Şimdi Ara

Yeni Fabia İStanbul Yollarında... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

aslında benim R9 idare ediyor, geçen sene de kışlık lastik almıştım, bu kışı da atlatabilirim. bu arada da baya parakoyup banka kredisine gerek kalmadan alabilirim.. zaten tahmin ederim ki hemen çıkar çıkmaz alırsam yeni kasayı zarar ederim, ben de kampanya bekleyeyim bari...

terar teşekkürler, selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1

@altin-orfoz,

aslında benim R9 idare ediyor, geçen sene de kışlık lastik almıştım, bu kışı da atlatabilirim. bu arada da baya parakoyup banka kredisine gerek kalmadan alabilirim.. zaten tahmin ederim ki hemen çıkar çıkmaz alırsam yeni kasayı zarar ederim, ben de kampanya bekleyeyim bari...

terar teşekkürler, selamlar

eleştiri alacağım belki ama

araba ve kadın işi sabır işi

bak ben şu sabırsız ve ayran gönüllüğüm sebebi ile 2 yılda 20 milyar arabada zarar etmişimdir

hevesleniyor alıyorum satıyorum zarar.... alıyorum satıyorum zarar

o yüzden araba alıp satarken veya yeni arabaya karar verirken içinden 10 bine kadar saymanı tavsiye ediyorum

10 bine kadar sayabildiysen eğer o zaman o arabayı istiyorsundur sana uygundur ve alabilirsin

veya sayacağın parayı yeni lira üzerinden tek tek say :))

bir lira 2 lira 3 lira 4 lira ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 30 Ağustos 2007; 21:41:18 >

• hah hah haaa süper valla, evet ben başlıyorum o zaman saymaya :)

zaten uzun zamandır bekliyorum, 5 senedir evin borcunu bitirmek için uğraşıyorum, sonunda bitti çok şükür. varsın bir kış da geçsin ne olacak.. bu arada bizimkinin sorunu var mı, gelen tepkiler nasıl öğrenmiş olurum, her şekilde faydalı...
  • mini ye benzetmis hafiften lakin 5 para etmez
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.