Şimdi Ara

Yeni fizik müfredatı ve çıkarılan kısımlar...çok önemli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
68
Favori
46.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    Hocam düzeltme yaptınız mı bilmiyorum ki yapmamışsınızdır güzel tahmin etmişsiniz tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linens

Hocam düzeltme yaptınız mı bilmiyorum ki yapmamışsınızdır güzel tahmin etmişsiniz tebrikler.
    Bildirim gelmese hiç hatırlamazdım bu durumu. Aslında tahminden öte kabak gibi belli olan sonuçtu bu. Bu sene için ise aynı durum geçerli. Düzeltme yapmadım

1) AYT Geometri ( Sırf çizim soruları koordinat düzlemi ile alakalı ve özgün sorular çıkacak AYT. En azından %80'i böyle )
    2) TYT Geometri ( Geçen sene ile hemen hemen aynı gelecek )
    3) TYT Fen ( İşlemli tek bir soru görmeyeceksiniz Fizik adına, Kimya Biyoloji Paralel )
    4) TYT Türkçe ( Biraz uzun biraz karmaşık gibi olabilir )
    5) TYT Sosyal ( Din ve Felsefe adına direk bilgi soruları bulunacak 2-3 tane )
    6) AYT Matematik ( Limit, Türev, İntegral sizleri zorlayacak cinsten gelmeyecek asıl olay, Olasılık-İkinci Derece Denklem- Polinom - Parabol Trigonometri 1 soru kaç kökü vardır. 1 soru çizimden tanx kullandırma )
    7) AYT Fen ( Fizikten işlemli soru olmayacak, sazanlık yapmamanız gerektiren işler gelecek. Kimya Biyoloji Paralel )

BU seneki tahminlerim bunlar.

Yığılma bu senede olacak. Yani 2-3 soru ile ciddi sıralama değişiklikleri gelecek. TYT'i süre AYT'i bilgi belirleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 6 Nisan 2019; 17:49:47 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.