Şimdi Ara

Yeni fizik müfredatı ve çıkarılan kısımlar...çok önemli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
68
Favori
46.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocamız için up

• bence yeni müfredat kitaplar basılana kadar eskilerinin mekanik ve elektrik kısmı çözülebilir. körfez iyiydi ama kavram iyi değil malesef
  • HacettepeTıp2019 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle doğru diyorsunuz...objektif bir şekilde incelemek ve bakmak lazım...bazen öğrencier çok ilgisiz saöma kaynaklardan soru getiriyor emeklerinize üzülüyorum
  • Up

• Hocam videolarinizi yenilecek misiniz?Yoksa mevcut olan yazdiklarinizla uyumlu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖzgürFizikçi Ö kullanıcısına yanıt
    11. Sınıfa geçiyorum hocam bana kitaplar ve çalışma stratejisi için tavsiye verebilir misiniz ? Yaz tatilinde körfezden tytnin yarısını bitirdim kalanını da okul içinde bitireceğim bir de 11. Sınıf sb çözsem (hangi yayın çözceğimi bilmiyorum) 11 için yeter mi? İlk 100 hedefim var.

• hocam matematiksel hesaplamalara girilmez cümlesini anlayamadım mesela elektrik konularında ki formülleri bileceğiz ama sayısal işlemli sorulara girmeyeceğiz böyle mi olacak doğru mu anlamışım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yodanın Bastonu kullanıcısına yanıt
    Evet...ama buda süper iyi birşey değil...formülü bil ama sayısal sormayacağım diyorlar peki ne soracaklar YORUM
  • Ben daha yeni nihat bilgin aldım yine de çözsem olur mu

Yorum ağırlıklı diyorlar

• Gollume kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl yapılan tyt ve ayt zaten yorum ağırlıklı idi...sayısal sadece mekanik kısmında soruyorlar. elektrikde sadece iç dirençli üreteçler matematiksel olarak yok diğer kısımları duruyor ama manyetizmada ciddi formül azalması var sunumu mutlaka izleyin kanaldan
  • Ben betonu yeni anladımmmm heykel yani vay yeni nesil sizi anlamak için sizinle yaşamak lazım
  • ÖzgürFizikçi Ö kullanıcısına yanıt
    yorum sorularını seviyorum beni büken işlemli olanlardı bir de hocam YKS de tamamen yeni müfredattan sorulacağı söylentileri var, sadece 12.sınıfta değiştirilen müfredata göre yapılmayacak mı sınav

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgürFizikçi

Türkiye ortalamasının çokkkk üstünde fizik netiniz ama hedeflerde yüksek anlaşılan kaynak almakta acele etmeyin 1 ay daha sabredin. piyasadaki çoğu yayın evi meb kitapları yayınlanmadan kaynak çıkarmak istemez ama hazırlıklarını önceden yapar kenarda bekletir. meb kitaplarının görünce revize yapıp basarlar yeni kaynakları. eski kaynaklardan çıkarılan kısımlar hariç diğer kısımları çözün şimdilik. özellikle mekanik kısmında neredeyse hiç çıkarılan yer yok isterseniz şnce oralara çalışın
    Teşekkürler hocam Kaynak sorumu birkaç hafta sonra yineleyeyim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgürFizikçi

Ben betonu yeni anladımmmm heykel yani vay yeni nesil sizi anlamak için sizinle yaşamak lazım
    Hocam napalım biz de böyleyiz ergenlik hali. Bu arada yüzde 50sini anlamışsınız sözün :))

• La_Muerte kullanıcısına yanıt
    Kanalımdaki videoları yenileyeceğim müfredat neyse o olacak. eski sunumlar daha derin bilgi ve formül içeriyor onlarda kenarda dursun fazlasını isteyenler için
  • .

• aha işte bu kötü oldu diğer %50 sini merak ettim şimdi
  • Disbanacokmu kullanıcısına yanıt
    Aslında gereksiz kısımların çoğu kalmış oldu çokkkk fazla formül vardı. Şimdi çoğu konuda matematiksel model verilir yani formül ama matematiksel hesaplamalara girlimez yani yorum sorucaz diyorlar bence yorum işlemden daha zor
  • Teşekkürler hocam cok faydalı paylaşım.Fizik müfredatı sonunda biraz olsun hafiflemiş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.