|
YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (560. sayfa)
-
-
Alalı iki ay oldu. Kutu içinde geliyor. Koku falan yok. Ön tarafta boşluk kalmıyor. Arka tarafta şaft tünelinin olduğu alanda boşluk var, parçalı olduğu için. Parçalar birbirine geçmeli. Çok ince değiller ama, ilerleyen zamanlarda kopma yapar mı bilemiyorum. Malzeme kalitesi orta halli. Ben daha etli bir şey bekliyordum açıkçası. Fotoğraf yollarım gerekirse.
-
Arkadaşlar merhaba. Aracım 15000 km’de Egea hb 2021. Son bir haftadır kasislerde değil ama hafif bozuk yolda aracı önünden mi arakasından mı geldiğini tespit edemediğim bir lok lok sesi var. Bu lokurtu ara ara sürekli geliyor bozuk zeminde. Ne olabilir fikri olan var mı? -
17 kmh vort ile 7 litre yakmış araba hocam daha ne yapsın, tüketim çok iyi. 1.4 fire olsa en az 9.5 civarı yakardı o ortalama hızla.
-
Paspas olarak ben Sahler kullanıyorum memnunum, öneririm. Bagaj havuzu olarak alırken en ucuzunu almıştım ufak tefek hatalar var ama işimi görüyor ki zaten bagajı çok kullanmıyorum ama sık kullanan biri olsaydım halı bagaj havuzu alırdım
https://www.hepsiburada.com/oz-is-fiat-egea-cross-hali-bagaj-havuzu-2021-sonrasi-pm-HBC000002JZWZ
-
Peki arkadaşlar Koltuk kılıfı öneriniz yok mu? Montajı yaptıran arkadaşlar, arka koltukların sökülmesine gerek kalıyor mu? -
Gerekiyorsa sökülür, aynı şekilde de geri yerine takılır. Bunda korkulacak bir şey yok.
ELİMDEN GELİR DİYORSANyoutube#EGEA #ArkaKoltuk #KoltukSökme Arka koltuk araçta en çok kirlenen yer. Özellikle kemer tokalarının arasından düşen yiyecek ve malzemeler zamanla birikerek kötü kokuya sebep olabiliyor. Arada bir söküp temizlemek faydalı olacaktır. LÜTFEN KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN! @ELIMDENGELIRDIYORSANhttps://www.youtube.com/watch?v=R7V5_eOLXs8&pp=ygUTZWdlYSBrb2x0dWsga8SxbMSxZg%3D%3D -
Teşekkür ederim detaylar için. Koku olmaması bile tek başına yeterli almak için. Sepete ekleyeyim :) -
Arkadaşlar 1.000 km civarında rodaj yağ bakımı var mı? Servis sıvı kontrolü için bakıma çağırıyor mu?
Bazı markalarda böyle bir uygulama var sanırım. -
Yok, bakım değil kontrol için çağırır markalar. M, AMG, RS arabası almadıysanız yağ değiştiren yok
-
ben kötü demedim ki :)
kullanım şansı yakamışken elimdeki verileri ve tecrübemi paylaştım,
aynı güzergah ve kullanımda benzinli 11 litre yakıyor, bende dizel var dizel de 7,5 litre yakıyor, dizeli olan birinin hybrid e geçmesi mantıksız, bana göre cazip değil dedim.
-
Kılıf bulabildiniz mi ? Ya da var mı kılıf alan, kullanan ?
-
Cross boş paketinde bile 6 hava yastığı var diye biliyorum. Airbag uyumlu kılıf olmasına dikkat edin. -
Tüketim gerçekten çok iyi, tam aradığım bir bilgi. Paylaşım için teşekkürler.
Bende 1.6 Benzin otomatik var (HB 2018 model) 17 km/s ortalama ile 11 lt tüketiyor. 100 km de 4 lt az uz bir fark değil.
-
Turbo sayesinde çok atik olması, 8 kusur saniyede 100 km hıza ulaşabilmesi vs de katınca güzel bir araç gerçekten. Bazen tiggo 7 yerine cross wagon hibrit mi denk getirseydik demiyor değilim. bagaj yönünden cross wagon daha avantajlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 4 Ekim 2023; 16:32:7 > -
Yollarda Cross Wagon gördükçe halen tekrar tekrar bakıyorum ama artık 6. yıl oldu aynı araçla, içine binince çok bir değişiklik olmayacağını düşünüp ve mecburen en az bir 5 sene daha aynı araca bineceğimi de düşündükçe sıkılıyorum.
Aracımı seviyorum ama bir saatten sonra insan değişiklik istiyor, farklı bir iç mekan, farklı bir marka-model arıyorum açıkçası. Yıl başında limitler yenilenince öncelikli olarak hybrit araçlara bakacağım. Bulabilirsem belki bir corolla cross ya da düz corolla, bulamazsam Suzuki s-cross v.s. bir şey düşünüyorum. Olmadı MG, Chery gibi çinlilere yöneleceğim.
-
Umarım ocak ayında sizin rahatça seçebilieceğiniz bir ortam oluşur, zira nisan ayında beni çok zorlamışlardı, hayattan bezdirdiler.
-
Memnun musunuz aracınızdan? Kaç km de şu an? Yakıtı, gidişi, konforu v.s. pişman ettiği oldu mu?
-
Genel olarak memnunum. 6100 km de. Yakıtı şehir içi 9-9.5 civarı yakıyor bende. Uzun yolda 7-7.5 civarı. Sakin kullanırsam tabi.
Üzerindeki kalitesiz lastiklerdenmi bilemem bir sertlik var araçta. Bir tık daha yumuşak olmasını beklerdim. Belki michelin alınca düzelebilir. Lastik kaynaklı olabilir.
Gidişine laf yok bastın mı affetmiyor asfaltı kazıyor.
Şu ana kadar pişman olmadım ama bakalım süreç nasıl olacak. -
Memnun olmanıza sevindim. Tekrar güzel günlerde kullanın, kazasız belasız. Ben de yılbaşında süreci forumdan paylaşırım zaten. Bu sene başında şanssızdım, aracın 5. senesi Nisanda bitti, o zamana kadar fiyatlar uçtu, araç bulunamadı v.s. v.s.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X