Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.531
Cevap
178
Favori
914.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni konu açmak istemedim. 1.4 urban da usb girişim çalışmadı. Aracın sıfır sayılır. Daha önce çalışıyordu. Bugün ne şarj ne android auto ne de flash bellek çalışmadı. Tepki yok yani.
    Ne yapmak lazım sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petrikan kullanıcısına yanıt

Merhaba, bahsettiğiniz durum arada benim 1,3 mjet urban aracımda da oluyor, kullandığım USB kabloda kablo ucunda renkli ışık var güç geldiği zaman yanıyor, ancak bazen tıpkı sizin de bahsettiğiniz gibi enerji gelmiyor. Bazen 3-4 sefer kontak aç kapa yapınca düzeliyor, bazen o seyahat esnasında düzelmiyor aradan vakit geçip 1-2 saat tekrar gelip çalıştırınca düzelmiş oluyor.

Sebebini bende bilmiyorum ama yaptığı zaman can sıkıyor çünkü android auto çalışmıyor doğal olarak.

• Petrikan kullanıcısına yanıt

Servise gidin garantili araç

• Bu konuda Lounge gibisi yok. Kablosuz Android auto sayesinde Montun cebindeyken direkt bağlanıyor, müzik başlıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muzık dınleyın ama sesı yarıdan fazla acmayın..hoparlor kalıtesı uyduruk bıde bass lı calıyor ılk 20000 km dolmadan hoparlor patlıyor

• 2018 egea 1.4 urban benzinli kullanıyorum. bizim aracın trigeri kayış mı yoksa zincir mi bulamadım, bilgisi olan varmı?

• Arkadaşlar easyde malum Bluetooth müzik olmamasından ötürü, arka park sensörü kamerası olan güzel bir ekran taktırmak istiyorum ama ses kalitesi falan da kötü olmasın Marmara bölgesinde öneri bir yer var mı? Taktıranlar memnun mudur acaba?

• Selamlar
    1.4 urban egea almayı planlıyorum ikinci el. Tercihim 2018-2021 mercek farlı kasa.
    Motorun yağ yakması dışında nelere bakmalıyım? Beyaz dışında bir renk almak istiyorum.
    Egeaya özel nelere dikkat etmeliyim?

• GodisCoking kullanıcısına yanıt

Çok da dikkat edilecek bişey yok hocam, bagaj döşemesini kaldırıp altına bakın su filan almış mı bazı sedanlarda su alma oluyor tek tük o kadar onun haricinde urban yerine mirror alabilirsiniz mavisi ve yeşili çok güzel renk.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Evet mirror mavi rengi muazzam ancak fiyatı biraz daha yüksek beni zorluyor. Lastikler de biraz fazla geniş ve 17 jant konfor ile yakıta negatif etki edecek diye düşünüyorum.1.6 dizel olsa sorun etmem ancak 1.4 malum. Lpg de düşünmüyorum

• GodisCoking kullanıcısına yanıt

Bütçe ve diğer kriterler nedir hocam ? Km - boya - değişen vs vs nasıl bişey düşünüyosunuz

• Tekrar merhaba,
    1.4 benzinli 2020 araçlarda triger kayış seti 120bin km de değişiyor sanırım. Ancak birçok yerde 60 bin diye de yazıyor.
    Doğrusu nedir acaba?

• Android auto. Baglantisinda , YouTube music veya spotify veya muud, baglantisi icin kablolu veya kablosuz telefonu bağladın diyelim, her defasında telefondan o uygulamaya girmek gerekiyor... Bunu yapmadan araba ekranindan o uygulamaya tıkladığında açılmıyor, ama telefonda açarsan arac ekranina da düşüyor ve açılıyor..... önerisi olan...

• attci kullanıcısına yanıt
    Telefon Ayarlar kısmında araçta hangi uygulama kısayollarının gözükeceğini seçebiliyorsunuz. Kişiler için hızlı arama da eklenebiliyor mesela. Orayı kontrol ettiniz mi?

• S.a
    Babam yüzde 91 engelli raporu ile araç almayı düşünüyor.
    Egea urbanlar kaca düşüyor tavsiye edermisiniz.

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)engelsizhareket.fiat.com.tr
    Fiyat Listesi
    https://engelsizhareket.fiat.com.tr/fiat-fiyat-listesi
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt

482 bin falan değil hocam.505 bin dedi en son bir bayi.

Elimizde satılması gereken bir araç var acaba iyice fiyatını düşürüp satışını kolaylaştırmak değer mi

Otokoç bayisine bakın özel bayiler ekstra birşey satmaya çalışıyor.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

Şuan sifirinda sıkıntı varmı bulamama gibi renk onemsiz

Hiçbir bilgim yok hocam otokoç bayilerine bakın istanbul baylükdüzü otokoç bayisinde bir kadın satış temsilcisi vardı engellilere araç satan olmadı oraya bakın.

• 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.