Şimdi Ara

##YENİ FORD KUGA 1.5 TDCİ FORUM ## (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
701
Cevap
25
Favori
125.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet doğru aslında ben de 2 kez test sürüşü yaptığımda motorun ses ve vibrasyon seviyelerini çok güzel bulmuştum. Benzinliye çok yakındı.
    Arabaya ucuz/yanlış yakıt koymuşlar diye düşünüyorum. Şehirler arası yollarda kaçak mazot kaptırıveriyorlarmış markalı istasyonlarda bile adama..En çok bu ihtimal üzerinde duruyorum.
    Neticede vazgeçtim arabadan. Döndüm geldim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İOS12 güncellemesinden sonra Carplay artık Google Maps'i desteklemeye başlamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakilic -- 23 Eylül 2018; 10:18:1 >
  • androidler için telefon geldiğinde navigasyonun gitmesi sıkıntısı hala devam ediyor mu?

bir güncelleme gelme durumu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

androidler için telefon geldiğinde navigasyonun gitmesi sıkıntısı hala devam ediyor mu?

bir güncelleme gelme durumu var mı?
    Maps üzerinde yolculuk ederken telefon geldiğinde evet kişi bilgisi ekranda görünüyor ancak ekranın sol alt köşesindeki navigasyon butonuna basıldığında görüşme vs devam etmesine rağmen navigasyon görünmeye devam ediyor. Bence büyük bir sorun değil. Sadece bir butona basmaya bakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengoCenk

Maps üzerinde yolculuk ederken telefon geldiğinde evet kişi bilgisi ekranda görünüyor ancak ekranın sol alt köşesindeki navigasyon butonuna basıldığında görüşme vs devam etmesine rağmen navigasyon görünmeye devam ediyor. Bence büyük bir sorun değil. Sadece bir butona basmaya bakıyor.

Alıntıları Göster
    Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

• Arkadaşlar merhaba

Aracı bu ay sıfır aldım. Platin beyaz. Bu araca kendim seramik kaplama uygulamak istiyorum. Daha önce seramik kaplama ile ilgili olarak araştırma yapan arkadaşımız var mıdır? Kendimin rahatça uygulayabileceği bir seramik kaplama ürünü önerebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    daha önceden tecrübeniz yoksa bulaşmayın çünkü çok zor iş polisaja ve hatta boyamaya kadar gider hata olursa.

tecrübeniz varsa mr fix 9h AliExpress den alabilirsiniz benim bildiğim en kolay uygulanan ve en uygun fiyatlı ürün o. tecrübesiz adama o uyar bir şey olsa da en kötü 1 yıla ürün sökülür gider.

bir de kapalı garaj bu mevsimde şart çoğu seramik en erken 1 güne kürleşir ve su teması olmaması gerekir ayrıca yaparken de toz vs gelmemeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.000 bakım ne kadara yapılıyor serviste?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SANTRAL_ -- 27 Eylül 2018; 22:8:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SANTRAL_

30.000 bakım ne kadara yapılıyor serviste?
    Peki 15 bin bakimi ne kadara yapılıyor serviste :) minimum yapilmasi zorunlu olanlarla beraber son fiyatlari alan var mi ? Birde yok mudur bu araclar icin kis lastiği markasi ve ölçüsü önerisi olan. En iyisi hic almiycam karda yatircam araci . Sök tak ayrı masraf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-15 gündür ilk kalkista bir sürtünme sesi geliyor. Sanki iki demir birbirine sürtünüyor gibi bir ses. Motordan değil ama daha cok lastikler gibi. Bayagida yogun bir ses Sebebi ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Peki 15 bin bakimi ne kadara yapılıyor serviste :) minimum yapilmasi zorunlu olanlarla beraber son fiyatlari alan var mi ? Birde yok mudur bu araclar icin kis lastiği markasi ve ölçüsü önerisi olan. En iyisi hic almiycam karda yatircam araci . Sök tak ayrı masraf

Alıntıları Göster
    Haziran ayında 15.000 km bakım için 800TL ödemiştim.
  • 307kd kullanıcısına yanıt
    Elektronik el frenini kendiniz indirip mi kaldırıyorsunuz aracı. Yoksa gaza basıp araç ilk kalkışta ilerlerken park frenini kendisini mi kaldırıyor. Eğer fren kendisini kaldırıyor ise ilk kalkışta balatalarla disk arasında minimal düzeyde sürtme olur. Özellikle yağmur veya ıslak kullanım, yıkama vs sonrasında arabayı park edip belli bir süre sonra ilk kalkışlarda (örnek ertesi gün) disklerdeki yüzeysel paslanma bu tip sesi yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakilic

Haziran ayında 15.000 km bakım için 800TL ödemiştim.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam

• Focuslardaki Sync 3 ile Kugadaki Sync 3 aynı mıdır?

Bir de android auto kullanan birinden telefonu kablo ile bağladığınızda arabadaki ekranda görünen ana menünün nasıl gözüktüğüne dair bir foto çekip göndermesi mümkün olur mu?
  • maestro_34 kullanıcısına yanıt
    Android auto yu indirip çalıştırın telefonda ne görürseniz aynısı ekrana yansır.

sync 3 aynı diye biliyorum ama focusta görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

Android auto yu indirip çalıştırın telefonda ne görürseniz aynısı ekrana yansır.

sync 3 aynı diye biliyorum ama focusta görmedim.
    örneğin ip tv'den bir tv kanalı açsak aynen izleyebiliyor muyuz?
  • maestro_34 kullanıcısına yanıt
    Android auto ile çalışan ip TV uygulaması olduğunu ve olacağını sanmıyorum.

video izlemenin yolları var ama yanılmıyorsam root lu telefon gerekiyor ayrıca Google açıkları çok hızlı kapatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

Android auto ile çalışan ip TV uygulaması olduğunu ve olacağını sanmıyorum.

video izlemenin yolları var ama yanılmıyorsam root lu telefon gerekiyor ayrıca Google açıkları çok hızlı kapatıyor.
    Uygulamayı kurunca anladım demek istediğinizi teşekkürler
  • Yeni kasa QQ, Kadjar ve Kuga karşılaştırması....

carwowyoutube
    Nissan Qashqai vs Renault Kadjar vs Ford Kuga 2019 – See which is the best mid-size SUV
    https://www.youtube.com/watch?v=p6SrHusXMEg

• Arkadaşlar bu arada beni servis aradı. 1000 km den önce gelin bir arabaya bakalim dediler. Sifir Kuga da böyle 1000 km kontrolü var mıdır? En azından sıfır km ford ilk defa aldigim için bana garip geldi. Daba öneki sıfır km aldigim araçlarda böyle bir kontrol olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengoCenk -- 3 Ekim 2018; 17:41:1 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.