Şimdi Ara

Yeni Ford fiesta 1.6 TDCİ kullanıcıları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
0
Favori
71.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen öyle hocam,hele ilk kasa focus stwagon kullandım 1.8 tdci 110 beygir olan süper bir araçtı saniyeler içinde 100 km üstü hıza çıkma,kusursuz ön alt takım,yakıt ekonomisi ve konfor gerçekten şuan çıkanlara bakıyorum görüntü var ama kalite yok bence
  • klimadan memnun olan varmı acaba?
    25 dereceden sonra araba soğumuyor yani aynı önceki kasada olduğu gibi tırt!
    6. veya 7. kademeden az üfletirsem izmir sıcağında araba içinde kaynama noktası oluşuyor yani hiç arabanın içi soğuyupta kısma konumana gelemedim ben bu fordlarda yıllardır nedir bu ya? nefret ettim 5 ayda arabadan,fanı yükseltiyorum sanırsın boing 737 kalkıyor ama kanallardan çıkan hava nerdeyse hiç yok,yüze alıyorum artış yok hele camla yüze alırsam hava çıkışı nerdeyse sıfırlanacak,otokoçun servis anlayışı malum ölçecekler biçecekler herşey normal diyip verecekler aracı
  • son kasa fiestadan çok şikayet duyuyorum ya hayret
    görüntü - donanım vsvs güzel

ama yol tutuşunu beğenmeyen çok var
    yakıtı eski fiestaya oranla çok diyorlar
    ses gürültü tıkırtı standart donanım gibi olmuş zaten
    birde sizden klima problemi hatta ondan ziyade üfleme problemi duydum..ilginç..

ben yatıp kalkıp 96 corollama dua edeyim ya ne bir ses var ne bir tıkırtı 6 senedir bende daha klima gazı bile değişmedi her sene yazın süper soğutma kışın süper ısıtma
  • Valla klima focustada aynı içerinin soğuyupta kısıyım biraz diyebileceğin bir durum olmuyor,izmir-denizli arası 2.5 saat ve yol boyunca en yükseğin bazen bir iki kademe altına iniyorum ama aman soğuk oldu kısayım diye bişey yok,
    ford bu işi yapamıyor artık bence servis desen rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: u7110

Valla klima focustada aynı içerinin soğuyupta kısıyım biraz diyebileceğin bir durum olmuyor,izmir-denizli arası 2.5 saat ve yol boyunca en yükseğin bazen bir iki kademe altına iniyorum ama aman soğuk oldu kısayım diye bişey yok,
    ford bu işi yapamıyor artık bence servis desen rezalet

valla hocam o kadar antalya - bursa vs gibi sıcak ve nemli yerlere yazın tatile gittim daha klimayı 2. kademeden fazla açtığımı bilmem. çok nadir çabuk soğutsun diye 2 ye alırım 2dk geçmeden 1. kademeye alırım (toplam 4 kademeli) içeri soğuyuncada kapatırım yoksa hasta ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 13 Haziran 2011; 13:38:14 >
  • BENDEKİ DİJİTAL VE 10 KADEME falan ama muhtemelen 4 kademeye tekabul ediyor ama eski kasadada aynı sorun vardı oda manuel klimaydı,ozaman ben bir baktırayım buna
  • quote:

BENDEKİ DİJİTAL VE 10 KADEME falan ama muhtemelen 4 kademeye tekabul ediyor ama eski kasadada aynı sorun vardı oda manuel klimaydı,ozaman ben bir baktırayım buna

hocam gazına bir baktır derim kaçak falan varmı?
    birde ben kalorifer çıkışlarını yılda bir sökerim içini ıslak mendille silerim yoksa toz üfürüyo :D
  • fiestacılar nerede ya heralde hepsi mutlu mesut geziyor :)
  • sorma ya çok mutluyuz çook
  • quote:

sorma ya çok mutluyuz çook

ya dizel az yakan biraz spor donanımlı araç olarak fiesta olabilir demiştim. ama araçtan sağından solundan ses gelmesine gıcık olurum. keşke biraz daha kaliteli yapmış olsalarmış.
    fiestacılar mutlu mesut oldukları için mi geziyorlar yoksa servis servis sorunlar için mi geziyorlar :)
  • ben mecburiyetten geziyorum(şirket aracı)
  • quote:

ben mecburiyetten geziyorum(şirket aracı)

• Öncelikle merhaba bizde ford fiesta almayı düşünüyoruz fakat bir şeyde takıldım 1.4 tdci comfort kasası sanki 1.6 tdci ghia dan daha yere yakın gibi 1.6 nın kıcı cok havada gibi :D

Yeni Ford fiesta 1.6 TDCİ kullanıcıları
  • buda 1.4

Yeni Ford fiesta 1.6 TDCİ kullanıcıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Arkadaşlar arabanın teknik verilerinde uzun yolda ortalama 3.6 civarı yaktığı yazıyor. Bu değeri yakalayan olmadı mı hiç? 5. vites 2000 devirde giderken falan bu değeri görmüyor mu? Abimde 1.6 HDI C3 var, uzun yolda 100'ü geçmezsen 3.7-3.8 gibi değerleri görüyor (yol bilgisayarı rakamları bunlar bu arada). Şehir içinde de mevsim ve trafik durumuna göre 5-5.5 civarı yakıyor.

ben okadar ekonomik kullanırım en iyi yaptığım rakam 4.9 oldu yaz günü 5.6 dan aşağısı yok biraz keyif yapayım basayım dersen direk 6 litre
    aracın şanzımanı yetersiz bence kesinlikle 6 vitesli olmalıymış neden derseniz 60 kmde 5. vitesi çok rahat buluyor eğer ekrandaki oku izlerseniz ve zaten zorlanmıyor bu düşük süratte ve ordan 180 km ye kadar uzuyor tek viteste bu çok normal değil
    aracım 30.000 de bu arada ön düzende sıkıntılar başladı (rulman ötmesi ve rot veya rotil başlarından çukura girince rahatsız edici derecede lakırtılar)
    eski kasasınıda 3 yıl kullandığımdan aracı çok iyi tanıyorum

• Klimadan memnun olmayan fiesta sahipleei polen filtresini sokuP kullanin
  • sıfır dizel fiestalarda otomatik vites var mı?
    varsa hangi motor seçeneklerindedir? (internet sitesinde otomatik vites hiç bir modelde yok görünüyor doğru mu?)
  • focuslarda bile otomatik yok dizellerinde yani,benzinlide var şirkette 4-5 araç ama yakıt ve performans hiç memnun edici değil
  • MERHABA ARKADASLAR malum turkıyede yasıyoruz en pahalı yakıtıdabızler kullanıyoruz...bende honda jazz var otomatık vıtes fakat bu benzın fıyatları yuzunden dızel bır araba almak istiyorum...ford fıesta dızelle toyota aurıs dızel otomatık vıtes arasında gıdıp gelıyorum..cunku otomatıge alıstım...bırde arabanın sagından solundan ses gelıyor gıbı yorumlar yapmıssınız..buda benı urkuttu ..ben kullandıgım arabada ses fılan duymuyorum...ford fıestamı yoksa aurıs otomatık vıtesmı alayımbana bu konuda bılgı verırsenız sevınırım......
  • merhabalar, şu anda arabam 35500 de, içeriye biraz fazla ses alma konusu hariç hala kronik bir ses yok, hızlanması hala çok iyi, 130-140 geçince arabada gezinme felan yok , 185-190 da bile araba güven veriyor.. Sanırsam şans işi bu araba alma olayları. şehirler arası : 4,5 - 4,6 ortalama ile , şehir içi 6,0 ortalama ile kullnambilirsiniz, daha uyuz kullanmalarda bu değerler birazcık daha da düşebilir hatta. şu anda tekrar araba alacak olsam, aynısını almak isterdim, sorunuz olursa cevaplarım. iyi günler..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.