Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
757.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: röpteşambır

bugün birmot tan LINEA 4K ACTIVE PLUS 1.3 MULTIJET 90 HP aldım. fiyat olarak da 31.500 TL.
    fiyata plaka,ruhsat,trafik sigortası ve bandrol dahil.

Hayırlı olsun liste fiyatlarına göre baya indirimli almışsınız.
  • Arkadaşlar ben 1 yıl önce linea 1.3mj emotion-dualogic modelini aldım, şuan 47.000km'yi devirdim. En ufak bir sorunla karşılaşmadım. Bayırda devir düşük iken çekiş düşüyor doğru. Ancak 1.4 ve 1.6 dizellerin de benzer şekilde düşük devirde iken (turbo devreye girmeden) çekiş konusunda isteksiz olmaları doğaldır. Bayırı çıkarken eco modu kapatıyorum olup bitiyor. Düz vitesli kullananlar da biraz devirli kullanacaklar elbette. Sanırım çekişin 2000 devirden sonrası için kimsenin diyeceği yoktur. Son derece tatmin edici. Şehir içinde hız sınırı da 90 olmadığına göre trafik canavarı olmamıza gerek yok. Ekonomi ve güç dengesini iyi kumuş bir motor bence. Elbette 1.6 120hp mf gibi 300NM'lik bir çekişi herkes ister, ancak arkadaşımdaki Lancia Delta'da bu motor olmasına rağmen düşük devirdeki bayırda isteksizliğin aynı olduğunu içinde iken gördüm.

Bu arada lastiklerimin değişim zamanı geliyor, 195/55/16 ebadı hem zor bulunan hem de pahalı bir ebat 205/55/16'ya geçsem mi diye düşünüyorum. Bunu deneyen varsa tecrübelerine ihtiyacım var..

• 205*55*16 kullanan arkadaşlar mevcut herhangi bir sorunla da karşılaşmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: havnitekin

selamlar..
    fiat firması akrobatik araçlar üretmemektedir...kolayca alınabilen,servis ağı dünyada en geniş ve ekonomik olan,üstün kalitesiyle her zaman takdire şayan olan,halk kitlelerinin ödüllü araçlarını üretmektedir.

fiat linea üretimine başlandığı yıldan beri,üretim planlarının üzerinde üretilip hem yur tiçinde hem de dünyanın pek çok ülkesinde satılan ,hem müşteri memnuniyeti çok yüksek, hemde fiyat/fayda ilişkisinde dünyanın önde giden aracıdır..3 yıldan beri her geçen gün geliştirilen bu araç ,çok yakında yepyeni yüzüyle de karşımıza çıkacaktır..

sevgilerimle...

lineanın yeni yüzünü çok merak ediyorum.sırf yeni kasa çıkacak diye linea almayı erteledim.aşağı yukarı nezamana çıkar.şöyle casus fotoğrafları felan varmı baksak.

• arkadaşlar 1,3 multijet motorlu linea için gitmiyodu çekmiyodu diyen vatsa beklerim. Aracın performansı max. devirlerde inanılmaz derece muhteşem rampa yukarı düz yol hiç farketmez buna rahmen yakıt konusundaki cimriliği beni ençok cezbeden tarafı hem hızlı hemde performans hemde düşük yakıt tüketen böyle bir araba üretilebildiği için Fiat a teşekkür ediyorum. Ayrıca diğer markaları kullanan arkadaşlar temmuz pullarını almaya 1 aydan kısa zaman kaldı yaz tatili üstü kimbilir nasıl düşünüyolardır biz ise 1,3 vergi dilimiyle yine avantajlıyız bakım maliyeti ise komik derecede 3,2 litre yağ haznesi var sonderece ekonomik bir araç şiddetle tavsiye edilirrr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: precious55

quote:

selamlar..
    fiat firması akrobatik araçlar üretmemektedir...kolayca alınabilen,servis ağı dünyada en geniş ve ekonomik olan,üstün kalitesiyle her zaman takdire şayan olan,halk kitlelerinin ödüllü araçlarını üretmektedir.

fiat linea üretimine başlandığı yıldan beri,üretim planlarının üzerinde üretilip hem yur tiçinde hem de dünyanın pek çok ülkesinde satılan ,hem müşteri memnuniyeti çok yüksek, hemde fiyat/fayda ilişkisinde dünyanın önde giden aracıdır..3 yıldan beri her geçen gün geliştirilen bu araç ,çok yakında yepyeni yüzüyle de karşımıza çıkacaktır..

sevgilerimle...

lineanın yeni yüzünü çok merak ediyorum.sırf yeni kasa çıkacak diye linea almayı erteledim.aşağı yukarı nezamana çıkar.şöyle casus fotoğrafları felan varmı baksak.

Bu kasa çok güzel ve tutuldu herhalde 2-3 sen yeni kasa çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

quote:

Orijinalden alıntı: precious55

quote:

selamlar..

sevgilerimle...

Bu kasa çok güzel ve tutuldu herhalde 2-3 sen yeni kasa çıkmaz.

belki 3-4 sene yeni kasa çıkmaz ama 2011 itibariyle makyajlanacağı söylentileri var. muhtemelen 2011 başlarında ufak tefek değişiklik ve iyileştirmelerle devam edecektir.

• ben düzünüde otomatiğinide kullandım ben olsam 1.6 multijet alırım, çünkü 1.3 kullanırken hep keşke 1.6 olsaymış dedirtti bana.

quote:

Orijinalden alıntı: RB933

arkadaşlar 1,3 multijet motorlu linea için gitmiyodu çekmiyodu diyen vatsa beklerim. Aracın performansı max. devirlerde inanılmaz derece muhteşem rampa yukarı düz yol hiç farketmez buna rahmen yakıt konusundaki cimriliği beni ençok cezbeden tarafı hem hızlı hemde performans hemde düşük yakıt tüketen böyle bir araba üretilebildiği için Fiat a teşekkür ediyorum. Ayrıca diğer markaları kullanan arkadaşlar temmuz pullarını almaya 1 aydan kısa zaman kaldı yaz tatili üstü kimbilir nasıl düşünüyolardır biz ise 1,3 vergi dilimiyle yine avantajlıyız bakım maliyeti ise komik derecede 3,2 litre yağ haznesi var sonderece ekonomik bir araç şiddetle tavsiye edilirrr...

• Arkadaşlar 2009 model 1.4 emotion lineam ihtiyac nedeniyle satılıktır. Detaylı bilgi aşağıdaki linktedir.iyi forumlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-linea-full-linea-2009-model-temiz/detay
  • quote:

bugün birmot tan LINEA 4K ACTIVE PLUS 1.3 MULTIJET 90 HP aldım. fiyat olarak da 31.500 TL.

Oncelikle hayirli olsun.Bende arma otodan ayni fiyati aldim ama sormak istedigim birsey var.Fiatin sitesinde active plus versiyonda arka camlarin otomatik oldugu yaziyor fakat satici bayan manuel oldugunu soyledi.Sizin baktiginizda otomatikmiydi acaba?cevaplarsaniz cok sevinecegim..
    Hayirli gunler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

quote:

Oncelikle hayirli olsun.Bende arma otodan ayni fiyati aldim ama sormak istedigim birsey var.Fiatin sitesinde active plus versiyonda arka camlarin otomatik oldugu yaziyor fakat satici bayan manuel oldugunu soyledi.Sizin baktiginizda otomatikmiydi acaba?cevaplarsaniz cok sevinecegim..
    Hayirli gunler

arka camlar otomatiktir.

http://fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/linea_donanimpopup.aspx

• Yarin gidecegiz arma otoya.Bir daha sorayim satici hanima.Sikinti olmasin yani :)
  • Dün bir arkadaşın lineası ile 150 km kadar yol gittik.

3 yetişkin arkaya zor sığıyor.

Arka sağ kapı tarafında oturuyordum kafam kapı ve tavan kısmına çarpıp durdu.

Az daha geniş olsaymış bu araba ne olurdu. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 15 Temmuz 2010; 14:22:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Dün bir arkadaşın lineası ile 150 km kadar yol gittik.

3 yetişkin arkaya zor sığıyor.

Bir arka sağ kapı tarafında oturuyordum kafam kapı ve tavan kısmına çarpıpı durdu.

Az daha geniş olsaymış bu araba ne olurdu. :(

evet arka tarafta malesef ki öyle bir sıkıntı var. hele birde uzun boyluysanız kesinlikle kenarlara oturmamanız gerekiyor. şimdi için bir çözüm bulunamaz ancak 3-4 yıl sonra yapılacak kasa değişikliğinde aracın enden genişletileceğine inanıyorum.
  • Evet arkadaslar sonunda lineamizi almis bulunmaktayiz.
    1.3 multijet dynamic plus otomatik vites 35.000tl
  • quote:

Evet arkadaslar sonunda lineamizi almis bulunmaktayiz.

hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanoguzhan

quote:

Amin, kardesim cok tesekkurler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhanoguzhan

quote:

Amin, kardesim cok tesekkurler.

Memnun musun peki komforu bakımından?
  • Araci alamadik henuz :) en gec persembeye elimizde olacak insallah.Aldigimizda yazarim yorumlarimi ayriyetten bir aux operasyonuda gerceklestiricez gibi onuda resimleriyle paylasacagim insallah.Aux cikisi var fakat teybin arkasinda soketi bosta ban..
  • ş.arası yolda klima sürekli açık halde 4 yetişkin ve bagaj dolu... 75 tl mazot=520 km yol
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.