Şimdi Ara

##YENİ FORD KUGA 1.5 TDCİ FORUM ## (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
697
Cevap
25
Favori
123.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

ben haziran ayında 235 55 r17 nokian wrd4 lastik aldım. fiyatların uçacağını tahmin etmiştim o yüzden aracı aldığım gibi takip ettiğim lastiği aldım geçtim. (400 tl tanesi 2018 üretimi)

Daha önce farklı ebatta takılı olan araç kullanmıştım. kış lastiği için nokian güzel bir seçim.

tabi şimdi olsa o kadar para verip kışlık lasin alır miydim bilmiyorum. (Bursa'da yaşıyorum senede kışın 2 3 kez dağa çıkıyorum karlı iken yoksa 4 mevsim lastik idare eder, dağa da minibüs ile çıkayım derdim heralde)
    Şimdiye kadar yillarca sifir kışlık lastik aldim bu sene özel nedenler ile ya 1 yıl kullanılmış 2 .el alacağım yada hiç almayacağım. Taksi vs ile idare edeceğim. Bu sene maddiyat zorluyor baya piyasalar malum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç fiyatları uçmuş geçen yıl 124k olan araç 200k olmuş. Bırak ikinci el lastik almayı ikinci el araba bile hayal artık

• quote:

Orijinalden alıntı: fikret3968

Araç fiyatları uçmuş geçen yıl 124k olan araç 200k olmuş. Bırak ikinci el lastik almayı ikinci el araba bile hayal artık
    Hocam malesef

• Merhaba, ben de yeni Kuga dizel otomatik style paket ile katıldım. Aracı henüz teslim almadım, sanırım pazartesi alacağım. İnşallah pişman olmayız. Hepimize kazasız belasız sürüşler

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın yeni aracınızı

• Merhabalar 1.5 dci otomatik düşünüyorum ancak bu araçların benzinlilerinin düşük km.satılmasını anlayabiliyorum ama dizeller neden satılır ki fazla kullanılmadan? Yakıt olmayacağına göre farklı bir memnuniyetsizlik mi var acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SANTRAL_

Merhabalar 1.5 dci otomatik düşünüyorum ancak bu araçların benzinlilerinin düşük km.satılmasını anlayabiliyorum ama dizeller neden satılır ki fazla kullanılmadan? Yakıt olmayacağına göre farklı bir memnuniyetsizlik mi var acaba?
    Bir dönem emsallerine göre "kampanya ile" daha ucuza satılmıştı ve ötv zammı öncesi denk getirenler var ayrıca şu son kur artışları ile sıfır fiyatları iyice yükseldi ciddi manada hemde , o nedenle satanlar var bir kısım bence. Zaten ucuz zamanı yada ötv zamsiz olan araçları yakalayanların çoğu satarım kar ederim diye de aldı. Onun yanında kuga yeni kasa motorin ortalaması 6 litre şehir içi aslında kasanın ağırlığına göre çok iyi ama malesef çevremde gözlemlediğim bir çok kişi de lpg li araçlara yöneliş var ki şahsen tavsiye etmem. Ne olursa olsun lpg daha masraflı oluyor ariza riski daha fazla bakımı vs si derken. Ben ısınamadım .Birde bu yaz bir aracın alev aldığına şahit oldum emin degilim bizzat konuşmadık sahibi ile üzülmesin diye ama sanırım lpg li ve bakımı yapılmamış bir araçtır diye düşündük . Ancak benzin ve motorin zamlari ile dusuk ortalamalar tasarruflu iyi araçlar bile km de kuruş hesabı yapınca çok yakıyormuş gibi geliyor

• Benzinli alıp lpg takma fikrim vardı aslında. Zira benzinli motor daha atak ne dersiniz? Dizel araç ağır mı kalıyor ne, anlayamadım? Bu nasıl 300 nm?

• Titanium paketteki 8" ekran nasıl? Android telefonlar ile iyi çalışıyor mu?

Google maps olduğu gibi yansıyor mu kablo ile / navigasyon başarılı mı?
  • maestro_34 kullanıcısına yanıt
    oldukça başarılı, sorun yaşamazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

2017 öncesi Kuga'lar için yapılmış olan bagaj havuzu ve paspaslar 2017 sonrasına tam uyuyor mu acaba?
  • Merhaba arkadaşlar

Yaklaşık 3 saat önce 2018 STLine + Bixenon aracımı teslim aldım. Bayiden eve gelirken kullanım ile ilgili fikirlerim az çok oldu. Bunu ilgili konuda detaylı yazacağım. Ancak benim iki büyük sorunum var sanki. Daha doğrusu aracın. Şöyle ki,

1- Farlardaki Buğu Sorunu; Aracı eve getirdim park ettim. Bir baktım ki ön farlar buğu içinde. Bu olağan birşey midir kuga bixenon lar için? Ben pek sanmıyorum. O yüzden sormak istedim.

2- Durduğumda çalışan fan; Bunun yanında önce avm ye sonra da eve geldim. Hiç performanslı olmadan dur kalk trafiğe çok girmeden genelde sakin kullanmama rağmen aracı stop etmemle birlikte fan inanılmaz çalışıyordu. Bu da normal midir? (Soğutma suyu sıcaklığı vs normal)

3- Fren ile rolantide dururken vibrasyon; Son olarak araç giderken hiçbir titreme yapmıyor. Hatta bir dizel motora göre son derece iyi. Ancak kırmızı ışıkta fren ile durdurduğumda direksiyondan hissedilecek şekilde bir vibrasyon hissediyorum. Bu vibrasyon P konumunda yok. N konumunda var. Powershift çalışma mantığını bilmiyorum. Ancak cahilce yorumum debriyaj ayarı ile ilgili bir sorun gibi geldi.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

Titanium paketteki 8" ekran nasıl? Android telefonlar ile iyi çalışıyor mu?

Google maps olduğu gibi yansıyor mu kablo ile / navigasyon başarılı mı?
    Ekran olduğu gibi oraya yansıyor fakat telefon gelince navigasyon kayboluyor görüşme sona erinceye kadar. Bir çözüm bulmaları lazım bu duruma. Ben TomTom Go50 navigasyon aldım 350TL ye. Torpido gözünün lambasından da elektrik çektim. Şimdi aracın kapısını açınca navigasyon geliyor kilitledikten 10 dakika sonra kapanıyor. Çok memnunum, 3 ayda bir güncelleme de alıyor. Whatsapp ile gelen konum bilgisini de telefonuma yüklediğim TomTom MyDrive uygulaması ile navigasyona gönderebiliyorum. Böylece telefonu tak çıkar uğraşmak zorunda kalmıyorum.
  • herkese ıyı gunler kullanıcı deneyımlerı ıle
    1.5 dizel otomatik 120 bg 40000 - 50000 km de bır arac ne yakar fıılı olarak
    hesaplayan arkadaslar yazarsa sevınırım
    almayı dusunuyorum bu km lerde 2.el
    paylasırsanız sevıınırım
  • Hiç bakım paketi alan var mi

malum fiyatlar arttı daha da artacak 2 ya da 3 bakımlık paket almak istiyorum . acaba liste fiyatına indirim oluyor mu ve önerir misiniz

• korayceto K kullanıcısına yanıt
    Şuan 15 bin deyim aldığımdan beri ortalamam 7 litre İstanbul içi araç otomatik

• Arkadaşlar acil yardım lütfen.
    Bugün bir araç görüştük ve deneme sürüşü yaptım. Fakat motoru sesi hiç hoşuma gitmedi. Rolantide iken gevşek bir civata varmış gibi şıkıt çıkr zil sesine benzer bir ses ses çıkartıyor.
    Yolda tam gaz verdiğim zamanda uğultu çok yüksek. Halbuki bu aracın motor sesi bayilerde test ettiğimde duyulmuyordu. Bu araç 20171.5 Sitil otomatik 33.000 de. Yarın sabah haber vermem lazım kapora bile vermiştim.
    Dizel sahiplerinden yardım bekliyorum teşekkür ederim.

• _SANTRAL_ kullanıcısına yanıt
    Bu tariften bir şey demek çok zor belki direksiyonun başına oturup motorun sesini dinleyerek uzun süredir kullanan biri bir şey diyebilir ama yakıt kötüdür vs. çok etkiler. Ama ford dizel motorlar için iyi yakıtta bile rölantide tarif ettiğiniz sesler normal.

benim tavsiyem iyi bir ekspere götürün test yaptırın.

Motoru ekspertiz yaptırın size doğrusu neyse söyler , farklı bir şey çıkarsa kaporanızı geri isteyin .

Bir yıldır kullanıyorum farklı yerlerden mazot aldığımda oldu sesin o kadar değiştiğini hiç duymadım

Motor benzinli gibi neredeyse hiç ses çıkarmadan çalışıyor. Motorda sorun olabilir. 30 bin olması önemli değil, önemli olan nasıl kullanıldığı ve bakımlarının nasıl yapıldığı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.