Şimdi Ara

yeni fenerbahçe' deki olumsuzlukların listesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konu altında tüm fb taraftarlarını, fenerbahçe' nin yeni yapılanmasına başlanmasıyla birlikte yapılan yanlışları konuşmaya ve bu yaanlışları listelemeye davet ediyorum. yapılan olumlu işler için de ayrı bir konu açılabilir tabi. benim amacım tepeden aşağı yeni yapılanma sonrası yapılan hataların tespiti ve nedenlerini konuşmak.

yanlışlar:

1- yeni başkan ile birlikte fenerbahçe, yönetici - futbolcu - taraftar olarak üçe bölündü düşüncesindeyim. şu an üç maymunu oynuyoruz. sadece sahada değişim yetmez.
    2- yabancıların transferinde gösterilen hassasiyet, tolganın gösterilmedi. comolli ve cocu' nun işine karışmayacaksan, kendi doktoruna da güvenecek ve onun işine de karışmayacaksın.

kısa ve öz şekilde sorun ve çözüm için düşüncelerimizi listeleyip konuşabiliriz.

• Dun ali kocu dinledinizmi siz? Yada gecen ay?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 maddede çok saçma la :D
  • Adam ne güzel yapıcı bir konu açmış gelen yorumlara bak...

Bence yönetimde biraz fazla hassasiyet var. Üzerindeki hafif gerginliği atmalı. Medyayla ilişkilerin daha iyi ve daha şeffaf olması lazım. Sosyal medyanın daha iyi kullanılması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 - Pro kulupler bu şekilde işliyor zaten ayrıca Ali koç süresinde 3 senede 1 şampiyonluk benım için yeterli. borçlarımız ödenebilir düzeye gelsin yeter.
    2 - Tolga 15 maç iyi performans göstersin yeterli başkan bizzat açıkladı. oynadıkça para alacak daha ne olsun
  • 1. maddenin yarısına geldikten sonra konuyu okumaya devam etmenin anlamı olmadığını anladım.
  • gambit666 kullanıcısına yanıt
    sakat oyuncu takım oyununu bozar. beş maç oynatırsın ondan sonra bir bakmışsın beş maç yok. bunun takım oyununa yansımalarını üç aşağı beş yukarı herkes tahmin edebilir sanırım. bence gs sözleşmeyi fesh etmek zorunda kaldı. biz de kim bilir belki başka bir sebepten dolayı sözleşme imzaladık ve yurt dışına tedaviye gönderdik. bu arada Curieux ben seni bloklamışım ya inşallah güzel şeyler yazıyorsundur. anlaşılan sen beni bloklayacaüım diye tehdit ederken ben seni çoktan bloklamışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Tolgayi gs maaş açısından göndermek istiyordu. Hiç birşey yapmadan 1.6 milyon Euro almak varken bize geldi. Oynamak istiyordur diye düşünüyorum. Önünde 10 sene var kariyeri için mecbur oynamali

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

1. maddenin yarısına geldikten sonra konuyu okumaya devam etmenin anlamı olmadığını anladım.
    yani diyorsun ki henüz hiç bir vaka gerçekleşmedi bu cümleden önce?

1- comolli: iyi insanlar iyi futbol oynayabilir. (sadece iyi olmanın yetmeyeceğini herkes biliyordur)
    2- comolli: son dakika transferlerinden nefret ederim. (cocu' nun transferi dahil kralını yaptılar)
    3- comolli: Sözleşmem 3 yıllık ama planlarımız 5 ve 10 yıllık. (bu heryerde tartışılır bir durum. vaadedileni yaparsın sonra gidersin..)
    4- comolli: Aykut Kocaman ile bir toplantı yaptım. Bu toplantıdan büyük bir keyif aldım. Çünkü bana anlatıldığı gibi; işini ve kulübümüzü çok seven, oyuncuları tarafından da saygı gören bir insan. (iyi insanlara ne oldu? yalancı seni)
    5- comolli: Yabancı teknik direktörlerle de çok fazla çalışma yaptık. Marketi çok iyi biliyoruz. Başkanımızın da söylediği gibi yerli bir isimle devam edeceksek bu isim Aykut Kocaman olacak. (senin yalanını sevsinler sen zaten kararını verdiydin.)
    6- comolli: 21 Yaş Altı Ligi’nin kaldırılması dramatik bir olay. (bu da ne demeyin? açın okuyun, tombala misali)

yabancı teknik direktörün işe başlamasında, haliyle aykut ile sözleşme feshinde çok geç kaldılar. halbuki daha erken bir karar verseydiler, aykut şu an takım çalıştırıyor olurdu. yeni yapılanmadan bahsediyorsan hemen sözleşme feshedeceksin. aykut da bu sezon takım çalıştırmayacağım demekle en iyisini yaptı. comolliye' de kapak olur bu neden takım çalıştırmayacağını comolli aykut un tecrübesiyle anlamıştır.
    comolli' nin volkan ile sözleşme yenilemesi ve detayına baktığımızda volkan' ın kızmaya hakkı yok. tabi taraftar olarak ben hariç yanlış olan bir şey var formayı hak edene vereceksin. ha kaleci yetiştireceğim ama ben dersen. maç doksan dakika böl ikiye istediğini oynat. tarfatrın da gönlünü almış olursun böyle. futbolcu harcamaktan iyidir. kimse de laf etmez.

şu birinci maddeyi sen bir açıkla bize? atatürk demiştir ya hani ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim diye. bir de sen açıkla bakalım. özveri mi istiyor comolli ne istiyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.