syın serkangsk, Linea'larda öyle aman aman denecek bir sorun yoktur. araştırdığınıza göre biliyorsunuzdur linealarda 4 motor seçeneği ve 3 donanım seçeneği mevcuttur. benzinli olarak 1.4 TJET dizelde ise 1.6 Mj yi tavsiye ederim. tabi imkanlar dahilinde emotion donanımlı seçeneğini.
linea yı dualogic vites kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini iletebirse sevinirim.aracın kullanımını nasıl etkiliyor.arıza çıkarıyormu sık sık.birde yakıt tüketimi nasıl.fiatın sitesinde düz vitesden daha az yaktığını belirtmişler.
Yozgat / Sarıkaya ilçesinde yedek subay öğretmen olarak görev yapmaktayım.Aracımı 2008 mart ayında İstanbul Esenler Gürses Fiat Ana bayiden bizzat kendim aldım.Aracım şu an 33.000 km 'de olup; 10,20 ve 30 bin servis Bakımları Kayseri inciroğlu fiat yetkili servisinde yaptırılmıştır. Servis faturaları mevcuttur.Aracım orjinaldir, değişen parça ve boya yoktur. Ev almam nedeniyle satmak zorunda kaldım.Alan arkadaş Aracın 2.sahibi olacaktır.Çok temiz, masrafsız, oldukça ekonomik bir araçtır. Bluetooth (& mavime)özelliği mevcuttur.Torpidoda aux çıkışı sayesinde hafıza kartınızı bağlayabilir, sesli komutla müzik dinleyebilir ve cep telefonunuzu araçla eşleştirebilirsiniz. DETAYLI BİLGİ:http://www.sahibinden.com/sahibinden_ilk_el_fiat_linea_1_3_multijet_dynamic_hatasiz_-88WQQaXQQ23381745WQQpXQQdisplayitem
arabana baktım gayet güzel görünüyor.bende linea almayı düşünüyorum 1.3 temiz emotion donanım bulamazsam sıfır 1.3 dualogic.ama senin dynamic donanımlı araç çok güzel duruyor rengide tam istediğim renk.fakat erken verdin ilanı :)benim almam 2-3 ayı bulacak
fiatlineatr sitesinde linea ile ilgili sorularınıza cevap bulabilirsiniz
precious55 kardeşim yorumun için tşkler..bu gidişle arabayı satmam zaman alcak ekseri galericiler arıyor onlarla fiyatta anlaşamıyoruz.Hayırlısı nasip diyelim..
bu arabadan almayı düşünenlere tavsiyem sakın almayın dün deneme şansım oldu denemez olaydım araç çok pasif en ufak rampada yığılıyor almadan önce denemenizi tavsiye ederim ayrıca içi de dar.
quote:
Orijinalden alıntı: gideroslu_37
bu arabadan almayı düşünenlere tavsiyem sakın almayın dün deneme şansım oldu denemez olaydım araç çok pasif en ufak rampada yığılıyor almadan önce denemenizi tavsiye ederim ayrıca içi de dar.
Sayın gideroslu_37 sakın almayın diyorsun aracı kötülüyorsun ama hangi aracı hangi motor seçeneğini nerede denedin bunları yazmamışsın. sırf kötülemek için kötü diyorsun. sen kötü deyip geçiyorsun binlerce linea kullanıcısı aracından genel oranda memnun.
quote:
Orijinalden alıntı: erhanoguzhan
quote:
Sayın gideroslu_37 sakın almayın diyorsun aracı kötülüyorsun ama hangi aracı hangi motor seçeneğini nerede denedin bunları yazmamışsın. sırf kötülemek için kötü diyorsun. sen kötü deyip geçiyorsun binlerce linea kullanıcısı aracından genel oranda memnun.
1.3 multijetleri diyorum kardeş zaten herkezde o var memnun olanlar mecbur memnun kalacak başka çaresi yok çünki. ama gerçekten bilgilendirme amaçlı söylüyorum benimle beraber 5 kişi bindi o arabaya hepside lanet etti
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erhanoguzhan
quote:
1.3 multijetleri diyorum kardeş zaten herkezde o var memnun olanlar mecbur memnun kalacak başka çaresi yok çünki. ama gerçekten bilgilendirme amaçlı söylüyorum benimle beraber 5 kişi bindi o arabaya hepside lanet etti
mj ler tork olarak güçlü araçlar özellikle rampalarda kullananlar gayet memnun. ha 1. viteste turbo etkisini gösterene kadar hantallığı var ancak onuda aracın devrini artırarak çözüyorsun zaten. bence fiatlineatr.com sitesine girip oradaki yorumları okuduktan sonra karar vermeniz daha doğru.
Arkadaşlar linea 1.6 multijet kullanan varmıdır. Yakıt olarak nasıldır. 1.3 multijet ile kıyaslayan var mı? (Kullanarak tabii)
quote:
Orijinalden alıntı: adnan61
Arkadaşlar linea 1.6 multijet kullanan varmıdır. Yakıt olarak nasıldır. 1.3 multijet ile kıyaslayan var mı? (Kullanarak tabii)
uzun yolda 4,6-5 lt arası yakıyor benim 1,6 m jet ist şehir içi çok değişken trafik durumuna göre değişiyor . en son baktığımda ortalama hız 17 kmh yakıt tüketimi 7,5 -8 lt arasıydı sanırım dur kalk trafığin etkis içok .
Teşekkürler pixelbs. Peki yokuşta kalkış asistanı denen "hill holder" de var mı bu araçlarda? Yoksa sadece 1.3 otomatik multijetlerde mi var? Ayrıca aracınız ilk kalkışta nasıl? 1.3'ü denediğimde bana kağnı gibi gelmişti, çok hantaldı.
benim arac ful donanımlı olanından Emotion plus diye tabir ediliyor ABS ESP ASR CC fln hill holder rampalarda kalkışta 2-3 sn fln aracın geri kaymasını engelliyor . bu aracta hantallık diye bir şey yok zaten 11sn de 0-100 km ye ulaşıyor . yalnız 1500dk altında motor cansız . diger versionlarda hill holder ESP paketiyle satın alınıyordu sanırım .
1.3 Linea ile ilgili söylenmeyecek tek şey yokuşlarda bayılıyor olması. Aracın en iyi yaptığı şey tırmanmak.
selamlar.. fiat firması akrobatik araçlar üretmemektedir...kolayca alınabilen,servis ağı dünyada en geniş ve ekonomik olan,üstün kalitesiyle her zaman takdire şayan olan,halk kitlelerinin ödüllü araçlarını üretmektedir.
fiat linea üretimine başlandığı yıldan beri,üretim planlarının üzerinde üretilip hem yur tiçinde hem de dünyanın pek çok ülkesinde satılan ,hem müşteri memnuniyeti çok yüksek, hemde fiyat/fayda ilişkisinde dünyanın önde giden aracıdır..3 yıldan beri her geçen gün geliştirilen bu araç ,çok yakında yepyeni yüzüyle de karşımıza çıkacaktır..
sevgilerimle...
quote:
Orijinalden alıntı: havnitekin
selamlar.. fiat firması akrobatik araçlar üretmemektedir...kolayca alınabilen,servis ağı dünyada en geniş ve ekonomik olan,üstün kalitesiyle her zaman takdire şayan olan,halk kitlelerinin ödüllü araçlarını üretmektedir.
fiat linea üretimine başlandığı yıldan beri,üretim planlarının üzerinde üretilip hem yur tiçinde hem de dünyanın pek çok ülkesinde satılan ,hem müşteri memnuniyeti çok yüksek, hemde fiyat/fayda ilişkisinde dünyanın önde giden aracıdır..3 yıldan beri her geçen gün geliştirilen bu araç ,çok yakında yepyeni yüzüyle de karşımıza çıkacaktır..
sevgilerimle...
ben bi kalitelilik göremedim hiç bir rahatlık sunmuyor. çok satabilir çok müşterisi olabilir çünkü ucuz. ucuz diye kötü bir araba alacakda değilim. bu benim görüşüm kimse yanlış anlamasın sadece o gün kullandım biner binmez rahatsız etti beni.
quote:
Orijinalden alıntı: hayalkıyısı ben bi kalitelilik göremedim hiç bir rahatlık sunmuyor. çok satabilir çok müşterisi olabilir çünkü ucuz. ucuz diye kötü bir araba alacakda değilim. bu benim görüşüm kimse yanlış anlamasın sadece o gün kullandım biner binmez rahatsız etti beni.
rampada 1,4 t jet , veya 1,6 m-jet sizi sollayınca ,daha da rahatsız olacaksınız .
bugün birmot tan LINEA 4K ACTIVE PLUS 1.3 MULTIJET 90 HP aldım. fiyat olarak da 31.500 TL. fiyata plaka,ruhsat,trafik sigortası ve bandrol dahil.
quote:
Orijinalden alıntı: röpteşambır
bugün birmot tan LINEA 4K ACTIVE PLUS 1.3 MULTIJET 90 HP aldım. fiyat olarak da 31.500 TL. fiyata plaka,ruhsat,trafik sigortası ve bandrol dahil.