Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
757.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linea kullanıcıları size soruyorum araçın yakıt tüketimi nasıl ?
  • 18 kurus istanbul full şehiriçi
  • arkadaşlar fiat lineada araba kapandığı zman media player açılıyor hemen. media player i kapattıkdan sonra arabaya kapatsak bile çalıştırınca tekrar baslıyo acaba çalıştırınca açılmaması içn yapılacak bişi varmı?
  • benim bildiğim yok.
    öncelikli olarak o çalışıyor hemen. istemiyorsanız çıkarmanız gerekiyor diye biliyorum.

selamlar.
  • Onun biryerlerde ayarı vardı ama teybin menüsündeydi sanırım. Bulunca yazarım buraya.
  • Arkadaşlar silecek davası ile ilgili son noktaya gelmiş bulunmaktayız. Yargıtay kararı avukatımın eline ulaştı. Muhtemelen önümüzdeki hafta Linea yı Fiat yetkililerine teslim edeceğim. Bu daha öncede belirttiğim gibi bana göre hepimizin davasıydı ve kazandık. Hepinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aracı teslim edince sizleri tekrar bilgilendireceğim.
  • ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR...

BENİM İKİ SORUM OLACAKTI BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

1) aracımı calıstırıp garajdan cıktıgım sırada yerde yeni olusan kokusuz sıvılar arac istikametinde damlamış şekilde yerde gördüm.dokunduğumda su olduguna kanaat getirdim.yağ ve benzin değil. bugün de servise gittim ve söz konusu durumu söylediğimde bana klima boşaltım sisteminden dökülen su olduğunu araca hiç bakmadanönemli bir durum olmadıgını söyleyip postaladılar.siz böyle bir durumla karşılaştınız mı? gercekten bana anlatılan gibi bir durum var mı?

2) aracınızın yakıt tüketimi nedir? ben 100 km de yaklaşık 22 tl yakıyorum sizce fazla mı yakıyor araba. 1.4 fire motor da.
  • selamlar...
    klima tahliyeden ara ksıra su damlatması çok normaldir..ancak sürekli olmaz..

yakıt tüketiminiz çok güzel....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 13 Eylül 2009; 22:32:36 >
  • merhaba arkadaşlar,
    Öncelikle mehmethlx arkadaşımızı tebrik ediyorum,
    Bananeci olmaması ve hakkını aradığı için, emeğine sağlık dostum.

Gelelim burayı meşgul etme nedenime ben Krom aksesuar
    satışı yapıyorum ilgilenen ve sipariş vermek isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler.
    msn: unaldonmez@gmail.com
    505 - 627 69 33
    sitem: http://www.otokromaksesuar.tr.gg/

------------------ LINEA -------------------
    07.2006 sonrası modeller için

Kapı kolu ( 4 kapı - 8 parça) : 76 lira
    Kapı kolu ( 4 kapı - 4 parça ) : 36 lira
    Bagaj altı çıtası: 36 lira
    Kapı eşiği ( 4 parça ): 30 lira
    Ayna kapağı Krom : 96 lira
    Cam çıtası : 60 lira

• selamlar
    arkadaşlar 2008 model linea 1.3 dynamic sahibiyim.
    aracı almam daki en büyük etken 5 yıl garanti verilmesiydi.
    dün aracımı servise götürdüm yağ değişimi için ve bir kaç küçük sorun vardı hepsi yapıldı.
    ama sol ön kapı üzerindeki cam açma kapama düğmesi bazen ses (tıkırtı) yapıyordu ve geçenlerde yerinden çıktı.
    servis değişmesi gerektiğini düğmenin ikisininde içten kırılmış olduğunu söyledi ve fiyatıda yaklaşık 200 tl..
    bu düğmenin zorlama sonucu kırıldığı tespit edilmiş ben aracım camını açıp kapatırken çoook zorlamışım hem sağ düğmeyi hemde sol cam düğmesinin içindeki plastik ler kırılmış..
    arkadaşlar sizlere sormak istiyorum..
    Elektronik bir camı açıp kapatmak ne kadar zorlamayı gerektirir?
    Ben kesinlikle zorlamayı kabul etmiyorum. kullanılan ürünün (plastik) kalitesiz olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum.
    Yani 5 YIL garanti diye bir şey yok arkadaşlar firma kendisiine göre herşeye bir kulp takıcaktır..

Aracın sağ ön teker davlumbazı kırılmış çatlamış vs.. yerine yenisini aldım. bu benden kaynaklanan bir sorun olabilir mıcır lı yoldan vs olmuştur. kesinlikle garanti sormadık..

Akü bitti onuda dedik hadi biter cebimizden aldık..

Ancak cam açma kapa düğmesi nasıl zorlanır anlayabilmiş değilim..

Bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laguna48 -- 7 Ocak 2010; 14:08:50 >

• selamlar...

DH Fiat linea takımı topiği ve bu topiğe konu olan,destek veren "yeni fiat linea "topiği oldukça yararlı konular içermektedir..
    her ne kadar "www.fiatlineatr.com" sitesi son derece başarılı sonuçlar alan ve tamamen desteklediğim bir site olmasına karşın,çabuk erişebilirlik ve çok yüksek izlenme oranlarıyla "DH topikleri" bence ihmal edilmemelidir..

fiat lineamız her geçen gün gelişiyor...yeni donanım paketleri her türlü ihtiyaca kolayca cevap veren bir hale geldi...
    2011 yılında önemli bir "facelift geçirerek yenilenecek olan fiat linea,fabrika üretim planının üzerinde üretim yapmakta ve çok başarılı sonuçlar almaktadır...ilk üretim zamanlarındaki bazı küçük akasaklıklar(yağmur sensörü dışında ki bu çok önemliydi) yağmur sensör sistemi de dahil hatasız çalışır hale gelmiştir...

müşteri memnuniyeti çok yüksek seviyelerde seyreden linealar arasında 150.000,200.000 km lere gelip başarıyla yürüyen modeller vardır.

alım kolaylığı,ergonomik ve teknik üstünlükleri,bakım ve servis kolaylığı ve ucuzluğu ,tasarım hatası bulunmaması,trim kalitesi ve güvenilirliğiyle takdire şayandır...

teşekkürler tofaş...

sevgilerimle...

• Avni Bey öncelikle yazdıklarınızın bir kısmına katıldığımı bilmenizi isterim..
    Linea satışlarının büyük bir kısmının filo satışlarının oluşturduğunu bildiğinize eminim..
    bugün yolda 4 Linea görsem 3'ü filo (fp ve v.b) plakalı..
    Buna rağmen Linea ne yazık ki satış olarak Tofaş imajı yüzünden segmentinde rakiplerinin
    gerisinde kalmıştır..diğer segmentlerde de durum ortada (bakınız palio ve albea satışları)
    aslında TOFAŞ yetkililerinin bu durumdan çok şikayetçi olduğunuda sanmıyorum..
    nasıl olsa fiorino ve doblo ile işler yolunda..showroom'larda otomobilde bulunması gerektiği için
    herhangi bir yenilik yapmadan onları üretmeye devam ediyorlar..
    Stilo'dan sonra Bravo'yu da bitirdiler..ilk getirdiklerindeki yıllık satış hedefi çok iddialı olmadıklarının
    açık bir göstergesi idi zaten..
    ayrıca halk nezdinde artık otomobil üreten değil ticari araç üreten bir firma oldukları görüşü oldukça yaygın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 7 Ocak 2010; 14:36:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: laguna48

selamlar
    arkadaşlar 2008 model linea 1.3 dynamic sahibiyim.
    aracı almam daki en büyük etken 5 yıl garanti verilmesiydi.
    dün aracımı servise götürdüm yağ değişimi için ve bir kaç küçük sorun vardı hepsi yapıldı.
    ama sol ön kapı üzerindeki cam açma kapama düğmesi bazen ses (tıkırtı) yapıyordu ve geçenlerde yerinden çıktı.
    servis değişmesi gerektiğini düğmenin ikisininde içten kırılmış olduğunu söyledi ve fiyatıda yaklaşık 200 tl..
    bu düğmenin zorlama sonucu kırıldığı tespit edilmiş ben aracım camını açıp kapatırken çoook zorlamışım hem sağ düğmeyi hemde sol cam düğmesinin içindeki plastik ler kırılmış..
    arkadaşlar sizlere sormak istiyorum..
    Elektronik bir camı açıp kapatmak ne kadar zorlamayı gerektirir?
    Ben kesinlikle zorlamayı kabul etmiyorum. kullanılan ürünün (plastik) kalitesiz olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum.
    Yani 5 YIL garanti diye bir şey yok arkadaşlar firma kendisiine göre herşeye bir kulp takıcaktır..

Aracın sağ ön teker davlumbazı kırılmış çatlamış vs.. yerine yenisini aldım. bu benden kaynaklanan bir sorun olabilir mıcır lı yoldan vs olmuştur. kesinlikle garanti sormadık..

Akü bitti onuda dedik hadi biter cebimizden aldık..

Ancak cam açma kapa düğmesi nasıl zorlanır anlayabilmiş değilim..

Bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim..

burda kesinlikle haklısınız ,çam açma düğmeleri yüksek güce bile dayanıklı üretilmelidir...servislerde yetki sorunu ve kişisel tercih yöntemiyle uygulanan garanti koşulları mutlaka kullanıcı adına düzeltilmeli...
    benim kullandığım albea speedgear aracının vites kumanda kolu düğmesi sık sık yerinden çıkıyordu,üzerindeki parlak kaplamalar da dökülmüştü,4. yılın sonunda garanti bitimine 1 hafta kala bu şikayetle gittiğimde ,garantiden değiştireceklerini ummuyordum...ancak ankara birmotta bülent bey ben teklif bile etmeden sadece düğmeyi değil komple otomatik vites kolu sistemini değiştirtti ve 6 ay da garanti verdi....bunlar bence insan kaynakları ile ilgili bir sorun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 8 Ocak 2010; 14:59:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

Avni Bey öncelikle yazdıklarınızın bir kısmına katıldığımı bilmenizi isterim..
    Linea satışlarının büyük bir kısmının filo satışlarının oluşturduğunu bildiğinize eminim..
    bugün yolda 4 Linea görsem 3'ü filo (fp ve v.b) plakalı..
    Buna rağmen Linea ne yazık ki satış olarak Tofaş imajı yüzünden segmentinde rakiplerinin
    gerisinde kalmıştır..diğer segmentlerde de durum ortada (bakınız palio ve albea satışları)
    aslında TOFAŞ yetkililerinin bu durumdan çok şikayetçi olduğunuda sanmıyorum..
    nasıl olsa fiorino ve doblo ile işler yolunda..showroom'larda otomobilde bulunması gerektiği için
    herhangi bir yenilik yapmadan onları üretmeye devam ediyorlar..
    Stilo'dan sonra Bravo'yu da bitirdiler..ilk getirdiklerindeki yıllık satış hedefi çok iddialı olmadıklarının
    açık bir göstergesi idi zaten..
    ayrıca halk nezdinde artık otomobil üreten değil ticari araç üreten bir firma oldukları görüşü oldukça yaygın..

ben de sizin görüşünüze katılıyorum..tofaş,önceliği ticari araçlara verdi..bu yüzden otomobil üretim planlaması düşük seviyelerde kaldı..biraz da tüketicinin sınıfsal ve kozmetik düşünce biçimi tercihlerini belirliyor...yoksa aklı başında ,mantıklı düşünen ve arabadan anlayan tüketici kitlesinin fiat grubu araca daha fazla ilgi göstermesi gerekir diye düşünüyorum..

• Bravonun ne reklamı yapıldı ne destek verildi. Sonu Stilo gibi oldu. Satış açısından diyorum yoksa Bravonun 2. elinde sorun yok.

Halbuki doğru dürüst bir reklamı yapılsa Bravo Fiat'ın imajını çok yukarıya taşıyabilecek bir araba. Ama bu Tofaş'ın umrunda değil gibi. Max. ciro mantığıyla hareket ediyorlar. Bravoyu çerez niyetine satıyorlar.
  • başlık ile direkt ilgili olmasa da bilgi paylaşımı açısından
    Tofaş/Fiat'ın 2009 yılı net satış rakamları

binek
    --------
    yerli:23.947
    ithal: 6.099
    toplam:29596

hafif ticari
    -------------
    yerli:53.067
    ithal:2.157
    toplam:55.224

genel toplam
    ----------------
    yerli:76.564
    ithal: 8.256
    toplam:84.820 adet ile yıl birincisi...

ancak sizinde aşağıdaki linkte görebileceğiniz gibi bu başarı hafif ticari sayesinde..
    binek araç kategorisinde sırasıyla hyundai,renault ve ford'un ardından ancak dördüncü sırada..

http://www.odd.org.tr/folders/2837/productialdbldocs/831/Satislar%20%28Ocak-Aralik%202009%29.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 7 Ocak 2010; 16:47:25 >

• konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.

biraz geç görmekle birlikte, eylemi destekliyorum ve fiatlineatr.com adresine de sizin linki kopyaladım.

• Açıklama
    Yozgat / Sarıkaya ilçesinde yedek subay öğretmen olarak görev yapmaktayım.Aracımı 2008 mart ayında İstanbul Esenler Gürses Fiat Ana bayiden bizzat kendim aldım.Aracım şu an 33.000 km 'de olup; 10,20 ve 30 bin servis Bakımları Kayseri inciroğlu fiat yetkili servisinde yaptırılmıştır. Servis faturaları mevcuttur.Aracım orjinaldir, değişen parça ve boya yoktur. Ev almam nedeniyle satmak zorunda kaldım.Alan arkadaş Aracın 2.sahibi olacaktır.Çok temiz, masrafsız, oldukça ekonomik bir araçtır. Bluetooth (& mavime)özelliği mevcuttur.Torpidoda aux çıkışı sayesinde hafıza kartınızı bağlayabilir, sesli komutla müzik dinleyebilir ve cep telefonunuzu araçla eşleştirebilirsiniz.
    DETAYLI BİLGİ: http://www.sahibinden.com/sahibinden_ilk_el_fiat_linea_1_3_multijet_dynamic_hatasiz_-88WQQaXQQ23381745WQQpXQQdisplayitem

• Arkadaşlar merhabalar..
    1989 yılından beri iki şahin değiştirmiş ve 2000den beri siena kullanan bir ailenin bireyi olarak fiatı ailemizin aracı olarak görüyoruz.
    Ve şu sıralar artık ömrünü tamamlamaya yaklaşmış sienamızı emekliye ayırıp yeni bir arabaya terfi etmeyi planlıyoruz.
    Ben ilk bakışta yine fiattan yola çıkalım en azından bildiğimiz marka dedim ama şu an bize en çok uyabilecek araba linea ve albea..
    Albea biraz daha sade kaçtı gözüme linea daha şık ve karizmatik sanırım o yüzden lineayı araştırıyorum ama ilk bakışta sorunlu bir araba izlenimi yarattı gözümde. Tabiki iyice bir araştırmak lazım her şeyini sorgulamak lazım ama size bir kaç satır başı açarsam cevaplarsanız sevinirim..
    1.Araba dediğin yokuşta çok fazla zorlanmayacak gaza bastınmı gazı alacak. Bu araba böyle bir arabamı?
    2.Çok fazla yol giden insanlar değiliz genelde şehir içinde yakın mesafelerde kullanırım arabayı. Dizel veya benzinli çok fark edermi yaktığı benzin olarak?
    3.Dizel veya normal benzinli araba km. ne kadar yakıyor lineada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 6 Nisan 2010; 8:36:24 >

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.