Bildirim
Yeni Ford Connect Lansman 66.700
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ticari anlayışı epeyce değişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 22 Kasım 2014; 18:14:19 > -
Rengi dışında güzel.Fiyat keşke biraz ucuz olabilseydi -
66bine ticari mi olur arkadaş ya -
Full versiyonu aracın dediğim gibi 66.700,ama bana kalırsa illa alınacaksa,ben olsam bu kasanın makyajlısını beklerim,kesinlikle donanım olarak bundan da daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan_74 -- 22 Kasım 2014; 17:58:17 > -
Vites oranlarını nasıl ayarladılarsa 0-100 ü 11 saniye olan aracın son hızı 170 km Şehir içinde deli gider bunlar.quote:
Orijinalden alıntı: berkan_74
Full versiyonu aracın dediğim gibi 66.700,ama bana kalırsa illa alınacaksa,ben olsam bu kasanın makyajlısını beklerim,kesinlikle donanım olarak bundan da daha iyi olur. -
İyi para bir ticariye fazla ama rakipleride aynı fiyatlara satılıyo fulleri.quote:
Orijinalden alıntı: white without pressure
Vites oranlarını nasıl ayarladılarsa 0-100 ü 11 saniye olan aracın son hızı 170 km Şehir içinde deli gider bunlar.
Alıntıları Göster -
Önü çok çirkin olmuş toplama gibi. -
bu kütüğe 66 bin tl para mı verilir yahu -
Iyi de bu araclari full alıp aile aracı yapan var mı ki ? -
En fullu türk kalabalık aileler için uygun. Caddy yerine tercih edilir. Fakat araca ticari olarak bakanlar baz yada onun bir üstünü alıcağı için fiyat 50-55 bin civarlarına inecektir. Bu aracada uygundur. -
Suspansiyon bagimsizmi . -
quote:
Orijinalden alıntı: Tacox
bu kütüğe 66 bin tl para mı verilir yahu
Önceki takoz gibi kasayı allayıp pullayıp senelerce sattıklarına göre bunu havada satarlar, en azından adam gibi bir motor koymuşlar tipide yerinde -
Bunun courier olanı daha güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: fa229
Vites oranlarını nasıl ayarladılarsa 0-100 ü 11 saniye olan aracın son hızı 170 km Şehir içinde deli gider bunlar.
Sürtünme, rüzgar direnci vs de bu konuda etkendir. -
Yakın çevremde Doblo'ya binek ruhsatlı diye 70-80 veren emekli amcalar var.
Bu da bence satar.
Binek olanı 90.000TL civarı olur demiş satış temsilcisi tabi ki binek ruhsatlı çıkarsa. -
Cam tavan standartti diye hatırlıyorum titaniumda. Konudaki aracta goremedim? -
fiyatı aşırı pahalıquote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga
Cam tavan standartti diye hatırlıyorum titaniumda. Konudaki aracta goremedim? -
Cam tavan çok iyi olmuşquote:
Orijinalden alıntı: Automobilista
Yakın çevremde Doblo'ya binek ruhsatlı diye 70-80 veren emekli amcalar var.
Bu da bence satar.
Binek olanı 90.000TL civarı olur demiş satış temsilcisi tabi ki binek ruhsatlı çıkarsa. -
Ford'un iç tasarımları bir tek bana mı kötü geliyor ?quote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga
Cam tavan standartti diye hatırlıyorum titaniumda. Konudaki aracta goremedim?
Benzer içerikler
- ford ranger 2.2 tdci xlt yorum
- megane 2 1.5 dci kaç beygir
- balata tozu neden olur
- yılda 3 araç satışı nasıl hesaplanır
- golf 8 paket sıralaması
- bmw m4 csl
- yeni renault 5
- dacia jogger otomatik vites
- zes şarj istasyonu fiyat
- yeni twingo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X