Şimdi Ara

Yeni Ford Connect Lansman 66.700 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada otopark editörlerinden biri kırdığım gözlüklüğün resmini koymayı unutmuş sen ekle dedi.

Bende ekliyorum:

Yeni Ford Connect Lansman 66.700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 22 Kasım 2014; 18:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Iyi de bu araclari full alıp aile aracı yapan var mı ki ?

ruhsatta kamyonet yazması dışında normal bir aile aracından olan teknik ve fiziksel farklılıkları söyler misin?
  • berkan_74 B kullanıcısına yanıt
    Arabayı bilmiyorsun daha makyajlısı daha iyi olur diyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

quote:

ruhsatta kamyonet yazması dışında normal bir aile aracından olan teknik ve fiziksel farklılıkları söyler misin?

Ben düzgün bir soru sordum madem biliyorsun sen soyle . Full donanımlı alan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kaynak belirtmen gerektiğini sana pm atarak belirtmişsin. Haddini aşıyorsun. (Beyler resimler bana ait ve OTOPARK.COM editörü olarak onun adına sosyal medyada paylaşıldı bilginiz olsun.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilayevis

Kaynak belirtmen gerektiğini sana pm atarak belirtmişsin. Haddini aşıyorsun. (Beyler resimler bana ait ve OTOPARK.COM editörü olarak onun adına sosyal medyada paylaşıldı bilginiz olsun.)

Kusura bakma dostum fakat link vermek yasak diye belirtmedim,alıntıdır diye düzelttim,teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan_74 -- 22 Kasım 2014; 19:15:41 >
  • Profilden bakıldığında doblo'yu andırıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

quote:

Ben düzgün bir soru sordum madem biliyorsun sen soyle . Full donanımlı alan var mı ?

Biz aile araci olarak alıyoruz. Avrupa da 7 kisilik versiyonu var.Orda da onu tercih ediyorlar aileler.

• wehrmacht kullanıcısına yanıt
    O zaman bu fiyatlara A, B, C, D, sınıfı araçlar mı olur ya demeliyiz.Kabullenin artık piyasa böyle maalesef. Siz gidin bir de vw caddye bakın o zaman.
    Sorun değil kardeşim teşekkür ederim. Bizden başka hiç bir platformda olmadığı için bu gerekliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilayevis

Sorun değil kardeşim teşekkür ederim. Bizden başka hiç bir platformda olmadığı için bu gerekliydi.

Çok teşekkürler. :) Bu haberi sizde görünce otomobil tutkunlarıyla paylaşmasam olmazdı. :)

• Ön kansolun altinda yatır var .. zorla adami klostrofobi yapacaklar..

Fiyat itibariyle premium ticari olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

O zaman bu fiyatlara A, B, C, D, sınıfı araçlar mı olur ya demeliyiz.Kabullenin artık piyasa böyle maalesef. Siz gidin bir de vw caddye bakın o zaman.

aslında olur neden olmasın biri malı üretenin amacı zaten piyasada en yüksek fiyata satmak, o marka için alıcının kendi menfaatini düşünmesi gerekir alıcı kendini düşünmüyor ise marka neden düşünsün ki.

Ben sınıfından çok arabanın alıcısına vaadine bakmayı tercih ettim düşünün bir kamyonete 66.000lira vereceksiniz ticaret yapsanız 66.000den sonra nekadar zamanda kar emeye başlayacakki rakiplerine kıyas edersen para kazandırmaz, gittiğiniz yerde prestij sağlamaz, çoluk çocuğu alıp uzun mesafe binsen trafikte kamyonet sınırlamalarına tabisin, yolcular için konfor ve güvenlik vaat etmiyor Bence fiyat etiketi olmamış

Yeni Ford Connect Lansman 66.700

• wehrmacht kullanıcısına yanıt
    kimse ticaret için bu aracı almaz :) gerçekçi olalım şirketler en boş modeli alır bu araçta şu anda satılan highline golften daha çokopsiyon var. Trafikte istanbulda yaşamadıktan sonra sorun olmaz.
  • 2 3 hafta kadar couriere bakmaya gitmiştik, courier diye connece binip inceleme yapmıştık.
    çok güzel miş felan deken, büyüklüğü dikkatimi çekti
    la bu corrier yandakinden büyük felan değilmi, arkadaş yok aynı yok büyük felan derken arkasındaki yazıyı görünce anladık connec olduğunu, fiyatınıda görünce
    couriere yöneldik, arabasını satarsa inşallah bir tane alacaz.

connec hoşuma gitti güzel araba da o fiyatları ticaretle uğraşan bi insan vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

kimse ticaret için bu aracı almaz :) gerçekçi olalım şirketler en boş modeli alır bu araçta şu anda satılan highline golften daha çokopsiyon var. Trafikte istanbulda yaşamadıktan sonra sorun olmaz.

Mesele öyle değil filo sahibi şirketler bu arabaları talep etmezler onlar dizel binek ile talep toplar hacimli araçlar ile dağıtım yapar. bu sınıfın müşterisinin ekseriyeti kendi işini takip eden aile şirketleri hem şahsi otomobil hem ticari şeklinde kullanan adamlar ve bu adamlar boş araba almaz kaldı ki boş olsa fiyatı ne olacak benim görüşüm bu arabaların bu günün şartlarında 50.000i geçmemesi lazım senic zafira gibi arabalar varken dolu diye bu fiyata ticari mantıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

bu kütüğe 66 bin tl para mı verilir yahu

Önceki takoz gibi kasayı allayıp pullayıp senelerce sattıklarına göre bunu havada satarlar, en azından adam gibi bir motor koymuşlar tipide yerinde

ticari sıkıntı ya, 1 promil alkol ile yakalansan bittin, her sene muayne, max. hız sınırı 93 km , çok yakıyor, uzun süre sürdün mü adamın sırtı beli her yeri ağrıyor

• freeman6161 kullanıcısına yanıt
    Konforsuzluk-sert ve rahatsiz koltuklar icerde ruzgar ve motor sesi deli edercesine cabuk savrulma

Ayni yolu 2 farkli aracla 2004 passat 2005 caddy caddy de icerde parti varken passatta tik ses yoktu genis ve konforlu rahatti

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Konforsuzluk-sert ve rahatsiz koltuklar icerde ruzgar ve motor sesi deli edercesine cabuk savrulma

Ayni yolu 2 farkli aracla 2004 passat 2005 caddy caddy de icerde parti varken passatta tik ses yoktu genis ve konforlu rahatti

Koltuğuna bile oturmadığın araç için iyi inceleme de bulunmuşsun tebrik ederim.
  • Bir sonraki kasayı şimdiden hayal edebiliyorum öne bir aston Martin ızgarası tamam bitti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.