Göklere cikardiklari c5 aircrossun dokundugun yeri legen plastigi. Kaliteden anlayanin isi Kuga . |
YENİ FORD KUGA (DONANIM VE FİYAT) (10. sayfa)
-
-
C5 malzeme kalitesi konusunda kugayı 3 e katlar 5 le çarpar -
Yok ya
Tekrar yazayım da anla
C5 içindeki leğen plastikler ile ancak dusterla yarisabilir. Bana fanboyluk yapma.Git iki aracın da içine binip sağını solunu bi yokla .
Leş boyasindan daha bahsetmedim bile
-
C5 le kuga kıyaslayacak kadar cahilmisin hocam c5 porche macanı 28 le çarpıp pi sayısına katlar 😃
-
quote:
Orijinalden alıntı: khaosTorpido ve kapı ceplerini inca halı (yada adı neyse) kaplatmayı hiç araştırdınız mı?
öyle uygulamalar var ama hiç araştırmadım, böyle bir kaplama yapmak istesem kendim yaparım herhalde bir önceki aracımda küllüğü çıkarıp altına keçe döşemiştim.
-
C5 ve Kuga malzeme kalitesi kıyası sizinki biraz atışmaya dönmüş ama ben ciddi ciddi yorum yapayım.
PSA grubu suv larda yani C5, 3008, grandlanx en üst modellerde bile gerçekten malzeme kalitesi kötü ve montaj kötü mesela 3008 GT yi çok detaylı inceledim güya deri koltuk ve deri kaplama kullanmışlar ama deri görünümlü ne olduğu belli olmayan kumaş gibi duruyor. C5 ve Grandland da hem malzeme kalitesi güven vermiyor hemde inanılmaz kötü montaj vardı her yerde asimetri var. Zaten bu yüzden bu suvların fiyatları uygun, 3008 tasarım tuttuğu için daha pahalı ama kesinlikle ederi değil.
Tekrar tekrar yazıyorum. Kuga nın ST line ve Vignale donanımları premium seviyesine yaklaşıyor kesinlikle kıyas kabul etmez, titanyum ve style tartışmaya açık ama ama yinede diğer markalardan kötü değiller.
-
c5'ten daha az kaliteli malzeme çeşidi kullanan Kugayı Rolls Royce seviyesine çıkarmış dilimden yorum yapacak sözcükler çıkmıyor cidden.
Bu kadarı da pes -
Objektif olarak bakarsak 3 aşağı beş yukarı c-suv segmentindeki tüm araçlarda benzer malzeme kalitesi var herhangi birinin diğerine sizin bahsettiğiniz ölçüde farkı yok her modelin malzeme/işçilik kalitesi noktasında kendine has zaafları var ki bu da işin doğası gereği normaldir.
Bana göre sırasıyla ayırtedici noktalar güvenlik donanımları,yol tutuş dinamikleri (süspansiyon) sonrasında da konfor özellikleridir ki ilk noktada Kuga sınıf standartlarını yakalarken 2.noktada belirleyici modellerden biridir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 26 Eylül 2021; 12:14:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: khaosObjektif olarak bakarsak 3 aşağı beş yukarı c-suv segmentindeki tüm araçlarda benzer malzeme kalitesi var herhangi birinin diğerine sizin bahsettiğiniz ölçüde farkı yok her modelin malzeme/işçilik kalitesi noktasında kendine has zaafları var ki bu da işin doğası gereği normaldir.
Bana göre sırasıyla ayırtedici noktalar güvenlik donanımları,yol tutuş dinamikleri (süspansiyon) sonrasında da konfor özellikleridir ki ilk noktada Kuga sınıf standartlarını yakalarken 2.noktada belirleyici modellerden biridir.
Katılıyorum, yumuşak plastik dedektifliğinden çok daha önemli şeyler var ama bunu sadece otomobilden anlayan insanlar biliyor. Youtube da maşallah herkes kanal açmış sanki otomobil gurusu gibi yayınlar yapıyorlar. Yaptıkları tek şey gösterge üstünü mıncıklamak...
Bu araç euroncaptan, iihs den, ADAC testlerinden kaç puan almış. Yol tutuşu, viraj kabiliyeti nasıl hiçbir şeyden haberleri yok. Bana diyorlar ki Kuga yere yakın suv dediğin çok yüksekte olur heybetli olur. Tamamda kardeşim bu adamlar bilerek eski Kugayı alıp uzatıp, genişletip yere yaklaştırmışlar. Bu sayede ben c180 imle 170le girdiğim viraja Kugam ile de girebiliyorum.
Bizim millete ön arka kapı içlerini yumuşak yap birde kapı kapanırken tok ses çıkarsın tamamdır, c sınıfı sedanı 600 bine kakalarsın. Öyle bir piyasa var bizde
-
Ben edindiğim bilgi ve tecrübeleri yazmaya devam ediyorum. İleride insanlara yardımcı olacağına eminim.
Ford Kuga da bütün kapılarda anahtarsız giriş özelliği var. Fakat benim aracımda yolcu kapılarındaki sensörleri çalışmıyordu. Bunun sebebi Aracı uzun süre çalıştırmazsanız veya herhangi bir sebeple akünün kapasitesi düşerse aracın bazı elektrikli özelliklerini kapatmasıdır. Böyle bir durum yaşarsanız, panik yapmayın araçta bir problem yok, aküyü şarj etmeniz gerekir. Bugün servise gittim aküyü şarj ettiler ve güncelleme yaptılar, şuan bütün kapılar çalışıyor.
-
Yine yeni aldığım bir malzemeyi paylaşıyorum. Deri kaplı kırmızı dikişli anahtarlık... Mercan Kırmızı ST line arabama çooook yakıştı Allah herkese beğendiği arabayı almayı nasip etsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 9 Ekim 2021; 18:34:37 > -
Merhaba. Paspas ve koltuk arkası organizer için link paylaşabilir misiniz? -
-
IIHS-HLDI crash testing and highway safety2020 Ford Escape 4-door SUVhttps://www.iihs.org/ratings/vehicle/ford/escape-4-door-suv/2020
-
Test verileri malumun ilanı yalnız net bilgiyi herhangi bir yerde bulamadım bizim araçlarda diz hava yastığı var mı yok mu?
-
İihs testlerinde var ama euroncap ta yok bizim araçlar Avrupa versiyon olarak düşünürsek yok diyebiliriz. Ama En net bilgiyi servis bilir. -
Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında kuga ya geri görüş kamerası takabileceğim. İşçiliğini tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? -
bu aracın bagaj hacmi 511lt yazıyor. 511lt hacim arka koltukların ileri itilmiş halde mi yoksa koltuklar normal oturuş pozisyonda duruşuyla ölçülen hacim mi acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X