Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler bende 2012 fiat punto var blue me bağlantıda bluetooth la bağlanma hatası veriyor bağlanamıyorum, ıphone 3g kullanıyorum, başka telefon ile denedim yine bağlanamdım sorun ne acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

Skydome icin 2500 tl far alirlar,
    Aldiginiz fiyattan en az 3000-3500 altina alirsiniz diye tahmin ediyorum, cevre illerdeki butun bayileri arayin ve fiyat kirdirin,
    20000 ustunde kredi alirsaniz 0,63 gibi oranlarda kredi faizi uyguluyorlar ve ne kadar kredi alirsaniz qlin 550 tl dosya parasi alirlar

söz konusu istanbul ise çevre illere uçlanmaya gerek kalmaz ama değil mi??
  • Merhabalar herkese. Ben de bu hafta içi Punto Lounge dualogic 1.4 77 hp aldım. Rengi beyaz. Sanırım yarın teslim edecekler. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Umarım yanılmam. Her marka ve modeli dikkatle değerlendirdim. Ben yeni olduğumdan size soracağım sorular olacaktır. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GothikA13

quote:

Aldiginiz fiyattan en az 3000-3500 altina alirsiniz diye tahmin ediyorum, cevre illerdeki butun bayileri arayin ve fiyat kirdirin,
    20000 ustunde kredi alirsaniz 0,63 gibi oranlarda kredi faizi uyguluyorlar ve ne kadar kredi alirsaniz qlin 550 tl dosya parasi alirlar

olsun olsun cevre illeri aramaktan zarar gelmez. özellikle bursayla görüşün. ama istanbuldakilerin hepsini ara.
  • quote:

quote:

quote:

olsun olsun cevre illeri aramaktan zarar gelmez. özellikle bursayla görüşün. ama istanbuldakilerin hepsini ara.

eyv dostum sagolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: engins

Beni de yazabilirsin.
    1.4 Easy S&S. Benzinli. Petrol yeşili.
    Şimdilik araçtan memnunum.

Yalnız bendekinde (İtalyan üretimi, TR üretim var mı bilmiyorum) bagaj kapağının tutunduğu sarı renkli kare kilit 3-5 mm sola yatıkmış üretimden dolayı.
    Alırken çok sert kapanıyordu bagaj. "Herhalde böyle sert kapanacak, yenidir o yüzden" diye düşündüm.
    Fakat zamanla bagaj sola alıştı ve simetrisi bozuldu. Fotoğraf ekleyeceğim fırsat bulunca.
    Tabi farkında olmadan bir el büyüklüğünde göçük de oluşturmuşum. Çarpma değil belli, tek elle kapatırken ben göçertmişim.
    Zaman bulabilsem hafta içi götürceğim Fiat'a.
    Gelişmeleri yazarım buradan...

Hocam garantisi devam ediyordur muhtemelen. Garantiden yaptır bence hemen onu. İnsanı sinir eder çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: karamsar24

Merhaba Arkadaşlar,
    Benim aracım Punto 5K Easy1.4 77Hp. Aracı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Ancak bazı sorularım olacak. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    * Öncelikle aracım 9.8lt/100km nin altına hiç düşmedi. Bazen 10.2lt/100km yi bile görüyorum. Yani 7.4 nasıl oluyor anlamadım. Şehir içi hızlı da gitmiyorum. 50-70km/saat.
    * Start/Stop özelliği bazen kendi kendine devre dışı kalıyor. Nedendir anlamadım. (Sanırım CITY modda zaten devre dışı). Benim ki CITY modda değilken bazen devre dışı kalıyor. Ekranda yazıyor START/STOP devre dışı diye. Nedendir? Devre dışı kalınca tekrar aktif etmek için ne yapmalıyım.
    * Vites aralığı çok az. SHIFT olayını takip ediyorum. Ona göre sürmeye çalışıyorum ama inanın çileden çıkıyorum. Araba bas bas bağırıyor ama SHIFT yazısı çıkmıyor. Acaba yanlış mı kullanıyorum. 1. viteste kalkıyorum. Yavaşça hızlanıyorum. Araba bağırmaya başlıyor ama SHIFT uyarısı çıkmıyor. Daha da bağırıyor ancak bir süre sonra çıkıyor. Merak ediyorum sizler nasıl kullanıyorsunuz.
    * Aracı sıfır aldım ama sağ ayna motoru 3 yöne hareket ediyor ama yukarıya hareket ettirmiyor. Sanırım servise gideceğim. Bu sorun normal mi?
    * Klima soğutmuyor, gerçekten. İyi olmadığını okumuştum nette ama bu kadarını beklemiyordum. Acaba ben mi yanlış kullanıyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Bir ricam daha olacak. Şu anda yaklaşık 50 kuruş yakıyor. Çok gezan bir değilim. Acaba gaz taktırmamı tavsiye eder misiniz. Motor garantisini bozmadan yapılabiliyor mu? Değer mi?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim değerli arkadaşlarım. İyi ki böyle paylaşım ortamları var. Hepinize Kazasız belasız sürüşler dilerim.

* Köy yollarında bile 4-5-6-7 arası gidip geliyor bende...
    * S&S devre dışı kalıyor bezen, mesela kapı açılınca veya geri geri gidince. Tekrar aktif olur o merak etme, belirli bir metre veya km sonra...
    * CIYT hep açık bende, S&S ile ilgisiz...
    * Vites aralığı 21. çizgide YUKARI yazar fakat az daha basınca kaybolur. Sanırım 30'da da tekrar yazıyor. Fakat basmaya devam edersen kaybolur. Yani kafayı takma. İlla 21. devirde vites değiştirme, bence erken oluyor.
    * Klima (çok sıcak bir şehirdeyim) tek kişi için gayet yeterli, hatta yanımdaki kişilerin göğsü donuyormuş... kapattırıyorlar
    * ben garanti bitene kadar LPG taktırmayacağım, hatta hiç...

• herkese selam, uzun zamandır dizel otomatik araba araştırıyorum, fiattaki 0 faiz kampanyasının da etkisiyle punto 1,3 lounge otomatik düşünüyorum, forumu baştan sona okudum, genelde olumlu yorumlar olmak üzere yakıt sarfiyatı, gaza geç tepki verme ve vites geçişleriyle ilgili bazı sitemler var, yakıt tüketiminin kullanılan trafik yoğunluğu ve kullanıcıya göre değişeceği kanaatindeyim, ama vites geçişleri ve gaza geç tepki vermesi konusu biraz düşündürücü... bugün test sürüşü yapacağım az çok fikir sahibi olurum... fiyat konusunda bahsettiğim araç için en uygun fiyat alan arkadaşımız kaç lira seviyesinde fiyat aldı, yada istanbulda hangi bayilerden uygun fiyat alabiliriz.... saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMRIG

Merhabalar ;

Punto 1.4 fire da triger kayış mı zincirli mi ?

fiatda benzinli motorlar kayışlı mjt dizeller zincirli
  • bu gün gidip test sürüşü yaptım, arabayı beklediğimden iyi buldum çekişi vites geçişleri hiçte fena değil, satış görevlisi puntoda kullanılan şanzımanla delat lancia ve bravo daki şanzımanın aynı olduğunu söyledi... fiyat olarak ta cam tavanlı lounge ye 46,000 tl dedi.... arabayı beğensemde fiyatı yüksek buldum, daha uygun fiyat bulursam alacağım ama bu fiyatı vermem
  • Beyler kuzenim doblo almak için fiata gitmiş,bizdede punto var.Bana neden 1.6 dizel 6 ileri manuel şanzımanlı araçtan almadığım için fırça attı.Yahu dedim böyle bir araç yok olsa alırdım mutlaka 1.3 dizel var en fazla birde 5 ileri düz vites olarak hayır gözümle gördüm 1.6 dizel 6 ileri idi punto diyor. Yalanda sölemez yeni geldi demekki bu seçenek yada ben bilmiyordum varmı bilginiz
  • merhabalar, yakın zamanda aracımı değiştirmek istiyorum. Punto lounge 1.4 multiair hoşuma gitti. bayiye gittim sordum ellerinde olamadığını 1 aya kadar getirtebileceklerini soylediler. Fiyat ise, katalogaki fiyatlardan indirim yapamayacaklarını soylediler. yani benim istediğim lounge 1.4 multiair 105 ps +esp kit +sky dome 39500 + 550 tl kredi dosya masrafı olur dediler(20000 tl 0 faizli krediyle). Fiat punto alanlar acaba bu fiyat pahalımı? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: travian12

merhabalar, yakın zamanda aracımı değiştirmek istiyorum. Punto lounge 1.4 multiair hoşuma gitti. bayiye gittim sordum ellerinde olamadığını 1 aya kadar getirtebileceklerini soylediler. Fiyat ise, katalogaki fiyatlardan indirim yapamayacaklarını soylediler. yani benim istediğim lounge 1.4 multiair 105 ps +esp kit +sky dome 39500 + 550 tl kredi dosya masrafı olur dediler(20000 tl 0 faizli krediyle). Fiat punto alanlar acaba bu fiyat pahalımı? teşekkürler.

başka bayileri arayın telefonda pazarlık yapmaya çalışın, araçlarında satış sıkıntısı çekmeyen markalar bile az da olsa indirim yaparken direk liste fiyatı vermeleri enteresan
  • 46000 gerçekten çok yüksek bir rakam. ne sanıyor bu fiat kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

bu gün gidip test sürüşü yaptım, arabayı beklediğimden iyi buldum çekişi vites geçişleri hiçte fena değil, satış görevlisi puntoda kullanılan şanzımanla delat lancia ve bravo daki şanzımanın aynı olduğunu söyledi... fiyat olarak ta cam tavanlı lounge ye 46,000 tl dedi.... arabayı beğensemde fiyatı yüksek buldum, daha uygun fiyat bulursam alacağım ama bu fiyatı vermem

dün cam tavan hariç aynı araca peşin 41.750 dediler. aslında ilginç olan fiyatı sorduğumda önce 43.250 dedi, bende internetteki liste fiyatının 42.620 olduğunu söyleyince kem küm edip en son 41.750 dedi. bence tutturduklarına satmaya çalışıyorlar.
  • Arkadaşlar ben de yeni aldım arabayı. Fiyatlandırma sistemlerinden bahsedeyim isterseniz. İster telefonda sorun ister bayiye gidip sorun. Bir model sordugunuzda hemen bilgisayara listelere falan bakıp bir fiyat veriyolar kaba bir fiyat. Sonra tekrar gittiğinizde ya da ciddi oldugunuzu anladıklarında biraz daha fiyatta dusuyolar. Bu Fiat ın bi sistemi var. Sözde kar-zarar-fiyat tablosu gibi bi şey bu. Mesela kredi kullanılcaksa peşin olcaksa falan oraya bilgileri giriyo son verebileceği rakamı veriyo. Sehirdeki tum bayilere sormakta fayda var. Cunku yıllık hedefi tutturamamıs bayiler cok daha ucuza verebilir. Sormak istediginiz varsa yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adkorkmaz

Arkadaşlar ben de yeni aldım arabayı. Fiyatlandırma sistemlerinden bahsedeyim isterseniz. İster telefonda sorun ister bayiye gidip sorun. Bir model sordugunuzda hemen bilgisayara listelere falan bakıp bir fiyat veriyolar kaba bir fiyat. Sonra tekrar gittiğinizde ya da ciddi oldugunuzu anladıklarında biraz daha fiyatta dusuyolar. Bu Fiat ın bi sistemi var. Sözde kar-zarar-fiyat tablosu gibi bi şey bu. Mesela kredi kullanılcaksa peşin olcaksa falan oraya bilgileri giriyo son verebileceği rakamı veriyo. Sehirdeki tum bayilere sormakta fayda var. Cunku yıllık hedefi tutturamamıs bayiler cok daha ucuza verebilir. Sormak istediginiz varsa yardımcı olurum.

bu tür bayileri yani hedefi tutturamamıs olanları aradan bulup cıkarmanın bi yolu yoktur heralde dimi.. arayıp konusup tavırlardan anlamaya calısacağız sanırım.. fiyat bakımından sıkıntı büyük yani.. liste fiyatına bakarsak 1.3 95hp lounge neredeyse 2012 1.6 tdi dsg 90hp vw polo kadar.. gerci polemik olmasın simdi poloyuda sevmeyen elbet vardır ama her aklı selim insan punto ile polo arasında bi secim sansı olsa poloyu secerdi heralde.. neyse en nihayetinde 1.3 95hp lounge puntoya her ne kadar hayran olsamda fiyatını pahalı buluyorum.. bu askın sonu nasıl olur ilerleyen zamanlarda göreceğiz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adkorkmaz

Arkadaşlar ben de yeni aldım arabayı. Fiyatlandırma sistemlerinden bahsedeyim isterseniz. İster telefonda sorun ister bayiye gidip sorun. Bir model sordugunuzda hemen bilgisayara listelere falan bakıp bir fiyat veriyolar kaba bir fiyat. Sonra tekrar gittiğinizde ya da ciddi oldugunuzu anladıklarında biraz daha fiyatta dusuyolar. Bu Fiat ın bi sistemi var. Sözde kar-zarar-fiyat tablosu gibi bi şey bu. Mesela kredi kullanılcaksa peşin olcaksa falan oraya bilgileri giriyo son verebileceği rakamı veriyo. Sehirdeki tum bayilere sormakta fayda var. Cunku yıllık hedefi tutturamamıs bayiler cok daha ucuza verebilir. Sormak istediginiz varsa yardımcı olurum.

bu tür bayileri yani hedefi tutturamamıs olanları aradan bulup cıkarmanın bi yolu yoktur heralde dimi.. arayıp konusup tavırlardan anlamaya calısacağız sanırım.. fiyat bakımından sıkıntı büyük yani.. liste fiyatına bakarsak 1.3 95hp lounge neredeyse 2012 1.6 tdi dsg 90hp vw polo kadar.. gerci polemik olmasın simdi poloyuda sevmeyen elbet vardır ama her aklı selim insan punto ile polo arasında bi secim sansı olsa poloyu secerdi heralde.. neyse en nihayetinde 1.3 95hp lounge puntoya her ne kadar hayran olsamda fiyatını pahalı buluyorum.. bu askın sonu nasıl olur ilerleyen zamanlarda göreceğiz..

Onu şu şekilde anlarsın. Kafandaki model belli sanırım. Sen fiyatlarını al her yerden. Sonra Türkiyedeki diğer eş dosta sordur. 2-3 farklı yerden de aynı model için fiyat aldır. Sonra zaten senin elindeki fiyatın ne oldugu az buçuk ortaya çıkıyor. Polo konusuna gelince zevkler ayrıdır tabi. Ama polo bana her zaman bayan arabası gibi gelmiştir. Polodan pişman değilim şu anda. Ama marka olarak bakacaksak onu bilemem işte. İyi araştırman ve gönlünden ne istediğin önemli bu durumda.

• Polodan pişman değilim demişim. :) Punto dan olcak o :)
  • fiatın satış kampanyaları çok ilginç, kampanya müşteriyle dalga geçme felsefesi üzerine kurulu.... arabayı almaya gidiyorsun "0 faizli kampanya var diyor" alayım diyorsun arabayı peşin alırsan 42,620, kredi kullanırsan 44,620... aynı arabanın iki farklı fiyatı var... peşin alma fiyatı, vadeli alma fiyatı, e kardeşim daha ne demeye 0 faiz diyorsun..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.