Bildirim
2008 MODEL CLİO EXTREME 1.2 OTOMATİK NASILDIR?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bence semi-auto ve 1.2 motora bulaşmayın.. -
3 ay kadar önce eşime araba bakarken ciddi olarak ilgilenmiştim BVR clio'larla...2-3 ay temiz fiyatı uygun araba aradım,internette görüşmediğim satıcı kalmamıştı..hatta lacivert bir 20000kmde clio3 extreme ile 22500'e anlaşmıştım ancak satıcı satıştan 1 gün önce satmaktan vazgeçmişti...
LPG ne kadar fiyata yansır fikrim yok ancak 50000km'de hatasıza yakın yarı otomatik extreme ederi benim gözümde max. 22000tl'dir...esasen 21bin gibi almanız lazım...
1.2'ler yarı otomatik....ancak tam otomatikler 1.6lt ve çok yakıyor...LPG ile binecekseniz sorun olmaz size,tam otomatik alın derim...ancak LPG ile kullanılmayacaksa 1.2 yarı otomatik bir depo ile 600-650km gidiyor,şehir içi 7lt gibi yakıyor...
bize de hiç aklımda yokken fiyatları daha yüksek olduğu için bakmadığım yeni kasa Opel Corsa nasip oldu...2007 model Essentia 1.2lt easytronic yetkili servis bakımlı orjinal 19500km'de 2 parça boyalı 22500tl'ye aldım...200tl verip detaylı ekspertiz yaptırdım,yarım gün arabayı inceleyip rapor verdiler ki size de böyle yapmanızı tavsiye ederim...depo 45lt,bol dur-kalklı şehir içinde 600km gidiyor...uzun yolda 700km yapıyor...ha basınca gitmiyor orası ayrı
corsa tam otomatikler 1.4lt...LPG ile kullanılırsa can da sıkmaz,ki corsa çok tatlı araba kesinlikle tavsiye ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 16 Mayıs 2011; 12:18:48 >
-
Yarı otomatik araçların tümünden uzak durmanızı tavsiye ederim. Ben hayatımda böyle iğrenç şanzıman görmedim. -
Ne alacak peki?
DSG EDC de yarı otomatik ama onlar sağlam ama arkadaşın bütçesi yeterli değil...
Tam otomatik alsa deli gibi yakacak..
En iyisi triptronik..
Bizde 2006 clio vardı triptronik şanzuman kaç kere arıza yaptı bilmiyorum..
Ama her araba yapar. -
1.2 motor mu ? -
Adamın eşi var eşi de sürecek sanırım kaldı ki bu araba şehir içinde kullanır büyük ihtimal..
1.6 2.0 motor arabayı ne yapsın?
Gitmiyor mu 1.2 gidiyor ee daha ne?
Punto duagolici bilmem ama i20 otomatik vites çok yakıyor 4 ileri otomatik şanzuman var i20 de çok eski bir şanzuman 10-11 litre yakıyor 100 km de..
quote:
Orijinalden alıntı: Sea Knight
1.2 motor mu ?
-
yarı otomatikler sorun çıkartabilitesi fazla şanzımanlar..tam otomatik veya manuel bence -
bende yarı otomotik grande punto vardı ve sürekli olarak tedirgin olurdum ne zaman bozulacak diye, şimdi bende sıfır km 1,2 düz vites vw polo var , çok memnunun. -
2010 1.4 symbol ler 25 26 bin tl.Arkadaşta var 26 diyor 25 e verir 8 ay bile olmamıştır alalı.Fiyat pahalı gibi geldi demek istegim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gary_2550
Ne alacak peki?
DSG EDC de yarı otomatik ama onlar sağlam ama arkadaşın bütçesi yeterli değil...
Tam otomatik alsa deli gibi yakacak..
En iyisi triptronik..
Bizde 2006 clio vardı triptronik şanzuman kaç kere arıza yaptı bilmiyorum..
Ama her araba yapar.
Zırt pırt çıkan arızalara ve o iğrenç sarsıntılı vites geçişlerine katlanmaktansa tam otomatik alıp 1-2 litre fazla yakmayı tercih ederim. Ayrıca DSG ve EDC'yi düz vitesten bozma yarı otomatiklerle bir tutmayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X