşemeler de aynı şekilde.
roomster ın konsolu maliyet düşürülmesi için birebir alınmış ve bence yakışmamış.yüksek kalmış gibi
kafadan 2 milyar yüksek fiyat çekilmiş.ilk ay ki satışlar doğrultusunda
(bence çok düşük çıkıcak)ilerde kampanya yapmaları gerekecek.
tam bir bayan arabası dimi ..
fiyatı evet yüksek
Beyaz renkli tavanı miniden resmen çalmışlar. Göze güzel görünen ve özgün olan kullanılır fakat bu kadar göze batçak bir biçimde olurmu bilmiyorum. Daha önce swift'in A sütunu mini'ye özenilmiş birşekilde siyaha boyanmıştı ki fabiada da bunu görebiliyoruz. Özgünlük bu olmasa gerek
çok şeker olmuş
dış tasarımı özellikle hoşuma gitti eski kasaya göre.
içide rahat ve kullanışlı görünüyor.
10 üzerinden 10 verilir
bende de eskiden favorit vardı, 94'te sıfır almıştık. o zamanki şartlarda son derece kaliteliydi, fiyat / performansı kuş serisi, renolar vb. rakiplerinden iyiydi. bu yüzden skodaya karşı hala olumlu fikirlerim var.
yeni araba almak istiyorum, fakat 2006 model fabia 1.4 TDI ile yeni fabia arasında kaldım. pazarlıklı 22000 ytl buna vereyim mi, yoksa biraz kasıp kredi ile yeni kasa sıfır mı düşüneyim bilemiyorum. Bu araçları kullanıp fikri olan, yardımcı olacak varsa şimdiden çok teşekkürler.
kış geçsin heavy1 kışı araban ile idare et baharda alırsın veya aralık kampanyalarını bekle istersen