Bildirim
Yeni Ford Connect Lansman 66.700 (2. sayfa)
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Iyi de bu araclari full alıp aile aracı yapan var mı ki ?
ruhsatta kamyonet yazması dışında normal bir aile aracından olan teknik ve fiziksel farklılıkları söyler misin? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: freeman6161
quote:
ruhsatta kamyonet yazması dışında normal bir aile aracından olan teknik ve fiziksel farklılıkları söyler misin?
Ben düzgün bir soru sordum madem biliyorsun sen soyle . Full donanımlı alan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaynak belirtmen gerektiğini sana pm atarak belirtmişsin. Haddini aşıyorsun. (Beyler resimler bana ait ve OTOPARK.COM editörü olarak onun adına sosyal medyada paylaşıldı bilginiz olsun.) -
quote:
Orijinalden alıntı: kubilayevis
Kaynak belirtmen gerektiğini sana pm atarak belirtmişsin. Haddini aşıyorsun. (Beyler resimler bana ait ve OTOPARK.COM editörü olarak onun adına sosyal medyada paylaşıldı bilginiz olsun.)
Kusura bakma dostum fakat link vermek yasak diye belirtmedim,alıntıdır diye düzelttim,teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan_74 -- 22 Kasım 2014; 19:15:41 >
Profilden bakıldığında doblo'yu andırıyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: freeman6161
quote:
ruhsatta kamyonet yazması dışında normal bir aile aracından olan teknik ve fiziksel farklılıkları söyler misin?
Ben düzgün bir soru sordum madem biliyorsun sen soyle . Full donanımlı alan var mı ?
Biz aile araci olarak alıyoruz. Avrupa da 7 kisilik versiyonu var.Orda da onu tercih ediyorlar aileler.
O zaman bu fiyatlara A, B, C, D, sınıfı araçlar mı olur ya demeliyiz.Kabullenin artık piyasa böyle maalesef. Siz gidin bir de vw caddye bakın o zaman. -
Sorun değil kardeşim teşekkür ederim. Bizden başka hiç bir platformda olmadığı için bu gerekliydi. -
quote:
Orijinalden alıntı: kubilayevis
Sorun değil kardeşim teşekkür ederim. Bizden başka hiç bir platformda olmadığı için bu gerekliydi.
Çok teşekkürler. :) Bu haberi sizde görünce otomobil tutkunlarıyla paylaşmasam olmazdı. :)
Ön kansolun altinda yatır var .. zorla adami klostrofobi yapacaklar..
Fiyat itibariyle premium ticari olmuş..
-
kimse ticaret için bu aracı almaz :) gerçekçi olalım şirketler en boş modeli alır bu araçta şu anda satılan highline golften daha çokopsiyon var. Trafikte istanbulda yaşamadıktan sonra sorun olmaz. -
2 3 hafta kadar couriere bakmaya gitmiştik, courier diye connece binip inceleme yapmıştık.
çok güzel miş felan deken, büyüklüğü dikkatimi çekti
la bu corrier yandakinden büyük felan değilmi, arkadaş yok aynı yok büyük felan derken arkasındaki yazıyı görünce anladık connec olduğunu, fiyatınıda görünce
couriere yöneldik, arabasını satarsa inşallah bir tane alacaz.
connec hoşuma gitti güzel araba da o fiyatları ticaretle uğraşan bi insan vermez. -
quote:
Orijinalden alıntı: AntiFANBOY
kimse ticaret için bu aracı almaz :) gerçekçi olalım şirketler en boş modeli alır bu araçta şu anda satılan highline golften daha çokopsiyon var. Trafikte istanbulda yaşamadıktan sonra sorun olmaz.
Mesele öyle değil filo sahibi şirketler bu arabaları talep etmezler onlar dizel binek ile talep toplar hacimli araçlar ile dağıtım yapar. bu sınıfın müşterisinin ekseriyeti kendi işini takip eden aile şirketleri hem şahsi otomobil hem ticari şeklinde kullanan adamlar ve bu adamlar boş araba almaz kaldı ki boş olsa fiyatı ne olacak benim görüşüm bu arabaların bu günün şartlarında 50.000i geçmemesi lazım senic zafira gibi arabalar varken dolu diye bu fiyata ticari mantıklı değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: allstar34
quote:
Orijinalden alıntı: Tacox
bu kütüğe 66 bin tl para mı verilir yahu
Önceki takoz gibi kasayı allayıp pullayıp senelerce sattıklarına göre bunu havada satarlar, en azından adam gibi bir motor koymuşlar tipide yerinde
ticari sıkıntı ya, 1 promil alkol ile yakalansan bittin, her sene muayne, max. hız sınırı 93 km , çok yakıyor, uzun süre sürdün mü adamın sırtı beli her yeri ağrıyor
-
Konforsuzluk-sert ve rahatsiz koltuklar icerde ruzgar ve motor sesi deli edercesine cabuk savrulma
Ayni yolu 2 farkli aracla 2004 passat 2005 caddy caddy de icerde parti varken passatta tik ses yoktu genis ve konforlu rahatti
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPER
Konforsuzluk-sert ve rahatsiz koltuklar icerde ruzgar ve motor sesi deli edercesine cabuk savrulma
Ayni yolu 2 farkli aracla 2004 passat 2005 caddy caddy de icerde parti varken passatta tik ses yoktu genis ve konforlu rahatti
Koltuğuna bile oturmadığın araç için iyi inceleme de bulunmuşsun tebrik ederim. -
Bir sonraki kasayı şimdiden hayal edebiliyorum öne bir aston Martin ızgarası tamam bitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X