Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.647
Cevap
180
Favori
922.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asoz

Seat toledo dan pahalı ...
    Bir üst segment seat leon ile aynı fiyat ...

Ama fiat :)

Şaka gibi ... Hem de kötü şaka gibi...

Seat leon 1,6 dizel 71,000 listesi / 3,000 indirimi : 68,000 tl ...
    Fiat egea 70 bin tl ...

Çüş müş az gelir... Tofaş hissesi almak lazım bu sene düşüşlerde, bı arabadan gelecek kar on tane modelden fazla olur ... :)

Üstat bak ben Fiat kullanıcısıyım. Aracımı da 26 bin liraya almıştım ama o kadar yani... Fiat o kadar....
    63900'e Urban 1.3 Mjet alınacağına Yeni Focus 1.6 125 PS Trend X donanım alınır pazarlıkla 60 bin liraya... 2500 liraya da mis gibi LPG'si atılır binilir benim görüşüm bu.

EDIT:

https://www.facebook.com/aykut.tetik.5/videos/10153798886041320/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 19 Ekim 2015; 21:20:50 >

• Bence 120 hplik DCTsi (Full olan) iş yapıcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Bence 120 hplik DCTsi (Full olan) iş yapıcak.

70 bini geçmezse alınır
  • Gene gidip 10 yaşında passat alıcaz anlaşıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Bence 120 hplik DCTsi (Full olan) iş yapıcak.

70 bini geçmezse alınır

70i şimdiden geçmiş zaten, otomatiği hayli hayli geçer.

• 1.4 fire 95 hp motoru nereden buldun çıkardın be fiat, 1.4 t-jet 120 hp -- 1.4 multiair 140 hp motorları nerende kullanıcaksın anlamıyorum ben bu firmayı satmamak için elinden geleni yapıyor
  • iç dizaynı çok demode bence, dış görünüm çok güzel. fiyatları yüksek buldum 5 bin aşağı çekilmeli ki satsın.
  • Araba cok hos duruyor. 1.3 multijetin fiyati 50 olaydi cok iyi olurdu.
    Zaten 50 bin altina 0 dizel arac var mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

50.000 Liraya buna bağlayacağıma gider focus,civic vs.alırdım.Yerli üretimde illa bir kalitesizlik oluyor.Aynı aracın avrupa ve yerli montajda kalite farkı oluyordu.

Civic dediğiniz araba nerede üretiliyor ? kalite olarak karşılaştırın bakalım civicte yumuşak malzeme var mı ? Şuan ki satış rakamları civic in durumunu çok güzel özetliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

O paraya 2006 2007 full+full elegance 1.9TDI Superb alırım.

Arada neredeyse 10 yaş fark var
  • urban 1.6 yi 64 e versinler binilir

• quote:

Orijinalden alıntı: YSF_023

Burada çelişki yok ki Mondeo superb den çok daha iyi bir araba ama 2.eli yok diye tercih edilmiyor,

:)

Polemik yaratmak istemem ama 100 kişiye sorsanız anca 3-4 kişi çıkar mondeonun superb'den kat kat üstün olduğunu söyleyen.

Son autoshow fuarında sizin o super dediğiniz mondeoya bakan tek tük kişi iken superbin başında onlarca kişi vardı.
    Şu an modeo satış rakamları gösteriyorki mondeo olmamış.

Evet dıştan çok güzel ama içi sınıfına göre dar ve motorları fazla yakıyor.
  • Lansman fiyatı 68,900 olan lounge multijet egea alacağıma, emisyon memisyon dinlemem gider 72,500 TL'ye leon plus paketli veya 75.000 TL'ye advanced paketli DİZEL SEAT LEON alırım.

EMİSYON MEMİSYON DİNLEMEM. BU KADAR AÇIK YAZIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 22 Ekim 2015; 9:27:02 >
  • Fiat marka araçlara karşı ben de herkes gibi mesafeliyim. marka algısı ortada, Fiat'ı savunan arkadaşlar bile fiyatının ucuz olmasını bekliyorlar. Düşük fiyata yeni arabaya binmek için Fiat uygun bir marka, fakat kalite olarak tartışılır tabi..

Ben de Fiat deyince uzak duran biriyim, ama aracın dış tasarımı, 1.6 Dizel motoru ve fiyatı dikkatimi çekmedi değil. Acaba alıp 1-2 yıl binip satınca zarar eder mi ? İkinci eli kuvvetli olur mu ? VW, Honda gibi konforlu olmadığını testlerde söylüyorlar. Hatta arabanın Clio ve C-Elysee ile rakip olduğunu söylüyor ve Civic ya da diğer markaları ağızlarına bile almıyorlar. Ben onların yalancısıyım....
  • min 7-8bin TL daha ucuz olmalıydı, o zaman belki düşünülebilirdi fakat şu fiyatlardan çok çok zor.
  • Çok daha ucuz olmasını beklemek hayal olur. Linea parasına bu aracı vermezler.
    Maalesef tüm araç fiyatları inanılmaz saçma. Arada kalmış bir model c sınıfı kesinlikle değil ama c elysee, pejo 301 iyi hatta rapidden daha çok begendim.
    Çok kısa kullandım lineadan daha sessiz ve daha iyi yol tuttuğunu söyleyebilirim.
    Son olarak piyasaya göre normal ama piyasa normal değil maalesef.

• Accent Blue falan 70bin oluyor da Egea olunca niye tepki çekiyor anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

urban 1.6 yi 64 e versinler binilir

65 e veriyorlar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Lansman fiyatı 68,900 olan lounge multijet egea alacağıma, emisyon memisyon dinlemem gider 72,500 TL'ye leon plus paketli veya 75.000 TL'ye advanced paketli DİZEL SEAT LEON alırım.

EMİSYON MEMİSYON DİNLEMEM. BU KADAR AÇIK YAZIYORUM.

63 verilir.

• quote:

Accent Blue falan 70bin oluyor da Egea olunca niye tepki çekiyor anlamadım.

Fiatı savunmuyorum ama herkes istediği yerden görüyor. Sanki piyasada diğer modeller bedavada Clio 4 en boşu 40.000 tl olmuş, golf,focus c segmenti 100.000 tl'ye dayanmış burada fiatın fiyatlarını eleştiriyoruz
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.