Mercekli far için led / halojen önerisi olan kullanan var mı? Yeni seri photon milestone h7 led gözüme çarptı ama kullanan varsa tavsiye almak isterim. Yoksa düz osram h7 mi önerirsiniz. Osram 65 tl diğeri 1400... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 28 Aralık 2023; 23:56:45 > |
YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (565. sayfa)
-
-
egea yerini cronosa birakiyor
sunun igrencligine bakın
OtomobilgimyoutubeKANALIMIZA ABONE OLMAYI YORUM VE BEĞENİ ATMAYI LÜTFEN UNUTMAYIN.. #sifirotomobil #SIFIROTOMOBİLSONDAKİKA #2023SIFIROTOMOBİLBAYİİNDİRİM En ucuz benzinli araç? En ucuz turbo benzinli araç? En ucuz dizel araç? En ucuz dizel otomatik araç? En ucuz C sınıfı benzinli araç? En ucuz C sınıfı dizel araç? En ucuz C sınıfı benzinli otomatik araç? En ucuz C sınıfı dizel otomatik araç? En ucuz B sınıfı benzinli araç? En ucuz B sınıfı Turbo benzinli araç? En ucuz B sınıfı dizel araç? En ucuz B sınıfı dizel otomatik araç? En ucuz B suv araç? En ucuz C suv araç? zam sıfır otomobil 0 otomobil SIFIR OTOMOBİL SATIŞ 0 ARABA 0 OTOMOBİL 0 otomobil satış adetleri SIFIR SON DAKİKA BAYİDE ARABA YOK DİYENLERE GELSİN ÖTV MUAF NE ARASAN BURDA sıfır otomobil bayi gezisi BAYİ GEZİSİ HYUNDAİ BAYİ GEZİSİ otomobilgim BAYİLER SON DURUM HANİ ARABA YOKTU SIFIR OTOMOBİL BAYİLERİ BAYİ ÖTV İNDİRİM OTOMOBİL ÖTV ÖTV MUAF MÜTHİŞ İNDİRİM YOK BÖYLE İNDİRİM AY BİTMEDENİNDİRİM otomobil o km araba 0 araba bayileri 0 araba bayilerini sizin için geziyoruz araç araba fiyatları araba fiyatları ne zaman düşecek sıfır otomobil sıfır otomobil fiyatları bayi gezisi sıfır otomobil bayi gezisi sıfır otomobil BAYİLERİ SIFIR OTOMOBİL FİYATLARI 2023 ENGELLİ MUAFİYET LİMİT SON DAKİKA NİSSAN BAYİSİNE GİTTİK sıfır otomobil bayi gezisi HYUNDAİ BAYİ GEZİSİ BAYİLER SON DURUM HYUNDAİ NİSSAN BAYİ ÖTV İNDİRİM ÖTV MUAF NE ARARSAN VAR HYUNDAİ HYUNDAİ DAN MÜTHİŞ İNDİRİM AY BİTMEDEN HYUNDAİ İNDİRİMİ HYUNDAİ DAN AY SONU MÜTHİS İNDİRİM HUNDAİ EKİM AYI MÜTHİŞ İNDİRİM ARTMASINI BEKLEYENLER İZLEYİN HYUNDAİ EKİM İNDİRİM HYUNDAİ'DEN YILLAR SONRA BİR İLK EFSANE İNDİRİMLİMİTİ 2023 ÖTV SON DAKİKA HYUNDAI BAYİSİNE GİTTİK ÖTV MUAF 0 araba bayileri ÖTV sıfır otomobil bayi gezisi BAYİ GEZİSİ HYUNDAİ BAYİ GEZİSİ SIFIR OTOMOBİL UZUN AYLAR SONRA BİR İLK sıfır otomobil fiyatları araba fiyatları ne zaman düşecek BAYİLER SON DURUM HANİ ARABA YOKTU SIFIR OTOMOBİL BAYİLERİ ÖTV MUAF ÖTV MUAF HYUNDAİ ÖTV ENGELLİ ÖTV MUAF HYUNDAİ BAYİ ÖTV İNDİRİM SON DAKİKA OTOMOBİL BAYİSİNE GİTTİK sıfır otomobil bayi gezisi SIFIR OTOMOBİL BAYİLERİ KASIMDA MÜTHİŞ İNDİRİM AY BİTMEDEN KASIM İNDİRİMİ AY SONU MÜTHİS İNDİİRM KASIM AYI MÜTHİŞ İNDİRİM ARTMASINI BEKLEYENLER İZLEYİN KİA KASIM FİYAT EFSANE KASIM FİYATLARI AÇIKLANDI EFSANE KASIM KAMPANYASI ÇILGIN STOKLARLA İNDİRİMLER BAYİ araba oto otomobil arabalar car cars ucuz nekadar fiyatlar hangisi 0 otomobil o km araba 0 araba bayileri 0 araba bayilerini sizin için geziyoruz araba fiyatları sıfır arabalar bayilerde neden yok sıfır otomobil sıfır otomobil fiyatları bayi gezisi sıfır otomobil bayi gezisi araç varmı sıfır otomobil BAYİLERİ SIFIR OTOMOBİL FİYATLARI 2023 ötv indirimi ötv indirimi 2023 ötv muafiyeti ARAÇ YOKMUŞ SIFIR OTOMOBİL BAYİLERİ ARAÇ YOKMU ötvMUAF LİMİTİ ÖTV ötv 2023 ötv indirimi ötv indirimi 2023 ötv muafiyetiSON DAKİKA CUPRA BAYİSİNE GİTTİK sıfır otomobil bayi gezisi CUPRA BAYİ GEZİSİ CUPRA DAN MÜTHİŞ İNDİRİM AY BİTMEDEN FORD İNDİRİMİ CUPRA DAN AY SONU MÜTHİS İNDİRİM CUPRA EKİM AYI MÜTHİŞ İNDİRİM ARTMASINI BEKLEYENLER İZLEYİN CUPRA EKİM İNDİRİM, CUPRA YILLAR SONRA BİR İLK EFSANE İNDİRİM BİR İNDİRİM HABERİ DAHA ÇILGIN İNDİRİM CUPRA LEON İNDİRİM CUPRA FEERMANTOR CUPRA ATECA sıfır araba 0 araba sıfır otomobil 0 otomobil oto otomobil araba bayi Kasım Aralık 2023satış adetleri 2.el araba piyasası 2.el araba fiyatları SIFIR ARABA SATIŞLARI Kasım 2023 son durum sıfır araba fiyatları 2023 fiyatlar düşermi 2023 MODEL 0 km arabalar o km araba o km araba fiyatları o km araç fiyatları o km araç sıfır km araç araba fiyatları sıfır araba fiyatları 0 km 2023 araba otomobil sıfır araba fiyatları SIFIR Kasım EN UCUZ 0 OTOMOBİLLER TÜM SEGMENTLER FIRSAT ARABALARI 2023 EN UCUZ SIFIR OTOMOBİL 0 ARABA sıfır otomobiller en ucuz sıfır otomobiller kampanya tüm kampanyalar tüm otomobiller araç araçlar taşıt suv araba arabalar oto otomobil sedan dizel aile otomobili lüks otomobil ÖTV DÜZENLEMESİ İNDİRİMİ ÖTV DÜZENLEMESİ İNDİRİMİ SONRASI FİYATI DÜŞEN İNDİRİMLİ OTOMOBİLLER ötv indirimi 2023 ötv fiyatı düşen araçlar 2023 ÖTV İNDİRİMİ ötv indirimi araba 2023 ÖTV DÜZENLEMESİ ötv düzenlemesi ötv düzenlemesi 2023 indirim otomobil sıfır otomobil sıfır araba 2024 ötv indirimi yeni ötv düzenlemesi geldi 2023 ötv 2023 otomobil ötv indirimi ötv matrahları değişti Yeni ötv %50ötv araç yeni ötv düzenlemesi fiyatı düşen arabalar2023 ötv indirimli ötv muafiyetli engelli indirimli araç almak engelli indirimli c suv c suv araba otomobil sıfır araba sıfır otomobil 2023 EKİM ÖTV MUAFİYETİ ENGELLİ İNDİRİMLİ ALINABİLECEK C SUVhttps://www.youtube.com/watch?si=QQaMKW0abaQTH-pp&v=GtrDZDC11y8&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış bilgi. Cronos modeli bazı pazarlarda zaten satışta, linea yerine gelmiş bir model. Fiat bunu TR'ye de getirecek(kesin değil) ama egea satılmaya devam edecek. Bu aracın fiyatı da haliyle egea'dan uygun olacak çünkü alt sınıf bir araç.
Cronos -- B sınıfı
Egea -- C sınıfı
-
Merceksizde philips ultinon essential kullanıyorum, memnunum. Merceklide biraz daha üst model ürünler alınmalı bence, photon uygundur. Halojen lambalar merceğin içindeki reflektörü de zamanla karartıyor merceğin ömrünü bitiriyor ledler daha az ısınıyor mercek ömrü uzuyor.
Photon milestone h7 katana edition sipariş ettim. Hem mercek kararmasının önüne geçecek hem de halojenden daha iyi aydınlatma sağlayacak. Çakma dandik ledler halojenlerden çok daha kötü aydınlatmaya sebep oluyor, sadece parlaklık için alan insanlar var... Odak oluşturmadığı için de karşıdan geleni kör ediyor.
Eski audi a4 2006 aracıma far açtırıp projektörlü bi-xenon yaptırmıştım 4300k ile mükemmel bir aydınlatma sağlıyordu. Son zamanlarda ledler de hem lümen gücü hem de yağmur performansı olarak geliştiği için artık led deneyeceğim bakalım.
-
bir önceki aracın reno sembol 1,2 atmosferik en boş paketti, park halinde biri iyi yapıştırmış araç pert oldu, 2022 egea 1,6 dizel otomatik aldım, renodan sonra bana mercedes gibi geldi
-
hocam aynı şekilde bende de 1.6 mjet dct şanzıman var ve aynı sorun bende de var özellikle soğuk günlerde motor tam anlamıyla ısınmadan çıkılan rampalarda bazen vites 2'den 1'e düşürmediği için rampaya 2 ile girince rampanın egimine bağlı olarak gaza çok yüklemeyince stop edebiliyor ardından yağ basıncı az uyarısı veriyor. bunun çözümü var mıdır bilmiyorum ama düşük hızlarda rampa çıkacagınız yere 1. vitesle girmek için özellikle hassasiyet göstermeniz gerekli gibi, bunu farkettikten sonra ben öyle yapmaya başladım.
Edit: Bu arada 1 ay olmuş siz yazalı, bununla alakalı bir aksiyon aldınız mı, problemi çözebildiniz mi??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 5 Ocak 2024; 15:13:22 > -
muzıgı 20 ses sevıyesını gecmıyorum boylece hoparlor cırtlaması gelmıyor yanı sesı yarıda dınleyın cok acmayın hoparlor bozuluyor,yarım ses ıse yaradı
-
Selamlar, 2015 1.6 Egea'm var, elinde v20.01.03.01 sürümü güncelleme dosyası olan var mı?
-
-
Bu sitede sadece en yeni versiyonunu (v23.00.69.00) bulabildim fakat onu yüklemem için önce v20.01 .03.01 versiyonunu yüklemem gerekiyor, bulamadım... Witexedi diye bir site vermişler ancak açılmıyor.
-
Henüz bir aksiyon almadım hocam. Mart ayinda bakım var, serviste çalışan bir tanıdığa durumu anlattım, şanzıman yağı ve robot yağını degistirdigimizde sorunun çözüleceğini söyledi. Bakımda uygulayacagim
Egea otomatik alınır mı arkadaşlar. Sanzuman yönünden bilindik bir kronik sıkıntısı var mıdır.
Hangi versiyon ? 1.6 etorq ? 1.6 mjt ? 1.5 hibrit ?
-
1.6 Benzinli yada dizel hocam. İkinci el alacağım hangisi temiz denk gelirse artık. Almadan önce var mı bir tavsiyesini otomatikte
İkisi de sağlam şanzıman, sorun çıkartmaz.
-
Merhabalar, 1,4 fire 49 binde araç satın aldım, periyodik bakım yaptıracağım yakın zamanda, nerede yaptırmalayım ve ücreti ortalama ne kadardır arkadaşlar?
Yıl ve ne kadara aldınız
2021, 634e aldim hocam sagon ve sol ön camurluk boya
bakım ışıgını pedala basıp sondurmeye calısmayın,1 ay bekleyıp kendı kendıne sonuyor
mesela servıs degılde,ustaya gıttım yag degıstı,pedala bastık sonduremedık,sonra pc ye bagladı sondurdu
sondugu an 365 gun ıcınden sayıp yenıden yanıyor
mesela gecen sene bakım ısıgı yandı ama pedalla sonduremedım,1 ay sonra kendılıgınden sondu
ocak ayında bakım ısıgı zamanı geldı ama yanmadı cunku subatta kendılıgınden sonunce subatta yancak bakım ısıgı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X