Şimdi Ara

Sıfır Ford Ranger 2.2 XLT almak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
20.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, Eskiden beri bi pickup fantazisi var bende. Hazır ÖTV ticaride de düşmüşken değerlenirmeli miyim diye sizden fikir almak istedim açıkcası.

Ford Ranger lara bakıyorum. Alıp 1-1,5 sene binip satarım büyük ihtmal hevesimi alıp.

Şuanki fiyatı 190 falan sanıyorum fiyat listelerinde. Otomatik 4*2 leri.

ÖTV %1 indirimiyle kaça gelir onuda bilmiyorum açıkcası.

Sizce mantıklı bir iş olur mu. Acil bi durumda elden çıkarma durumu olursa zorlanır mıyım. Şuan elimdeki aracı mesela acil bi durumda kolayca elden çıkarırım diye düşünüyorum çünkü.

• 4x2 lerin MTV tutarı 2018 yılı için senelik 1600 lira. Ben 4x2 ile abartılmayacak derecede çamur dağ bayır gezdim. Balığa gidiyorum sık sık. Abartı derecede off road yapılacak sulu çamur bataklara girmedim. Fakat lütfen kafanızdaki ön yargılarınızı atın bu araçlar motor gücü ve yerden yüksek olması sebebiyle girip çıkmadığı yer pek yok. Ayrıca benim aracımda A-T lastik vardı bunun etkisi fazla. Eski aracım manuel vites olduğu için yakıt tüketimi uzun dönemde şehir içi 8.2 yeni alacağım araç otomatik vites olacağı için 9-9.5 litreden aşağı yakmaz. Arka koltuk mesafesi şaşılacak derecede iyi. Ben de f10 kasa 5 serisi vardı. İnanın o araç kadar sallanmıyor bu yani sanılanın aksine arkada hoplaya zıplaya gitmiyorsunuz. Gerçekten bu araçlar hakkında konuşulanlar daha önce hiç binmemiş ve kullanmamış olan insanların yaptığı yorumlar. Benim babamda buna dahil. Demediğini bırakmadı alırken, benden çok bindi arabaya. Yok park sorunuymuş bilmem ne. Elbette dar yerlere giremiyorsunuz ama aracı kullanması daha kolay. Kimse zaten yanınıza yaklaşmıyor. Araba büyük olduğu için geniş yerlere park ediyorsunuz haliyle. Derseniz bu kadar memnunsan niye sattın benim tek sebebim uzun yolda da bu aracın şehir içine yakın yakıt tüketimi yani uzun yolda yine 7.5 - 8 litre civarında yaktım. Fakat sattığım için çok pişmanım. Her yerde söylerim birbirinden alakasız onlarca araba kullandım ibiza cuprasından tutun f10 5 serisine ondan land rover defenderına kadar. Şehir içi 1-2 litre fazla yakmayı göze alıyorsanız bu araçlar sizi üzmez, keyif verir. Marka takıntım yok fakat Navara sonrasında Amarok bu araçlar arasında en konforlusu. Kesinlikle otomobil konforu vermez fakat ne bir trim sesi ne süspansiyon sertliği yoktur. Elimden geldiğince fikir arayanlara şeffaf bi şekilde yardımcı olmaya çalışırım.
  • mantıklı bir iş.hem sene sonu hem ötv avantajı ile al nasılsa ötv yi geri çekecekler.kurlarında düşeceğini sanmıyorum.1 sene sonra aldığından fazlasına satarsın.aracın tüm kasko mtv sigorta vs.leri çıkar şahsi görüşüm.
  • Ranger'ın hem arkadan itişli hem de otomatiği var mı ?

Otomatikler 4x4 diye biliyorum.

Edit: Şimdi baktım, 4x2 otomatik varmış ve fiyatı 167.000TL

Bence çok mantıklı, bu fiyata boş manuel C-segmentler satılıyor. 4 çeker olmadığı için MTV'si de motor hacmine göre değil. Araç çok yakışıklı, motor güçlü, tork yüksek, otomatik vites. Bineklerden daha çok keyif vereceği kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 2 Kasım 2018; 9:29:30 >
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Var hocam. Yani fiyat listesinde o seçenek var .

Bu arada Navara için 102 bin tl fiyat teklifi aldım. pazarlık etmedim henüz ama çok kalitesiz geldi boşuda bomboş navaranın :(
  • Ticarilerde ötv değil kdv %18 den %1 e indi yanlışlık olmasın
  • Ford bayileri son fiyat ne veriyorlar acaba ?

Araç donanım olarak da baya iyi. CC, GG kamera, USB, park sensörü, Sync II, 17" alaşım janti deri kaplı direksiyon, vs. Daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Ranger'ın hem arkadan itişli hem de otomatiği var mı ?

Otomatikler 4x4 diye biliyorum.

Edit: Şimdi baktım, 4x2 otomatik varmış ve fiyatı 167.000TL

Bence çok mantıklı, bu fiyata boş manuel C-segmentler satılıyor. 4 çeker olmadığı için MTV'si de motor hacmine göre değil. Araç çok yakışıklı, motor güçlü, tork yüksek, otomatik vites. Bineklerden daha çok keyif vereceği kesin.
    Böyle giderse Amerika gibi pick-up satışları binekleri geçecek
  • Daha önce yazdığım gibi ben geçen sene Ranger kullandım. Arka koltuk hariç süspansiyon, konfor, tokluk araçta gayet iyi. Amarok bi tık daha üstü motor bakımından. Ben de tekrardan bu araçtan alacaktım fakat Ford'un satış politikası bana hiç uymadı. Dün 125 bin lira fiyat aldım. 4x2 otomatik vites araca. ST bana fiyatlar belli değil geçen aya göre fiyat verdim netleşince sizi arayacağım dedi. Bir iki saat sonra aradığımda araç satıldı size başka bir araç bulabilirim dedi ama pek inandırıcı gelmedi. Çünkü diğer bayileri aradığımda 140-145 bandında fiyat aldım. Büyük ihtimal o araç satılmadı. Otosan fiyat veya kampanya bile belirlemedi nasıl satacaklar ki ? Bugün arayıp yeni araç buldum 140-145 bin lira gibi bir fiyat veriyorum diyebilirler. Biraz aksesuar ve A-T lastikler en çok bu araca yakışıyor. Mercekli farlar ön panjur vs. Amerikan pick-up ları en çok yansıtan araba bence.

Edit : Ben Ranger'ı 8-9 günlük bir sürede sattım. O sırada arayan soran çok oldu araç tam yapılıydı ve şehirde çok dikkat çekiyordu. 1-2 bin lira aşağısına versem inanın aynı gün satardım bile. Benden sonraki sahibi yine aracı 2 gün gibi çok kısa sürede sattı İstanbul'da yaşıyordu kendisi belki ondan. VW CC aracımı 1 aydan fazla sürede zor satmıştım düşünün yani her aracın alıcısı bulunuyor fiyatı da biraz normal tutmak önemli. İzninizle şuraya biraz resim ekleyeyim nasıl olsa aracı sattım nazar değmez, gözümüz açılsın biraz :))

Sıfır Ford Ranger 2.2 XLT  almak.Sıfır Ford Ranger 2.2 XLT  almak.Sıfır Ford Ranger 2.2 XLT  almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dukeee -- 2 Kasım 2018; 10:16:45 >

• Valla hakkında bilgim yok, kampanyalara da hakim değilim ama pick-up araçlar içerisinde tipi en çok hoşuma giden ford ranger.
  • Dukeee D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yine bilgiler için.

Bende aradım fordu elimizde şuanda fiyat yok diyip savsakladılar biraz :P

125 gibi rakamlar olsa dahada netleşecek kafam aslında ama o kadar düşer mi bilmiyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Teşekkür ederim yine bilgiler için.

Bende aradım fordu elimizde şuanda fiyat yok diyip savsakladılar biraz :P

125 gibi rakamlar olsa dahada netleşecek kafam aslında ama o kadar düşer mi bilmiyorum açıkcası.
    Ben bir yerden daha fiyat aldım 135 e kadar veriyorlar dediğim gibi fiyatlar şuan 130 bandında. Ben alacağım bir tane daha.
  • Yıllık vergisi ne kadar bu araclarin birde kaskosu normal otomobiller gibi mi çıkıyor
    Bu araca na kadarlık bir masraf yapmıstınız modiye icin?
  • Ford asf yi aradim firtina gri 4x4 144 bin tl. U fiyattan sifir faiz kullandirmiyorlar
  • Arka koltukta birisi yolculuk yapacaksa zor iş.

Keyifli ama konforlu değil. Mercedes x'in bile arka koltuğu berbat arkadaş.
  • aaker_ A kullanıcısına yanıt
    8-9 bin lira kadar tuttu. Bu arada 118 bin liraya 4x2 otomatik araç buldum ayırttım nasipse haftaya alacağım. Diğer bayiler kafayı yemiş kimisi liste fiyatından yüksek fiyat söylüyor.
    Geçen gün yine resmini görmüştüm. Gerçekten çok güzel aracınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukeee

Daha önce yazdığım gibi ben geçen sene Ranger kullandım. Arka koltuk hariç süspansiyon, konfor, tokluk araçta gayet iyi. Amarok bi tık daha üstü motor bakımından. Ben de tekrardan bu araçtan alacaktım fakat Ford'un satış politikası bana hiç uymadı. Dün 125 bin lira fiyat aldım. 4x2 otomatik vites araca. ST bana fiyatlar belli değil geçen aya göre fiyat verdim netleşince sizi arayacağım dedi. Bir iki saat sonra aradığımda araç satıldı size başka bir araç bulabilirim dedi ama pek inandırıcı gelmedi. Çünkü diğer bayileri aradığımda 140-145 bandında fiyat aldım. Büyük ihtimal o araç satılmadı. Otosan fiyat veya kampanya bile belirlemedi nasıl satacaklar ki ? Bugün arayıp yeni araç buldum 140-145 bin lira gibi bir fiyat veriyorum diyebilirler. Biraz aksesuar ve A-T lastikler en çok bu araca yakışıyor. Mercekli farlar ön panjur vs. Amerikan pick-up ları en çok yansıtan araba bence.

Edit : Ben Ranger'ı 8-9 günlük bir sürede sattım. O sırada arayan soran çok oldu araç tam yapılıydı ve şehirde çok dikkat çekiyordu. 1-2 bin lira aşağısına versem inanın aynı gün satardım bile. Benden sonraki sahibi yine aracı 2 gün gibi çok kısa sürede sattı İstanbul'da yaşıyordu kendisi belki ondan. VW CC aracımı 1 aydan fazla sürede zor satmıştım düşünün yani her aracın alıcısı bulunuyor fiyatı da biraz normal tutmak önemli. İzninizle şuraya biraz resim ekleyeyim nasıl olsa aracı sattım nazar değmez, gözümüz açılsın biraz :))

Sıfır Ford Ranger 2.2 XLT  almak.Sıfır Ford Ranger 2.2 XLT  almak.Sıfır Ford Ranger 2.2 XLT  almak.
    Ben bu aracı Büyükdere tarafında mı görüyordum yoksa başka bir araçla mı karıştırıyorum?

• webbie kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam bu şekilde yapılı bu renkte başka araç yoktu Eskişehir'de.
    o lastiklerin yakıta fazlası ne kadar ? Ve konforu nasıl etkiliyor ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.