Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
757.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: precious55

quote:

Orijinalden alıntı: havnitekin

selamlar..
    fiat firması akrobatik araçlar üretmemektedir...kolayca alınabilen,servis ağı dünyada en geniş ve ekonomik olan,üstün kalitesiyle her zaman takdire şayan olan,halk kitlelerinin ödüllü araçlarını üretmektedir.

fiat linea üretimine başlandığı yıldan beri,üretim planlarının üzerinde üretilip hem yur tiçinde hem de dünyanın pek çok ülkesinde satılan ,hem müşteri memnuniyeti çok yüksek, hemde fiyat/fayda ilişkisinde dünyanın önde giden aracıdır..3 yıldan beri her geçen gün geliştirilen bu araç ,çok yakında yepyeni yüzüyle de karşımıza çıkacaktır..

sevgilerimle...

lineanın yeni yüzünü çok merak ediyorum.sırf yeni kasa çıkacak diye linea almayı erteledim.aşağı yukarı nezamana çıkar.şöyle casus fotoğrafları felan varmı baksak.

linea almayı kafaya koymuşken beklentilerim beğenilerim birden değişti.tabi bunda lineanın güzel ve iyi motorları olasına rağmen çok sorun çıkartıyor olması önemli etkendi.çıtayı biraz yükselttim köpek balığını aldım çok memnunum.allah utandırmaz inşallah.linea kullanıcılarınada kazasız sürüşler güzel paylaşımlar dilerim.lancer hakkında bilgi sahibi olmak isteyen yada karşılaştırma isteyen olursa yardımcı olabilirim

• quote:

quote:

quote:

selamlar..
    fiat firması akrobatik araçlar üretmemektedir...kolayca alınabilen,servis ağı dünyada en geniş ve ekonomik olan,üstün kalitesiyle her zaman takdire şayan olan,halk kitlelerinin ödüllü araçlarını üretmektedir.

fiat linea üretimine başlandığı yıldan beri,üretim planlarının üzerinde üretilip hem yur tiçinde hem de dünyanın pek çok ülkesinde satılan ,hem müşteri memnuniyeti çok yüksek, hemde fiyat/fayda ilişkisinde dünyanın önde giden aracıdır..3 yıldan beri her geçen gün geliştirilen bu araç ,çok yakında yepyeni yüzüyle de karşımıza çıkacaktır..

sevgilerimle...

lineanın yeni yüzünü çok merak ediyorum.sırf yeni kasa çıkacak diye linea almayı erteledim.aşağı yukarı nezamana çıkar.şöyle casus fotoğrafları felan varmı baksak.

linea almayı kafaya koymuşken beklentilerim beğenilerim birden değişti.tabi bunda lineanın güzel ve iyi motorları olasına rağmen çok sorun çıkartıyor olması önemli etkendi.çıtayı biraz yükselttim köpek balığını aldım çok memnunum.allah utandırmaz inşallah.linea kullanıcılarınada kazasız sürüşler güzel paylaşımlar dilerim.lancer hakkında bilgi sahibi olmak isteyen yada karşılaştırma isteyen olursa yardımcı olabilirim

hayırlı olsun. köpek balığıda gerçekten güzel araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

Evet arkadaslar sonunda lineamizi almis bulunmaktayiz.
    1.3 multijet dynamic plus otomatik vites 35.000tl

Öncelikle yeni arabanız hayırlı olsun. Hangi şehirde hangi bayiden aldınız acaba? Birde çok sıkı pazarlık yaparak mı indirdiniz bu fiyata, yoksa bayi rahat mı indirdi.
    Araba hakkındaki ilk izlenimlerinizi alabilir miyim. Ben de tam olarak bu model ve versiyonu düşünüyorum da. Bir de aldığınız bayinin takas imkanı var mı, bu konuda bilginiz var mı ?
  • abicim focus sedan 1.6 motor collection modeline bayi 35000 tl fiyat verdi, keşke biraz araştırsaydınız linea veya köpekbalığı almadan önce ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsan -- 24 Temmuz 2010; 0:01:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melrock

quote:

Öncelikle yeni arabanız hayırlı olsun. Hangi şehirde hangi bayiden aldınız acaba? Birde çok sıkı pazarlık yaparak mı indirdiniz bu fiyata, yoksa bayi rahat mı indirdi.
    Araba hakkındaki ilk izlenimlerinizi alabilir miyim. Ben de tam olarak bu model ve versiyonu düşünüyorum da. Bir de aldığınız bayinin takas imkanı var mı, bu konuda bilginiz var mı ?

Merhabalar ..
    Araci kartal soganliktaki medos tan aldik.Inanilmaz siki pazarlik yaptik diyebilirim.Serpil hanim ilgilendi bizimle sagolsun biraz inat etti ama sonra verdiler arabayi.Ayrica sunuda belirteyim aracta cruise control de mevcut :) 99 model palio weekendimizi takasa verdik.7bin dediler 8 e verdik.Araca 35.150 dediler ve inanin o 150 yi okadar zor indirdilerki birakip gitme noktasina geldik.
    Arac hakkindaki yorumlarima gelirsek gercekten cok guzel bir araba gerek konfor olsun gerek tuketim olsun,performansida normal diyebilirim.Arabaya gazi yedirmek gerekiyor siz ozaman gorun e5 te cok rahat 170 km yi gordukki vites otomatikteydi.Ayrica otobandada keskin virajlara 130 ile girdik inanin ne bir savrulma ne birsey on numara arac.Bu arabaya yurumez gitmez diyenlere cok sasirmaktayim suanda :) uzun lafin kisasi pisman olmassiniz diyebilirim.Herhangi bir sorunuz olursa cevaplamaya calisirim.

Herkese iyi gunler..

• Liste fiyatı 40.000

Takas indirimli fiyatı 38.000

Sizin aldığınız fiyat 35.000

Bence bu hesaba göre aynı bayiden diğer modellerdede 5.000 tl indirim yaptırılır.

Otomatik vites takıntınız yoksa 1.6 dizeli almak daha iyi olurdu hem daha ucuz hem daha güçlü.

Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.

quote:

Orijinalden alıntı: erhanoguzhan

quote:

hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 26 Temmuz 2010; 19:02:34 >
  • Ilk once 1.6 mj manual dynamic plusta anlastik 34000TL ye(2010).Fakat daha sonra showroomdaki araci gorduk vurulduk dedik bu nedir neyin nesidir derken aldik :) Birde 1.6 da trigger kayisi varmis galiba 1.3 te zincir varmis daha uzun omurlu olur dedi servisteki ustalar.Zaten aile arabasi cok iddiali olmasina gerek yok dedik acikcasi..Bu arada aldigimiz arac 2010 500TL fark ile 2011 model alabilirsiniz ama beklemeniz lazim filan dediler, bekleyemedik :)
  • Araç piyasaya çıkarken EURONCAP tan 5 yıldız aldı diye bir söylenti vardı. Fakat şu ana kadar bu yönde bir açıklama ne duydum ne okudum.
    Acaba benmi duymadım yoksa gerçekten EURONCAP tan derecelendirme almadımı, bu konuda bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsan

abicim focus sedan 1.6 motor collection modeline bayi 35000 tl fiyat verdi, keşke biraz araştırsaydınız linea veya köpekbalığı almadan önce ...

ben köpek balığını almadan önce çok araştırma yaptım.hemde bayağı uzun zaman araştırdım.öncelikli tercihim sıfır alacaksam dizel bir arabaydı.yeni megane çok pahalı geldi o arabaya o parayı vermem dedim.büyük bir araç olması ve ucuz olması sebebiyle linea da karar kıldım.focus güzel araba ama nedendir bilmiyorum ısınamadım o arabaya.insanın birazda ısınması gerekiyor.köpek balığı benim için bambaşka...içinde özel hissediyorum kendimi.kaldıki özellik.kalite ve tip olarak linea dan çok çok üstün bir araç.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratsan

abicim focus sedan 1.6 motor collection modeline bayi 35000 tl fiyat verdi, keşke biraz araştırsaydınız linea veya köpekbalığı almadan önce ...

ben köpek balığını almadan önce çok araştırma yaptım.hemde bayağı uzun zaman araştırdım.öncelikli tercihim sıfır alacaksam dizel bir arabaydı.yeni megane çok pahalı geldi o arabaya o parayı vermem dedim.büyük bir araç olması ve ucuz olması sebebiyle linea da karar kıldım.focus güzel araba ama nedendir bilmiyorum ısınamadım o arabaya.insanın birazda ısınması gerekiyor.köpek balığı benim için bambaşka...içinde özel hissediyorum kendimi.kaldıki özellik.kalite ve tip olarak linea dan çok çok üstün bir araç.

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın...

• Sn. Havnitekin,

Tofaş-Fiat'a çok yakın bir konumda olduğunuzu biliyorum o nedenle sizin mutlaka bilginiz vardır. Linea tam olarak ne zaman değişecek? Aşağıda, çok yakında demişsiniz ama tarih tam olarak ne zaman? (Bu sene içinde olacak mı?) Bir de, bu değişim sadece makyajlama şeklinde mi olacak? Yoksa kasa da değişecek mi? Çift kavramalı şanzıman bu araçta olacak mı? Vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Saygılarımla,

selamlar..

sevgilerimle...

• iyi günler yaklaşık 1 hafta içinde Fiat Linea 1.3 multijet 2008 model ve 100.000 km de olan bu arabayı almayı düşünüyoruz herhangi bir darbesi ve değişeni yok dış görünümü de gayet iyi durumda fiyatı ise 21.500. kilometresi 100.000 e gelmiş bu araba uzun vadeli kullanım için alınabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkeyes

iyi günler yaklaşık 1 hafta içinde Fiat Linea 1.3 multijet 2008 model ve 100.000 km de olan bu arabayı almayı düşünüyoruz herhangi bir darbesi ve değişeni yok dış görünümü de gayet iyi durumda fiyatı ise 21.500. kilometresi 100.000 e gelmiş bu araba uzun vadeli kullanım için alınabilir mi ?

araba nerede kullanılmış bunu iyi araştırmak lazım. 1,3 motorları Albea'larda ticari taksiler 250 bin km den fazla kullandılar ve bir sorunla karşılaşmadılar. eğer alacağınız aracı kullanan kişide hor kullanmadıysa, bakımlarını zamanında yaptırdıysa bir sorun olacağını sanmam. ancak aracı detaylı inceletmenizde fayda var diye düşünüyorum.
  • cevabın için sağol araç ford otokoçta şirket arabası olarak kullanılmış aslında arada tanıdık birisi de var ve muhtemelen bakımlarıda zamanında yapılmıştır çünkü şirket arabası sonuçta bir nevi zimmetli gibi birşey umarım aldığımıza pişman olmayız
  • şimdiden hayırlı olsun o zaman. Sen genede bir servise göstermeyi ihmal etme. bu arada linea ile ilgili başka konulara fiatlineatr sitesinden ulaşabilirsin
  • merhaba arkadaşlar bende bu aracı yakından takip ediyorum almayı düşünüyorum ancak sağlamlıgı ile ilgili ncap test video sunu bulamadım ancak youtube de bir tanıtım videosu varhttp://www.youtube.com/v/8-D-TxvWdEQ?fs inceleyin derim çünkü 2:05 dakikadan sonra yapılan Euro ncap testi var beğeniyorum bu arabayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 27 Eylül 2010; 10:49:29 >
  • Linea EURONCAP testine girdimi? Girdiyse sonuç nedir bilen varmı?
  • Linea Euroncap testine girmedi. Ancak grandepunto'nun ncap testi size fikir verebilir.
  • Ben linea mı 2007 Haziran da henüz servislere yeni yeni geldiğinde aldım. O zamanki en full versiyon. 1,3 Emotion Multijet. Herkes bir TOFAŞ a bu kadar para verilirmi derken ben aracımı büyük bir zevkle kullandım. Eski arabamda olmayan ABS+ASR 6 Hava yastığı+Full otomatik Klima+Yagmur,Far,park sensörleri ve gece kararan dikiz aynasından tut, Bluetooth lu USB li cd player ile 50.000 km yi geride bıraktım.

Bu arada iki defa Romanya ya gittim. Sadece bükreş değil Romanya içinde de binlerce km. Gerek bu sınıftaki en düşük yakıt tüketimi gerek uzun yolda sessiz ve baş ağrıtmayan yapısı ve gerekse ihtiyacım oldunda 180 km/h sınırını geçmesiyle beklentilerimi her zaman fazlasıyla karşıladı. Hatta Romanya da Linea satılmasına rağmen bütün ülkede yaygın olmadığı için gittiğim pekçok yerde hayranlıkla linea ya bakıp incelidiler bile.

Peugeot da her servise gidişte ödediğim 250-300 Tl ler 100-200 arasına düşünce ayrıca servis kazancımda oldu. Kronik en ufak bir arızası yoktur Linea nın. Fakat Henüz 15.000 km de iken sağ amortisör kulesindeki rulman garantiden değişti(içine su kaçtığı için). Yenisinde ise aynı problem olmadı. Gayet sorunsuz kullanması zevki ve masrafsız düşük maliyetli bir otomobil.

Eger 4x4 alacak olmasaydım kesinlikle ama kesinlikle Linea nın muhtemelen 2011-2012 arasında çıkacak yeni modelini alırdım.

Saygılar

• Konuyu hortlamış gibi olmayalım ama bende yenilenecek linea'yı araştırırken ufak tefek bişeyler buldum paylaşayım dedim. Galiba aracın görünüşü aşşağıdaki bu fotoğraftaki şekilde olucak. Daha önce paylaşıldıysa affola

YENİ FİAT LİNEA

Fotoğrafın kaynağıdahttp://www.wheelosphere.org/fiat-linea-punto-evo-image/ bu adrestir.

Aynı zamanda başka bir yabancı sitede pek makyaşlanmamış fotolar var benim gördüğüm sadece krom şeritler biraz kalınlaşmış sanki, ama oda üretildiği bölgeyle ilgili olabilir. fakat sitedeki 3. postta asıl değişimin içinde olacağı belirtiliyor. muhtemelen bir punto evo veya bravo tasarımına yaklaşılabilir içerdede. bende yeni vergi dent yard sınavını kazandım, evo mu linea mı derken daha önce paylaşılmış bir grafikteki fiatın üretim planında linea için "FL" facelift yazdığını görünce bekleme kararı aldım (gerçi daha göreve vaşlamadık zaten, başlayınca alıcaz) bakalım beklemedeyim behsettiğim diğer sitenin linkinide altta veriyorum.

http://www.theautomotiveindia.com/forums/global-auto-scene/1865-new-fiat-linea-facelift-argentina.html

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.