Şimdi Ara

##YENİ FORD KUGA 1.5 TDCİ FORUM ## (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
697
Cevap
25
Favori
120.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fastx7

Merhaba

2.el kuga almayi planliyorum. Bir aracta karar kildim kisa sureli test etme imkanim da oldu. Dusuk hizlarda ozellikle kalkis aninda direksiyon sola saga kendi kendine hareket egilimi goateriyordu fakat duz gidiste bir sorun yoktu. 30-40 dan sonra bu hareket yok. Arac servis bakimli. Servis de normal oldugunu iletmis. Sizin araclarinizda bu tip bir durum var mi ? Tesekkurler
    1.5 dizel için; Eğer gaza çok basarsanız, motordaki aşırı tork sebebiyle (tork steering) aracın sağa sola gitme isteğinden bahsediyor olabilirsiniz. Özellikle yokuş yukarı kalkışlarda karşılaşılması muhtemeldir. Bunun dışındaki durumlar için yorumum olamayacak.
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Evet araç 1,5 dizel. Gaza çok basmadan olan bir durum. Direksiyon sanki boşluktaymış gibi az sola veya sağa, bazen peşpeşe sol-sağa (5-10 derece gibi, büyük bir dönüş değil) yatıyor. Hemen topluyor.Her kalkışta olan bir durum. Eski tip havalı direksiyonlarda olurdu benzeri bir durum.
  • fastx7 F kullanıcısına yanıt
    On lastiklerin durumuna da bir bakin derim. Lastiklerin aşınmış olması da bu duruma yol açar.
  • Herkese merhaba.

Dün başıma ilginç bir olay geldi. Klimayı kullanırken göğüs ve ayak kısmına havayı yönlendirdiğimde klima fan hızı kendi kendine azalıp artıyor. Ekrandaki fan hız çubukları kendi kendine yanıp sönüyor. Ancak camlara yönlendirdiğimde herhangi bir sorun olmuyor. Böyle bir olay yaşayan veya duyan var mı??

Salıdan önce servise gidemeyeceğim için buradan sormak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar araç güneşliği ne kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Arkadaşlar araç güneşliği ne kullanıyorsunuz?
    Bazen çift güneşlik Tek olunca bazen arabanın içi hamam gibi oluyor yetmiyor 1 tane direksiyon da yanıyor öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastx7

Evet araç 1,5 dizel. Gaza çok basmadan olan bir durum. Direksiyon sanki boşluktaymış gibi az sola veya sağa, bazen peşpeşe sol-sağa (5-10 derece gibi, büyük bir dönüş değil) yatıyor. Hemen topluyor.Her kalkışta olan bir durum. Eski tip havalı direksiyonlarda olurdu benzeri bir durum.
    Bende de yokuşlar da bu durum oluyor ama bir önceki mesaj da arkadaşın dediği yorum doğru yani tork gücü yüzünden atlıyor araba öyle biliyorum bende . Gaz ayarına ayağınız alışınca geçer . Geçmez ise lastikler eskimiştir. Ayrıca bir şey söylemek istiyorum sol şoför kapısı fitili 1 parmak kadar çatlamış ve kapının alt tarafında ki tıpa gibi yuvarlak plastik parçası düşmüş. Yıkamada oldu sanırım sonra dan fark ettim . Düzeltilebilir mi buraları . 2018 araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidig -- 8 Temmuz 2019; 12:20:31 >

• abidig kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Oto Güneş Gözlüğü Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    https://www.hepsiburada.com/oto-gunes-gozlugu-pm-otbrn764003121

burdaki ürün hakkında bilginiz var mı?
    Evet büyük araçlara ideal güneşlik bulmak zor.
  • Bauhous ta büyük boy güneşlikler var. 150 cm lik.
    Standart güneşlikler 130 cm

• CengoCenk kullanıcısına yanıt
    tamam hocam ona da bakarım, tşk ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Bende de yokuşlar da bu durum oluyor ama bir önceki mesaj da arkadaşın dediği yorum doğru yani tork gücü yüzünden atlıyor araba öyle biliyorum bende . Gaz ayarına ayağınız alışınca geçer . Geçmez ise lastikler eskimiştir. Ayrıca bir şey söylemek istiyorum sol şoför kapısı fitili 1 parmak kadar çatlamış ve kapının alt tarafında ki tıpa gibi yuvarlak plastik parçası düşmüş. Yıkamada oldu sanırım sonra dan fark ettim . Düzeltilebilir mi buraları . 2018 araç

Alıntıları Göster
    Fitil için; fitilin bu kadar kısa sürede çatlaması normal değil. Özellikle bir şey yapılmadıysa (maket bıçağı ile kesme vs ) bence garantiden değiştirilmesi gerek. Bunun dışında belirttiğiniz tıpayı yetkili servisten isteyin. Bence çok büyük bir bedeli yoktur.

• merhaba,

style paket için tavan rayı montajı yaptırmak istiyorum. Rayları aldım, İstanbul Anadolu yakasında yapabilecek bir yer öneren olursa memnun olurum.
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Bundera Oto Ön Cam Güneşlik Güneş Koruyucu Perde Branda Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/branda/bundera-oto-on-cam-guneslik-gunes-koruyucu-perde-branda-kilif-P284198101

Bende bu tarz bir ürün var kışın camın buzlanmasını yazın da içerinin kavrulmasını başarılı bir şekilde kesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 307kd

urun.n11.com
    Bundera Oto Ön Cam Güneşlik Güneş Koruyucu Perde Branda Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/branda/bundera-oto-on-cam-guneslik-gunes-koruyucu-perde-branda-kilif-P284198101

Bende bu tarz bir ürün var kışın camın buzlanmasını yazın da içerinin kavrulmasını başarılı bir şekilde kesiyor
    Ürün dışarıya koyulduğundan çocuklardan uzak durmasında yarar var. :)
    Kışın çok iyi olur yazında tabi

• iyi bayramlar.

araçta kullanım esnasında biriken kurum yakılırken, bu proses yarım kalınca motorda bir titreme oluyor ve bilgisayarda motor arızası gözüküyor. başına gelen var mı?
  • maestro_34 kullanıcısına yanıt
    Bakınız
    [link=https://www.****.com/topic/16905-2017-kuga-15tdci-titanyum-titreme/]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 13 Ağustos 2019; 13:5:46 >
  • Arkadaşlar dizel otomatik 2018 kuga için 30 bin bakımı yaptıran var mı ? Fiyatlar acayip artmış . 1500 den aşağı yok. İstanbul için tavsiyesi olan var mı ? Birde bu fiyatta fren hidroliği ve yakıt filtresi ile rutin bakım dahil . Gereksiz dediginiz birşey var mı ? Bazısı fren hidroliğine şimdi gerek yok diyor o hariç 1400 falan fiyat veriyor. Ayrıca fren balatası da ekstra çıkabilir deniliyor. Tavsiyeler alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Bakınız
    [link=https://www.****.com/topic/16905-2017-kuga-15tdci-titanyum-titreme/]
    merhaba,

linke tıklayamıyorum, www ve com arası ***** şeklinde çıkıyor.
  • benim başına gelen başka birine de oldu mu acaba?

aracımın ön sağdaki led far söndü ve artık yanmıyor lamba. acaba bu sönme garanti kapsamına giriyor mu? aracımın garantisi devam ediyor.

garanti dışında ise maliyeti hakkında bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar benim 2018 Kuga STline İnci Beyazı Bixenon paket cam tavan aracımı satıyorum.
    Daha öncede burada yazmıştım. Yıkamacıda arabanın bagaj kapağını tavana vurdukları için kaskodan yetkili serviste bagaj kapağı değişti. 16.000 km de. Bakımlı temiz ve dikkatli kullanılan bir araçtır. Herhangi bir sorunu kesinlikle yoktur. 2 el arayışında olan arkadaşlar için faydalı olabilir düşüncesi ile malum sitedeki ilan numarasını buradan da paylaşmak istedim.

İlan no: 728080440
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.