1.4 ise gelir, normal. Debriyaja basarken çok hafiften de gaza basın yapmıyor o zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (563. sayfa)
-
-
Evet 1.4
Tamamdır öyle deneyim teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 1.6 2020 egea yarı otomatik aracımız var 2. vitese geçerken cırıltı şeklinde bir ses var. bununla karşılaşan var mı. Neden olabilir.
-
Egea dizel araçlarda kaç yılından itibaren adblue var? 2.el dizel almayı düşünüyorum 2018 civarı da adblue çıkmadan önceki modeli alayım diyorum.
-
Çok net bilmiyorum ama bendeki 2020 model bende var,
Ben bir kere doldurdum 3.000 km yaptım henüz boşalmadı o nedenle pek rahatsız olmadım.
Niye olmasın istiyorsunuz ?
-
2020de zorunlu oldu diye hatırlıyorum ilanlara baktığınız araçların sahibine sorun yinede.
-
Gereksiz masraf ucuzu arızaya sebep oluyor iyisi mazotla fiyatı yarışıyor. Bu yüzden dizeli bıraktım. Turbo benzine geçtik.
-
Adblue ile birlikte yeni emisyon kurallarına uyabilmek için araçları daha da zorlamaya başladılar. Uzun süredir gözlemeldiğim kadarıyla adblue sonrası çıkan dizel motorlu araçların DPF'leri daha çabuk tıkanıp rejenerasyona giriyor, arızalar daha çok yaşanıyor.. Bu yüzden adblue öncesi motoru merak etmiştim net bilgi bulamadım.
-
İlk çıktığında sıfır 1.0 turbo ege cross almıştım 1.5 yıl kullandım. 1.0 Turbo benzinli motor gayet güzeldi 1.3 mjetle torku beygiri kafa kafaydı ayrıca sessizdi. 5-10 yıl sonra o motor ne olur bilmem Ancak sıfır araçtaki geri vitese takarken cart diye ses gelip çözülememesi, yeni çıkan 10.1" tablet ekrandaki yazılım sorunları soğutmuştu beni sonunda da sattım..
Bir süredir de 1.0 motorlu fiat araç satmıyorlar acaba bir sorun mu oluştu?
-
Ben Şubat'ta 1.0 cross wagon aldım. Evet geri vites sorunu var hala. Yazılım sorunu yok. Motor yeterli uzun yol performansı yeterli. Gönül isterdi ki 1.3 firefly 150 beygirlik olan olsaydı da onu alabilseydik.
Hayırlı olsun.. O geri vites can sıkıcı halla çözememiş olmaları da kötü... Yazılım olarak en çok karşılaştığım araç ayarların sıfırlanması olayı.. Oto kapı kilitleme parlaklık ayarları vs fabrika ayarlarına dönüyor bir süre sonra. Farklı kullanıcı yapıyordum onlar da bozuluyordu.
Ayrıca yeni gösterge panelini de beğenmemistim. Hem gecikmeli grafikler hem de bir üst çizgiye çıkana kadar hangi devirde olduğunuzu net göstermiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vites dışında sorun çıkarmadı ya hatta dsm yazılım güncellemesi diye bir şey var şimdi geri çağırma bildirimi var yol arkadaşımda haftaya servise gidicem. Şu konuya bende katılıyorum 50 dolar daha pahalı yap 10 inç gösterge paneli koy her şeyi içinde olsaydı keşke.
-
Dostlar size birşey danışmak istiyorum konuyla ilgili bilgisi olan var ve payşaiırsa memnun olurum. 23 model egeam var. Servis dısında şu androidli kameralı geri dönüş kamerası takmayı dusunuyprum mevcuttaki teyp kısmını çıkarıp. Ancak servislerden kimi garanti kapsamı dısı kalır diyor kimisi de takacağınız aparatla işgili bir sorun olırsa olur diyor. Bu konuda bilgisi olan yaptırmış olan yada deneyim yaşamış birileri var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müzik sistemi garantiden çıkar sadece, motor mekanik kaporta boya garantisi durur
Elektrik sistemi felan da garantisi devam eder mi acaba? Bu arada yanıt için teşekkür ederim 🙏🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dokunduğun kadar garanti gider, elektriğe müdahalen yok
arkadaşlar merhabalar 2022 model 1,6 dizel egea easy paketle aranıza katılmak isterim, bu araç konusunda bilmediğim çok şey var bunlara tecrübeli arkadaşlardan cevap gelirse sevinirim. aracıma androil multimedya bağladım dokunmatiği çok güzel,
telefon kadar hassas
1 gündüz farları kapatılabiliyormu, yöntemi nedir.
2 hız sabitleyici takılabiliyormu
-
lambalarınız ölmüş yenisini alın, ayrıca far içine su alma sorununu bir an önce halledin elinizden geliyorsa kendiniz yapın yoksa sanayide yaptırın ileride çok sorun çıkarta bilir örneğin far içi buharlaşmadan dolayı far soketleri oksitlenir, sıvı yüzünden sık lamba değişim gerekebilir, uzun zaman sonra far içi reflektör kaplamaları deforme olur gece iyi aydınlatmaz gibi sıralayabilirim, saygılarımla.
-
konumuz adblue: avrupa normlarına göre eksozdan çıkan zehirli gaz miktarını azaltmak için uyarlanmış bir sistem yani çevrecilik ilkesi. tüm dizellerde bu normları karşılamak için bir sürü gelişmeler yapıldı bunla ilgili yuotbe de bir sürü bilgi var, ben böyle düşünüyorumla olmaz, elinizde bir veri olması gerekli, başkaca bir düzenek EGR valfidir, şehir efsanesiyle konuşmaları doğru bulmam. bu sistemlere sahip dizel araçlar şehir içi kısa mesafe kullanımlarında uygun değildir. ama ekonomik diye tercih edenler bu yanlış tercihlerinden dolayı araca ve sisteme hep çamur atarlar. bu araçların nasıl kullanılması gerektiğiyle ilgi bir sürü video var izleyin lütfen. kısa mesafeli kullanımda benzinli ve lpg li araçları tercih edin sonra başınız ağrır. anlatacak çok şey var ama sayfalar dolusu bilgi, buna vakit yetmez ancak internetde bunlar yıllardır konun uzmanları tarafından anlatıldı. saygılarımla.
-
Hız sabitleyici takılabiliyor 3.5-4k maaliyeti olması lazım şu sıralar, gündüz farları da kodlama ile kapatılabiliyor onu da hız sabitleyiciyi takacak arkadaşa rica ederseniz hız sabitleyici kodlarken onu da halleder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X