2007-2008 model 80.000 - 90.000 km yapmış bir dizel linea'yı yılda 15.000 km yapan bir memura (ben oluyorum) önerir misiniz?
araba temiz kullanıldıysa ve uygun fiyatlıysa neden olmasın. önemli olan bakımları yapılmış olsun ve gerek motor gerekse kaporta olarak bir sorunu olmasın
quote:
orijinalden alıntı: mz~
linea yakın zamanda kasa değiştirebilir mi, böyle bir haber var mı? Ayrıca şu 28bin tllik model boş donanıma mı sahip?
bazı belgelerde 2011 büyük makyaj olarak görünüyor ama bununla birlikte kasada değişiklik olur mu bilemem. muhtemelen 2011 ortalarından sonra netlik kazanır.
28 bin TL ye satılan actual modeli en boş modelidir. ayrı paket olarak alınmazs abs bile yoktur.
o zaman bakmaya pek gerek yok sanırım. teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: mz~
30.900 TL civarında active plus var o daha donanımlıdır. hem dizel hem daha donanımlı benzinli fiyatına :)
quote:
Orijinalden alıntı: erhanoguzhan
quote:
30.900 TL civarında active plus var o daha donanımlıdır. hem dizel hem daha donanımlı benzinli fiyatına :)
en fazla 28bin tl civarına bakıyorum. en iyisi 2. el daha iyi tercihlere yönelmek olur bence. biraz daha araştıracağım.
quote:
quote:
quote:
en fazla 28bin tl civarına bakıyorum. en iyisi 2. el daha iyi tercihlere yönelmek olur bence. biraz daha araştıracağım.
bence doğru karar.araştırın çok daha iyisini bulacağınıza emin olun.linea almamakla bişey kaybetmeyeceksiniz.
sadece ucuz ve 0 diye düşünüyordum. Sadece 0 alacağım içinde boş bir araba almak istemiyorum açıkçası.
Arkadaşlar 1,3 Active Plus artı metalik boya 30.800 lira söylediler. anahtar teslim dediler. sizce fiyat nasıl? bugunlerde almayı düşünüyorum. ayrıca active plus da aksesuar olarak arka park sensörü,(mesafe göstergeli)-alarm-kaucuk paspas-ilkyardım seti-yangın tüpü vs. bunların fiyatını biliyormusunuz. hediye istesem alabilecegim olurmu sizce.
quote:
Orijinalden alıntı: teknikmesut2003
Arkadaşlar 1,3 Active Plus artı metalik boya 30.800 lira söylediler. anahtar teslim dediler. sizce fiyat nasıl? bugunlerde almayı düşünüyorum. ayrıca active plus da aksesuar olarak arka park sensörü,(mesafe göstergeli)-alarm-kaucuk paspas-ilkyardım seti-yangın tüpü vs. bunların fiyatını biliyormusunuz. hediye istesem alabilecegim olurmu sizce.
fiyat uygun görünmekle birlikte ne kadar indirim yaptırabilirseniz o kadar iyi olur. saydıklarınızın hepsini bir arada veya birkaçını hediye verebilirler
quote:
quote:
fiyat uygun görünmekle birlikte ne kadar indirim yaptırabilirseniz o kadar iyi olur. saydıklarınızın hepsini bir arada veya birkaçını hediye verebilirler
hocam hepsini verceklerini sanmıyorum ilkyardım seti reflöktör takoz vb seti hepsinde veriyorlar halı paspas veriyolar bize park sensörü verdiler mesafa göstergesiz göstergesiz park sensörü ve paspası verebilirler hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_tr
quote:
quote:
hocam hepsini verceklerini sanmıyorum ilkyardım seti reflöktör takoz vb seti hepsinde veriyorlar halı paspas veriyolar bize park sensörü verdiler mesafa göstergesiz göstergesiz park sensörü ve paspası verebilirler hocam
sayılanların tamamı 300 TL yi geçmez indirim yapmak yerine bunların tamamını veya birkaçını hediye vermeyi yeğleyebilir
Nedir anlamadım. Tikli olanlar var anlamında mı, eklenebilir anlamında mı? Mesela activeplus'ta hangileri var?
quote:
Orijinalden alıntı: cheetahonline
Nedir anlamadım. Tikli olanlar var anlamında mı, eklenebilir anlamında mı? Mesela activeplus'ta hangileri var?
karşısında çentik olanlar araçta olmayan ve belirli ücret karşılığında eklenebileceği anlamını taşımaktadır.
ben de geçen hafta tokatta 1.3 linea aktif plus için başvurdum. arabanın gelmesini bekliyoruz. alan arkadaşlar kaç günde araçlarını teslim aldılar. yazarlarsa sevinirim
cvblarınız icin tşkkürler arkadaslar. active plus ve still paketi ile birklikde 31.400 liraya anlaştık arkadaşlar. anahtar teslim fiyatı. nezaman gelecegi belli deil linea nın. 1.still pakette lastiklerde değişecekmi,yoksa sadece jantlar mı ekleniyor.donanımda lastiklerde değişecek gösteriyor fakat forumda bikac kişiden duydugum haberlere göre sadece jantlar ilave ediliyormuş. still pakette gösterilen lastik ölcüleri standart paketten farklı ölcülerde, merakım ondandır. 2. kasko olarak ne önerirsiniz.full kasko yaptırmak istiyorum.kamu personeliyim. bi avantaj sağlayan kasko şirketi varmı. tşkkürler şimdiden cvblarınız için.
quote:
Orijinalden alıntı: osamanos ben de geçen hafta tokatta 1.3 linea aktif plus için başvurdum. arabanın gelmesini bekliyoruz. alan arkadaşlar kaç günde araçlarını teslim aldılar. yazarlarsa sevinirim
hocam ben 6 günde aldım
arkadaşlar araçlarını yeni alan veya almak üzere olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. yukarıda bir arkadaşımız bizi aydınlatmıştı karter muhafazası ile ilgili olarak bu konuyu düşünürseniz olumsuz durumlarla karşılaşmamak için güzel bir tedbir almış olursunuz 75 lira. birde kullanma klavuzundada göreceksiniz ilk 10.000 km ye kadar 1,3 multijet motor her 1000 km de 400 gr yağ tüketir yazıyor. servise danıştığımda 5000 km de gelin eksiğinizi tamamlarız dediler. eğer arkadaşlardan başka deneyimleri ve çözümleri olanlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim.
arkadaşlar dizel active plus aracımın koltuklarındaki mama ve su lekelerini nasıl çıkartabilirim? tavsiyeniz nelerdir? ayrıca çarşamba günü de 10 bin bakıma götüreceğim.sanıyorum 120 tl.
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_tr
ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ BİR SORUNUM VAR BNM ARACIM 1.3 MULTIJET ACTİVE PLUS ARACI alalı 4 gün oldu kilometresi 88 km de aracımın ortalama hızına baktım 20 km yakıt tüketiminde ise 8.0 ı görünce çok şaşırdım bu anormal bir değermi yoksa araç daha yeni olduğu içinmi böyle çok merak ettim yardımlarınızı esirggemeyin teşekkürler. ilerde km yükseldikçe 6.5 lere düşermi ayrıca.?
aracınız hayırlı olsun.bende şu an 3000 kmye geldim.ilk başlarda ş. içi dışı ortalama 6.5/ 7,0 değerlerini okurken şu an 5,9 / 6,0 ltre ortlama görüyorum ve son 1300 kmdir sıfırlamadım.belkide bir miktar daha düşerdi. ancak son viteste yaklaşık 2500 d/dak civarında gidildiği takdirde yakıt tüketimi ciddi miktarda düşüyor. uzun yolda full depo menzil değerini 920 km okudum.800 km kadar yol yaptım.kısacası biraz daha km yaparsanız normal değerlere yaklaşır diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: röpteşambır
arkadaşlar dizel active plus aracımın koltuklarındaki mama ve su lekelerini nasıl çıkartabilirim? tavsiyeniz nelerdir? ayrıca çarşamba günü de 10 bin bakıma götüreceğim.sanıyorum 120 tl.
bana kalırsa temizleme köpükleri var onlarla vaya renkli çamaşırlar için olan deterjanları köpürterek onunköpüğü ile temizlemeye çalışabilirsiniz. bazı basit lekeleri çıkarıyor ancak koltuğun fazla su emmemesi lazım buna dikkat etmek gerekli. birde forumda şu başlık belki size yardımcı olabilir
cvblarınız icin tşkkürler arkadaslar. active plus ve still paketi ile birklikde 31.400 liraya anlaştık arkadaşlar. anahtar teslim fiyatı. nezaman gelecegi belli deil linea nın. 1.still pakette lastiklerde değişecekmi,yoksa sadece jantlar mı ekleniyor.donanımda lastiklerde değişecek gösteriyor fakat forumda bikac kişiden duydugum haberlere göre sadece jantlar ilave ediliyormuş. still pakette gösterilen lastik ölcüleri standart paketten farklı ölcülerde, merakım ondandır. 2. kasko olarak ne önerirsiniz.full kasko yaptırmak istiyorum.kamu personeliyim. bi avantaj sağlayan kasko şirketi varmı. tşkkürler şimdiden cvblarınız için.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. 1. Stil paket fabrika çıkışlıysa 195 lik lastiklerle gelir ancak bayide eklencekse 185 lastiklere jant eklenecektir. 2. Kasko şirketlerinin eskisi gibi avantaj ve dezavantajı kalmadı. Eskiden her kasko her marka araçla anlaşmalı değildi o yüzden direk markayla anlaşmalı olan kasko şirketleri tercih sebebi olurdu. Ancak günümüzde hemen her kasko şirketi her markayla anlaşmalı bu yüzden bi sıkıntı olcağını sanmıyorum. Eski sattığım aracın kaskosu ray sigortaydı mesela toyota ile anlaşmalı olduğu için. Genede bayinizle bu konu hakkında detaylı görüşebilirsiniz.