Şimdi Ara

Yeni Flash Tema

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [http://rapidshare.com/files/18902065/xmast.thm.html

flash menusünün calışması için telefonunuzda orbit.swf nin yüklü olması gerekmektedir.

bu arada tugzip yada 7-zip ile acılan .thm dosyalarının icinden xml dosyasını düzeltikten sonra nasıl tekrar .thm dosyasına dönüştürüldüğünü öğrendim.

ilgilenenler mesaj yazsın

saygılar

• http://rapidshare.com/files/18905893/Rose.thm.html

bunda da wolkman_dance.sxf dosyası yüklü olmalı
    telde

bu bayanlar için güllü müllü kalpli felan
    hareketli
    menü walkman_dance
  • temayı yükledim menü eskisi gibi orbitte kaldı masaüstü değişti nası flash tema bu başka bişi daha mı yüklememiz gerek
  • w 700 e ne zman olacak böyle şeyler
  • telefonuna daha önce flash attın mı?

bende gayet güzel çalısıyor....
  • telefonunda walkman_danece.swf yüklü olması lazım ondan çalışmamıştır...

far programı ile walkman_dance.swf dosyasını yükle önce sonra çalısır
  • şimdik xmast icin orbit
    rose teması için wolkman_dance swf dosyalarının yüklü olması lazım telefona
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 tema arka plan resmi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "bu arada tugzip yada 7-zip ile acılan .thm dosyalarının icinden xml dosyasını düzeltikten sonra nasıl tekrar .thm dosyasına dönüştürüldüğünü öğrendim.

ilgilenenler mesaj yazsın"

anlata bilir misin arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpYsiDER

"bu arada tugzip yada 7-zip ile acılan .thm dosyalarının icinden xml dosyasını düzeltikten sonra nasıl tekrar .thm dosyasına dönüştürüldüğünü öğrendim.

ilgilenenler mesaj yazsın"

anlata bilir misin arkadasım

1).thm uzantılı theme'inizi önce .tar uzantısı olarak değiştirin, .tar dosyasını winrar/tugzip ile bir klasöre çıkarın.
    2).Xml dosyası üzerinde gerekli değişiklikleri yapın.
    3)yapılan değişikliklerden sonra dosyayı .xml olarak kaydetmeyi unutmayn.
    4)açtığınız dosyaların hepsini seçip, sağ tıklayın
    5)"open with" ibaresinin altında yeşil ok işaretleri göreceksiniz. onlar arasından "add to..." yazanı seçin.
    6)dosyayı .tar olarak kaydedin.
    7)son basamak olarak kaydettiğiniz .tar dosyasının uzantısını .thm olarak değiştirin ve istediğiniz isim altında kaydedin.

• arkdaşlar bişey sorucam kafam karıştı
    flash tema w700i de çalışırmı yoksa yukarda bahsettiğiniz file manager le bi kaç bişeymi yapıcaz?
  • bu isim degistirme biraz problemli arkadaşlar cok kolay ve garinti bi yol var
    Theme Creator Pro 3G isimli program ile tüm dosyalarımızı thm ye kolayca cevirebiliyoruz

programın tools sekmesi altında tar wizard var onu acın ve daha önce tugzip şle bir yere acıp duzeltilmis tüm dosyalarımızı add ile sırası ile atıyoruz daha sonra next diyip temamızı .thm bicimde cıkarıyoruz... cok kolay bir işlem...

ben bu yöntemi siddet ile öneriyorum
    kullanın

google dan programı bulursunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: baybarsa

bu isim degistirme biraz problemli arkadaşlar cok kolay ve garinti bi yol var
    Theme Creator Pro 3G isimli program ile tüm dosyalarımızı thm ye kolayca cevirebiliyoruz

dosyayı .thm e değiştirmek için programa ihtiyacın yok. isim değiştirme gibi dosyanın .thm uzantısını sil> yerine .tar yaz bilgisayar otomatikman değiştirir. aynı şekil .tar için de geçerli .tar ı silip .thm yaparsan dosyanı .thm olarak kaydedersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 4 Mart 2007; 1:17:53 >
  • ben birkaçkez denedim olmadı dosya hatalı dedi telefon... belkide benim laptop sorunlu olabilir.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: baybarsa

ben birkaçkez denedim olmadı dosya hatalı dedi telefon... belkide benim laptop sorunlu olabilir.....

sanırım hata bende bilgisayarın .tar uzantısını tanıması için TugZip gibi bir program kurulu olması gerekiyor ki hemen çevirebilsin. elimde hali hazırda TUGZip olduğundan tek basamakta hallediyormuş gibi geldi galiba bana. prd
  • bende TUGzip te var ama olmadı boşver zaten diğer yöntemile yapıyorum ben....
  • en kısası en iyisi
  • ellerıne saglık dostum bunu bulamamıstım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.