Şimdi Ara

##YENİ FORD KUGA 1.5 TDCİ FORUM ## (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
696
Cevap
25
Favori
118.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam. Aracı daha teslim almadım. Daha öncesinde kiralama yapmıştım memnun kaldığım için seçtim aracı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandoer kullanıcısına yanıt
    çok iyi fiyat. bayiler heralde düşük kurdan aldıklarını çıkarıyor elden.

• munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Haziran ayında tr geneli araç satışları azalmış. Bayiler karlarından azaltıp fiyat teklif ediyorlardır belki. Epey yüksek tüm araç fiyatları

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Haziran ayında tr geneli araç satışları azalmış. Bayiler karlarından azaltıp fiyat teklif ediyorlardır belki. Epey yüksek tüm araç fiyatları
    Hocam bu arkadaşın ki farklı zaten sıfır araçtan bayiler çok büyük kârlar elde etmiyor , büyük çoğunluğu servis ve tutturulan hedef , kasko vs gibi yan gelirler ile oluşuyor. Kaldı ki bayi iş yapmiyoruz diye indirim bile yapmış olsa bu fiyatlarda ötv vs nedeniyle bu kadar indirim yapamaz vergiyi de bayi kendi cebinden vermesi gerekir. Arkadaşın aracı kurdan etkilenmeyen ve son ötv zammından önce alınan araç Türkiye de bir kaç bayide kalmıştı sadece. Yanı liste fiyatı metalik renk vs ile minimum 170 bin olan oda ford option ile yani faiz ile alırsan yoksa daha pahalı bir aracı kimse 130 bine vermez istese de veremez . Bu 40 bin tl lik bir indirim demek oluyor . Kimse babasının oğluna bile 40 bin tl indirim yapmaz. :) Dedigim gibi Türkiye geneli bayilerinde sadec birkaç tane kalan kur farkından etkilenmeyen üstüne son ötv zammından önce bayilerin elinde alınıp kalmış olan araç ki onlarida zaten bilenler hemen aldı bitirdi bir de arkadaşının şansına hurda indirimi cıktı normal de bu kadar indirimli araca hurda indirimi yapmazlar yani "uğraşmazlar " yada siz bulun hurda vs derler ama işte burada da "satışların düşmesi nedeniyle" arkadaş için uğraşıp birde hurda indirimi yapmışlar. Arkadaşa yılın donanım haber ölücü forumdaşı ödülünü veriyorum Bundan iyisini yapan çıkamaz sanırım. Hem Tr de çok az bayide " bu fiyatla" el de kalan araç ki bitti diye biliyordum , hem son ötv zammından önce alınan , hem son dolar euro artışından önce alınan hemde üstüne hurda indirimi alan birde üzerine hediye olarak alirsa inşallah tavan çıtası vs vs alacak arkadaş bu ödülü hakketti Umarım arkadaş kızmaz bana , canı gönülden hayırlı olsun hocam dediğim gibi sakın kaçırmayın aracı Allah güzel günlerde , kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah . Bu araç son yillarda sınıfının en çok satan ilk 3 ile 5 araç arasında sürekli. Karadeniz gibi yerlerde sürekli görüyorum. Yakıt tasarrufu , yol tutuşu , iç kalitesi ve genişlik gibi konularda rakiplerinden fiyatını da göz önünde bulundurursak üstün bence. Liste fiyatı ford option ile 170k örneğin ama 3008 en son 200k idi mesela.

• abidig kullanıcısına yanıt
    Ben de titanium dizel Manuel 140a aldım. mayıs bası sipariş haziranda teslim. ötv bir alt sınıfa düşünce bu fiyata geldi. Ama onlarca yeri aradım sadece bir yer 140 dedi bir yerde elimdeki araç 145 e veririm. demişti o kadar.
    130a hakikaten uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munchausenbyproxy -- 4 Temmuz 2018; 12:17:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 307kd

Mesele güncellikse eğer google mapsi uygulama olarak sync e ekleyebilirlerdi. Nasıl olsa uygulama yüklenebiliyor. Böylece sync in de bir farkı olurdu. Sürekli Ford SYNC i abartıp duruyor ama diğer araçlardaki multimedia sistemlerinin SYNC den eksiği yok fazlası var. Mesela daha önce Verso vardı bende bu özelliklerin hepsinin yanında dahili navigasyon+ internete bağlanınca HERE MAPS geliyordu online olarak.
    Hadi gözümüz aydın.

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    CarPlay Google Haritalar Desteği Geliyor!-ShiftDelete.net
    https://shiftdelete.net/apple-carplay-google-haritalari-destekleyecek

İyi fiyata aldığımın farkındayım hocam da Yılın ölücüsü için çok uğraşmak gerek ya okadar da etkili bir fiyat değil bence :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandoer

İyi fiyata aldığımın farkındayım hocam da Yılın ölücüsü için çok uğraşmak gerek ya okadar da etkili bir fiyat değil bence :))
    Takiliyorum hocam şu market konularında yada teknoloji ürünleri veya kampanyalar konusunda öyle şeyler yapıyorlar ki sizin ki az kalır . Ben esprisine dedim. 😁

Sıkıntı yok hocam takılıyorum bende :)
  • mustafakilic kullanıcısına yanıt
    Biz androidciyiz ustam android auto devam

hmm bilmiyordum hocam. Şansı da yaver gitmiş diyebiliriz :) . İyi günlerde kullanır yeni aracını inş,tekrardan hayırlı olsun arkadaşa. Ankara da çok dikkatimi çekmedi kuga, ben de farketmemiş olabilirim. Belki karadeniz dağlık olduğu orda daha fazla atılmış olabilir :)
  • titanium da hangi özellikler mevcut? Teknolojik özellikler olarak?(Anahtarsız giriş çalıştırma, bluetooth dışında)
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    www.ford.com.tr
    Yeni Araçlar, SUV'ler, Ticari Van, Minibüs ve Kamyonet - Ford Türkiye
    http://www.ford.com.tr/otomobiller/kuga/teknik-ozellikler?fullsite=true

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Herkese merhaba

Mercekli farına led ampul takan aldu mu acaba ? Deneyimi olan varsa paylasirsa sevinirim

• mustafakilic kullanıcısına yanıt
    Carplay çok farklıymış. Babamda iphone var bağladım direkt telefonun ekranını aktardı. Siri hakikaten araçta iyi iş çıkarıyor. Android Auto çok kötüymüş ya... Navigasyon konusunda sıkıntım kalmadı TomTom'u bağladıktan sonra. 3 ayda 1 güncelleme geliyor, android uygulaması ile evdeyken rotamı planlayıp araca geçer geçmez cihaza otomatik olarak aktarıyor ve sesli olarak komut verebiliyorum. 350TL ye almıştım bakıyorum diğer cihazlara resmen bedava almışım. Üstelik Whatsapp'tan gelen konumu bile cihaza gönderebiliyorum. (Cihazım Go 50 modeli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307kd -- 26 Temmuz 2018; 2:49:30 >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Hayır, düz vites
  • Arkadaşlar Kuga için Kış lastiği önerileri olanlar var mı ? Hangi ölçüleri önerirsiniz . Şu an üzerinde 235 55R17 var . 205 veya 215 gibi daha ucuz olan ölçüleri hangileri acaba. Istanbul dayım. Aslında almayayım dedim durumlar da kötü ama 3-4 gün de olsa iyi oluyordu. Tuzla tarafındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Arkadaşlar Kuga için Kış lastiği önerileri olanlar var mı ? Hangi ölçüleri önerirsiniz . Şu an üzerinde 235 55R17 var . 205 veya 215 gibi daha ucuz olan ölçüleri hangileri acaba. Istanbul dayım. Aslında almayayım dedim durumlar da kötü ama 3-4 gün de olsa iyi oluyordu. Tuzla tarafındayım.
    bayramdan önce dövizden kaynaklı fiyat artışlarından etkilenmiyeyim diye kış lastiklerimi acele ile aldım. ne aldım? "michelin pilot alpin 235/55/R17/103 H XL" aldım. bulunduğum şehirdeki michelin bayilerinden sadece bir tanesinde 2017 42inci hafta üretimi 4 adet kalmıştı. 2017yi dert etmedim. tanesi 750tl.

araştırırken bir de 2017 yapımı dunlop marka buldum ve tanesi son 600tl dedi, ama yine de michelin tercih ettim. neden michelin tercih ettim? aslında lastikler konusunda hiçbir bilgim yok ve sadece aracımın üzerinde michelin markalı var diye, tercihim michelin oldu. farklı bir ebatta lastik hiç düşünmedim. şimdi alacak olsam yine farklı ebat almam. aracın el kitabında farklı ebatta lastik almayın diye uyarı var. risklidir diye öyle bir uyarı yapılmıştır diye düşünüyorum. tabiki emin değilim bu hususta. farklı bir ebat düşünüyorsanız, en iyisi, ya tanıdığınız iyi bir lastikçiye sorun veya aracı aldığınız yetkili bayiye sorun bu hususu. eğer risk varsa, size ne tür riskleri olduğunu hakkında bilgi verirler.

lastik seçimine dikkat etmek gerek diye düşünüyorum. çünkü, neticede aracımız o lastikler üzerinde yürüyor ve hem kendimizi hem de daha da önemlisi eşimizi-evlatlarımızı taşıyor o lastikler. ne kadar ucuz/pahalı olup olmadığı önemli olmaksızın hiçbir araç ve hiçbir lastik ile kıyaslanamaz bence. Allah'tan hepimiz için kazasız-belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcok -- 3 Eylül 2018; 17:23:36 >

• ben haziran ayında 235 55 r17 nokian wrd4 lastik aldım. fiyatların uçacağını tahmin etmiştim o yüzden aracı aldığım gibi takip ettiğim lastiği aldım geçtim. (400 tl tanesi 2018 üretimi)

Daha önce farklı ebatta takılı olan araç kullanmıştım. kış lastiği için nokian güzel bir seçim.

tabi şimdi olsa o kadar para verip kışlık lasin alır miydim bilmiyorum. (Bursa'da yaşıyorum senede kışın 2 3 kez dağa çıkıyorum karlı iken yoksa 4 mevsim lastik idare eder, dağa da minibüs ile çıkayım derdim heralde)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.