Kararınız hayırlısı olsun. mesajım da dediğim gibi elimizde bir araç varsa ondan egea hybrid e geçmek her koşul ve kullanıcı için ayrı bir sonuç olabilir. Ben elime düşmüşken tecrübemi yazdım :) |
YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (561. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selamlar,
dün akşam park ettiğimde gündüz ledlerinin pır pır ettiğini gördüm, hayırdır inş. dedim, farları açtım kapattım, düzeldiler sonra sağdaki tekrar yapmaya başladı, aracı kapattım çıktım...
Sabah aracı çalıştırdım işe gittim park ettim bir baktım gündüz ledleri yanmıyor :)
daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu ? ne önerirsiniz ?
Aracın garantisi devam ediyor (2020 model)
-
Egea'lara zam gelmiş. -
Bende sakin kullanırım. Uzun yolda 100-110 fazla basmam mesela o aralarda 5,5-6,0. şehir içi 7-7,5 arası. Gerçi pek fark yok ama 9 hiç görmedim ben.
-
Önceki mesajları fark etmemişsiniz sanırım hocam. O yorum tiggo 7 pro araç içindi. -
Selamlar . tam 6 ay önce 1.4 plus egea almıştım. hemen LPG taktırmıştım. alım videosunu çektim 20 bine yakın izlendi. Şu an aracım 12 bin km oldu. durmadan, soluksuz gezdik. e haliyle LPG de ucuzdu. Yakında bir video daha çekmeyi dusunuyorum. bahsetmemi istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.
-
Şehiriçi dediğiniz yer İstanbul mu ve ortalama hız kaç?
-
pardon hocam ben egea sandım. bir ara bende niyetlenmiştim tiggolara ama ısınamadım bir türlü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr20mouseŞehiriçi dediğiniz yer İstanbul mu ve ortalama hız kaç?
Yok hocam. İzmir için konuştum. ortalama hızı tam hatırlamıyorum ama bakıp yazarım.
-
10" ekranlı sistemde USB bellekten izlemek için belleğe mp4 formatında video yükledim ancak dosyayı ses dosyası olarak okudu. Bu mulimedya ile USB bellekten video oynatabilir miyim? Oynatmak için hangi formatta yükleme yapmalıyım?
Yanıtınız için peşinen teşekkür ederim.
-
Merhaba
2021 Egea 1.4 easy bende de aynı sorun var. Aynı şekilde bir ses geliyor. Cam açıkken duyabiliyorum. Servise gittiğimde size söylenilen şeyler söylendi. Normal, bu modeller böyle vs. 20000 km deyim aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum. Bir gelişme oldu mu acaba sizin araçlarda? Ya da sorunu anlayabilen oldu mu? Bu şekilde kullanırsak sorun olur mu? Teşekkürler...
-
Merhaba,
2021 Egea 1.4 easy bende de aynı sorun var. Aynı şekilde bir ses geliyor. Cam açıkken duyabiliyorum. Servise gittiğimde size söylenilen şeyler söylendi. Normal, bu modeller böyle vs. 20000 km deyim aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum. Bir gelişme oldu mu acaba sizin araçlarda? Ya da sorunu anlayabilen oldu mu? Bu şekilde kullanırsak sorun olur mu? Teşekkürler...
-
Merhaba. İnşallah aynı sesten bahsediyoruzdur. Aracımı mart ayında sattım, bu süre zarfında bir sıkıntı çıkarmadı. Fakat ben aracı kullanırken sürüş sitilimi araca göre değştirdim. Debriyajı yavaş hafif bırakarak ses çıkarmamaya çalıştım.
-
1 vitesten 2 ye atarken ki sesmi hocam
-
1.4 fire motor kullanan arkadaşlar, ışıklarda nasıl davranıyorsunuz ? Yol bilgisayarına uyup, 2bin devirde vites atsan 60 a çıkmak 15 dakika sürüyor. Arkadan kornalar sıkıştırmalar. Devir çevirsen benzin 11lt/100km çıkıyor. Dün şehir içinde dolaştım biraz Fiat Connect 64 puan vermiş yolculuğa. Çok hızlı kalkıyormuşum, geç vites değiştiriyormuşum.
-
Evet. 1 deyken 2 ye gecmek icin debriyaja bastiginiz anda bir sangirti sesi geliyor.
-
Ben de dikkat ediyorum 2000 ile 3000 devir arasinda yapiyor. Altinda veya ustunde yapmiyor :) fakat trafik hali bazen ayarlamak zor olabiliyor veya dikkatinizden kacabiliyor. Anlasilan bu sekilde kullanacagiz. Dikatli kullanacagiz, ciktigi zamanda duymayacagiz :)
-
Galiba tüm egea larda standart ses bu haftaya gidecem bi baktırim sanki motor düşecek aşağiya
-
Tum egealarda yok. Bazi egealarda var diyebiliriz. Biraz sans isi aslinda. Sikayetvarda bununla ilgili epey sikayet var ama butun egealarda var diyemeyiz. Olmayan egelara da bindim. Hocam servise goturdugunde sonucu birada paylasabilir misin ? Ben daha once goturdugumde normal demislerdi. Aslinda normal olmadigini hepimiz biliyoruz ;)
Cok tesekkurler..
-
Aynen devam 30 bin oldu araç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X