Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.636
Cevap
179
Favori
921.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linea nın yerini bu alacaksa satar gibi ama giyatı yuksek yinede
  • arkadaşlar bakın bu araç f/p araçı donanım ile diğer markalara bakın derim 5+2 yıl garanti geniş ve uygun parça servisi 120 hp lik 320 nm lik chip ile 150 hp lere kolay ve sıkıntısız çıkan yeni nesi multijet2 motor .elinizin altında internet var çoft.kavrama tam otomatik jeep ranegate de kullanılan şanzuman da mayıs ayında geleçek araba güzel..http://fiat.egeaforum.com/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardanel16 -- 18 Ekim 2015; 21:46:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardanel16

arkadaşlar bakın bu araç f/p araçı donanım ile diğer markalara bakın derim 5+2 yıl garanti geniş ve uygun parça servisi 120 hp lik 320 nm lik chip ile 150 hp lere kolay ve sıkıntısız çıkan yeni nesi multijet2 motor .elinizin altında internet var çoft.kavrama tam otomatik jeep ranegate de kullanılan şanzuman da mayıs ayında geleçek araba güzel..http://fiat.egeaforum.com/index.php

Hee! Onunda fiyatı 80000 TL olur. Aracın fiyatları %10 fazla, ederi bu değil, bu aracın giriş seviyesini (50000 TL ) Avrupa'da 12000 € dan pazarlayacaklarmış. Yani 12000*3.3= 39600 TL. Bize 3200 € civarı daha fazla satılmasının sebebi nedir? Bu araç sözde yerli ve iç piyasa için düşünülmüş öyle mi?

• yüzde 70 yerliydi hani maşallah dolardan yüzde 100 etkilenip üzerine opsiyonlarda koydurtmuş
    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Piyasada ucuz araç yok lakin bu arabaya da 50,000 TL gibi bir parayı ben bağlamazdım, zaten o da giriş seviyesi olduğunu kabul edersek dizeli ve donanımlısı için rahat 60,000 TL'yi gözden çıkartmak gerecek. Bugün 60,000 TL'yi ikinci ele bağlarsanız, maksimum 2 yaşında 25,000 km altına tertemiz araçlar bulunabiliyor, bence böyle bir seçimde bulunmak daha mantıklı. Elbette sıfır araba almanın kendine has bir zevki olacaktır ama sıfır dediğiniz arabaya bindikten sonra bindiğin araba da değer kaybetmiş oluyor, en azından diğer yöntemle daha kaliteli bir arabaya binmiş olursun.

Bu arabayı kim alacak peki? InterCity gibi kurumsal filo kiralama firmaları toplu halde binlerce adet sipariş geçer, liste fiyatından indirim alıp kurumsallaşmış iş yerlerine kiralar. Bu iş yerleri de departman çalışanlarının altına verir, biz de trafikte bolca jant kapaklı dizel ve plaka çerçevesi yeşil renkte olup şirket arabası olduğu her yerinden belli olan Egea'yı görmüş oluruz. Linea'nın kaderini yaşamaya devam edecektir yani, yine de ülke ekonomisi adına güzel bir çalışma, neticede Fiat ülkede üretim yapıyor ve birçok insana da ekmek kapısı oluşturmuş oluyor.

hocam ülke ekonomisine katkısı amenna lakin ülke insanını düşünmeleri bu koçların asgari düzeyde hatta tartaklama düzeyinde avrupa ile aramızda 3500 4000 euro gibi fark var burada üretilecek fakat avrupalılar bizden daha ucuza sahip olup keyfini sürebilecekler şu araç mademki yüzde 70 yerli öyleyse koy yerli bir fiyat insanımız da yararlansın bu işin nimetlerinden....

• Valla bizde şirkete düşünüyoruz , elimden çıkaracağım linealar var. Babam lineaların yerine alalım dedi , yarın fiyat almaya gideceğiz , filoya vs. naparlar..
    Bide test arabası gelse bayiye tam olacak , şirkete de alsam sürüp bakmadan almak istemiyorum
  • avrupayla bizde üretilen araci kıyaslarken vergi oranını hesaba katın neredeyse yurd dışından ülkemize gelen araç kadar vergi var

• quote:

Orijinalden alıntı: dardanel16

avrupayla bizde üretilen araci kıyaslarken vergi oranını hesaba katın neredeyse yurd dışından ülkemize gelen araç kadar vergi var

Hesaplıyoruz arkadaşım. VW in fiyatlara bakarsan Almanya fiyatlarıyla Tr fiyatlarının Euro olarak hemen hemen aynı olduğunu görürsün. Biz de %45 artı ÖTV olmasına rağmen..
    VW ve diğer ithal firmalar bu yüksek ÖTV yi absorbe edebiliyor da yerli diye övündüğümüz ve ülkemizde yapılan bir araç hiçbir şekilde böyle bir indirime gidemiyor.. Benden zırnık çalışmaz, %10 fiyatlar pahalı.. Kimselere de aldırmam, tavsiye etmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 19 Ekim 2015; 10:20:29 >

• alaman arabasına binen adam bu arabayı almaz
  • Dolar ilk 3 lira olduğunda dizel otomatik olanı 70 olacak demişlerdi. Gelen balon ilgi yüzünden %10 üzerine koymuşlar. Bu fiyata almam aldirmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Mercedes kullanıyorsun herhalde

Arkadaş alman diyince vw ni bile rolls royce kesiliyor.

• Mercedesin yanından bile geçemem.
    acı ama gerçek. biraz daha üst sınıfları ağzıma bile anmıyorum. 2010 model üzeri en ucuz alman arabası c sınıfı bir opel astra kullanıcısı bile, sanmam ki agea magea ya binsin para verip de. üstelik çok ucuz da denenemez bu araçlar. urban 120 hp dizel için 73 falan para verecen. o fiyata adam gider yine dizel focus alır, astra alır. 75 e dizel golf alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

Mercedesin yanından bile geçemem.
    acı ama gerçek. biraz daha üst sınıfları ağzıma bile anmıyorum. 2010 model üzeri en ucuz alman arabası c sınıfı bir opel astra kullanıcısı bile, sanmam ki agea magea ya binsin para verip de. üstelik çok ucuz da denenemez bu araçlar. urban 120 hp dizel için 73 falan para verecen. o fiyata adam gider yine dizel focus alır, astra alır. 75 e dizel golf alır.

Urban 120 hp aracın fiyatı şu anda 65.400.. 73 nerden çıktı?
    Şu anda 65.000e alınabilecek bütün dizel araçları sıralayalım bir, Egea'dan daha fazlasını sunabilecek çıkar mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 19 Ekim 2015; 14:29:12 >
  • ithal araba gibi fiyat çıkarmış tofaş
  • Illa ki sıfır dizel alacam derseniz Urban fiyatına muadil bulmak zor...

Ama yok ben o paraya koltuğuna daha önce popo değmiş araba olsa da olur dersek rakip çoğalır...

Drd ve Intercity şimdiden anlaşmaları yapmıştır zaten filo satışları için

• Ben bu aracin C premium hatta D segment olacagini sanmistim uzuldum be
    Fluence, Linea astra gibi araclarla karsilastirilirsa stacagina inaniyorum fiyati uygun

• 50.000 Liraya buna bağlayacağıma gider focus,civic vs.alırdım.Yerli üretimde illa bir kalitesizlik oluyor.Aynı aracın avrupa ve yerli montajda kalite farkı oluyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada kaç kişi kendi kazandığı paralarla araba alacak merak ediyorum?

50 bin liraya Focus veya Civic mi satılıyorda bizim haberimiz yok?

Belki adamın parası ancak bunu almaya yetiyordur. Bunu alana kadar Focus alırım diyorsunuz ama Focus kaç para acaba biliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Boşuna araca b..k atmayın.Bu araç uygun fiyatla satılırsa ne astra kalır ne focus.Beğenmediğiniz linea bile yıllardır satış lideri.

Malesef dediğin gibi olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Boşuna araca b..k atmayın.Bu araç uygun fiyatla satılırsa ne astra kalır ne focus.Beğenmediğiniz linea bile yıllardır satış lideri.

Malesef dediğin gibi olmadı.

Aynen valla.Açıkçası ben de burada eleştiride bulunan birçok arkadaş gibi yerli olmasından dolayı uygun geleceğini düşünüyordum ama fiyatlar hiç de öyle yerli araba havası vermiyor.Eğer fiyalarda belirgin bir indirime gitmezlerse ben de burada birçok arkadaşın dediği gibi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.