Şimdi Ara

Yeni Fabia İStanbul Yollarında... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Soylukan

ilk sürüşte aşk.. şey demek istemiş gibiler; siz bakmayın bunun böyle kötü göründüğüne sürünce seveceksiniz ki hiç sanmıyorum

polo platformu kullanıyor hala değil mi?

Hem de A3'ün Golf platformu kullandığı kadar
  • tavan rengi ayrı olmasaymış keşke
    eskisine oranla daha büyük,daha konforlu olduğu kesin
    yanlız şu far açma ve cam açma düğmelerini hala değiştirmediler ya;kaç senelerdir tüm vw grubu araçlar bunu kullanıyor,biraz da düğmeleri değişik yapsalar;küçük bi ayrıntı ama dikkatimi çekti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Almirith
     Yeni Fabia İStanbul Yollarında...

O TORPİDO GÖZÜNÜN ALTINDAKİ DİKDÖRTGEN ŞEY DE NE Kİ ACABA BİLEN VAR MI
  • Cd changer olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

SEDANI NERDE BUNUN

YOKSA MEGANE 2 DEKİ GİBİ RENAULT POLİTİKASIMI YAPILIYOR HB LER SADANLARA GÖRE AZ SATILDIĞI İÇİN BİR ZAMAN SEDAN ÇIKMADAN HB LERİ SATIP DAHA SONRA SEDANI ÇIKARIYORLAR

ACABA SKODA DA MI BU TRENDE UYDU

İlk tasarım hatchback olarak yapılıyor. Sedan daha sonra üretiliyor. Hemen bütün markalarda bu böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sainz -- 18 Temmuz 2007; 13:58:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

ilk sürüşte aşk.. şey demek istemiş gibiler; siz bakmayın bunun böyle kötü göründüğüne sürünce seveceksiniz ki hiç sanmıyorum

polo platformu kullanıyor hala değil mi?

yani soylukan gelip bana bunu dedıkten sonra pejoyu övme:D
  • önü roomstar gibi olmuş hoş duruyor eski kasa fabia kadar tutucagını düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

quote:

Orjinalden alıntı: Almirith

O TORPİDO GÖZÜNÜN ALTINDAKİ DİKDÖRTGEN ŞEY DE NE Kİ ACABA BİLEN VAR MI

CD changer, 6'lı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

tavan rengi ayrı olmasaymış keşke
    eskisine oranla daha büyük,daha konforlu olduğu kesin
    yanlız şu far açma ve cam açma düğmelerini hala değiştirmediler ya;kaç senelerdir tüm vw grubu araçlar bunu kullanıyor,biraz da düğmeleri değişik yapsalar;küçük bi ayrıntı ama dikkatimi çekti.

Tavan rengi standart modellerde ayrı değil. Özel istekle beyaz tavan alınıyor...
  • eskisine oranla gayet şık ve dinamil olmuş..yuvarlatılmış hatlar yakışmı..

ancak yandan baya bi susuki swıft....
  • biarkacgünden beri yollarda görüyorum,makyajli skodadir herhalde diye düsünmüstüm,kasasimi degisti yoksa makyajmi yedi???
  • ESP olması çk olumlu

wv grubunda b sınıfında alınabilecek en iyi araç

Almirith kardeşim nası ama gözümden kaçmamış dimi folyo
  • bu sıcakta o folyo boyayı yakar demedi demeyin

yepyeni araba mahvetmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemoki

bence tavanı folyo ile kaplamışlar

buarada iç mekan plastik kalitesi çk çk kötü görünüyor

sende varya skoda kötülemek için elineden geleni yapıyorsun sen hiç bindin mi skoda octavia a5 kasasına ondanki konforu gördün mü veya superb bir passatan daha konforlu audi gibi büyük bir markaya çok a6 ga yakın bir konforu var onun için gelelim fabia sen bu kadar kaliteli bir aracı çamur atmkal eline ne geçiyor söylemrisn kardeşim skodanın şuan ki hedefini söyliyim kendini kanıtlamış bir marka olmak bundan 9 sene kadar tmm skoda nın bir amcı yoktu ama bukadar zaman geçmişl sen hala eki skoda mı sanıyorsun eğer hala inat edip kötülemeye kalkarsan buyur gel adresimi verim gel gör ondan sonra konuş. bir galatasaray bi octavia onun için her türlü bir sorun varsa gel yardımcı olurum :D

• buldum galiba

• darkly kardeşim kötülemedim skodayı yanlış anlamışsın az yukarıdaki diğer yorumumuda oku :)

octavia çeklerin gururudur hatta skoda bayileride gururla satıyorlar araçlarını

passattan daha kaliteli bir üretimdir ayrıca octavia (ben demiyorum bayi demişti)

sadece fotolarda iç mekan plastikleri fabianın biraz sert görünüyo
  • ee bunun farları aynı doblo farkları gibi olmuş yaaa
  • güzel , ön farlar doblonun aynısı sanki .. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut16

eskisine oranla gayet şık ve dinamil olmuş..yuvarlatılmış hatlar yakışmı..

ancak yandan baya bi susuki swıft....

Bence sadece A sütunu benziyor Swift'e, Fabia ebat olarak gayet büyük, bagaj hacmi sınıf lideri...
  • eski kasa sanki daha kaliteli duruyor.ama skoda fabia 2 çok tatlı ama şekil falan..gelsede görsek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.