Yeni faiz kararı açıklandı%50 faize devam
-
-
Reis sizin yani CHP zihniyetinin yoluna girdi diye niye cemkiriyorsunuz? Reis ne yapsa yaranamıyo size. Nass olur mu dediniz, nası kaldırdı. Faiz düşük olmamalı dediniz, faiz yükseldi, yine yaranamadı size. Reis ne yapsa yaranamıyo size...
Ahh Reis ahh.... Sen bu hallere düşecek adam mıydın. Şu AkaPeliler var ya, Reiscilere ihanet ettiler...
-
pavyona gitmenin, duşa girmenin, gezmenin, yemenin, içmenin...
herşeyin bir zamanı var
reyiz zamanında
herkese rest çekmeseydi
faizi arttırsaydı
şuan kendine rahatça ev alabilecektin
araba alabilecektin
böyle bir faiz olmayacaktı
sende gelip burda
saçma sapan şeyleri savunmak zorunda kalmayacaktın
:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 sene önce Sn. Cumhurbaşkanı:
"Gençler ! Fırsatınız varken aromalı kahve içip Dünya' yı gezin" demişti.
Ben de bunu vazife bilip aromalı kahveye başladım ve ucuz krediler ile Dünya' yı gezdim...
-
Memleketin hacısı hocası tümden faizci oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faiz ağır bir antibiyotik gibidir. Doğru zamanda doğru miktarda kullanmak gerekir. Biz o zamanları tutturamadık ve hep beraber bedelini ödedik. Her faiz kararında aynı nas tartışmalarına, kimi arkadaşların da refleksif savunmaya geçmelerine gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 21 Kasım 2024; 16:18:27 >
Kur Korumalı Mevduat olayı tamamen bitmeden faizler düşürülmemeli.
Merkez Bankası son 1,5 yıldır gayet akılcı davranıyor. Elbette belli bir eşikten geçildikten sonra faizleri düşürmenin zamanı gelecek. Ancak bu konuda zamanından erken davranılırsa kelimenin tam anlamıyla bir çuval inciri berbat ederler ve daha büyük bir enflasyon dalgasının arkadan gelmesine neden olurlar. Ülkemizin kesinlikle böyle bir lüksü yok.
-
Daha büyük bir enflasyon dalgasının gelmeme ihtimali yok ihtimali yok. Mesele ne zaman olacağını bilip ona göre cephe almak.
2 sene önce insanlar faizler düşmesin dedi
Reis ise nas var ayet var Allah var kuran var Faiz yok dedi.
Şimdi bil bakalım Faiz varsa buna göre hangileri artık yok hükmünde. Buna cevap verdiğin zaman hayatın çok değişecek.
Müthiş bir yorum, benim diyen ekonomist bu yorumu yapamıyor
Benzer içerikler
- savaş çıkarsa banka borçları ne olur
- kürtler atatürk"ü sever mi
- milletvekilleri istifa ederse erken seçim olur mu
- reisten sonra kim gelecek
- tünelde düğün konvoyu kazası
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- telefon iade edilir mi
- telsiz kullanım ücreti 2024
- yapay zeka tahlil sonuçları
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X