Şimdi Ara

YENİ FORD KUGA (DONANIM VE FİYAT) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
7
Favori
32.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8 litre mümkün değil....sabah 8 akşam 5 saatlerinde adana trafiğinde 6,5 yakıyorum, tam hatırlamıyorum ama ortalama hızım 36 galiba sizin kullanımda mı araçta mı sıkıntı var anlamadım??? olsun olsun 7,5 olsun

• dermeister01 kullanıcısına yanıt

Batman trafiğinde ki Adana yı da az da olsa bilirim 8 litrenin altına kesinlikle düşmüyor ortalama hıza nasıl bakılıyor bilsem ben de bakarım.

• YENİ FORD KUGA (DONANIM VE FİYAT) YENİ FORD KUGA (DONANIM VE FİYAT)

Değerleri yukarı atıyorum. Ortalama hız ana menüde var isterseniz onu göreceğiniz menülere ekleyebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende durum bu ortalama hız düşünce yakıt tüketimi de artıyor diyebilirmiyiz ?
    YENİ FORD KUGA (DONANIM VE FİYAT)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @khaos tabi ki artar ama 27 ortalama hızı Batman trafiğinde nasıl yapıyorsunuz o kadar yoğun mu?

Kesinlikle yoğun aynı zamanda yollar genel anlamda dar ve kötü o yüzden çok sık dur kalk durumları oluyor.

• malum sitede 2020-2021 model muhtemelen geçen sene alınmış SIFIR KM diye 650k dan aşağıya satılan st line yok.

arabanın sıfır liste fiyatı st line da 560k.

Allah belasını versin gerçekten bunlara bu fırsatı veren sistemin.

• falterubbix kullanıcısına yanıt

Eğer o araçlar o zaman aralıklarında alındıysa 350 ye aldıkları arabaları 650 ye satmaya çalışıyorlar demektir, yazıkları olsun..

Ülkede ne ev ne araba hiçbirşeyin satışı ile ilgili düzenleme yok herkes tuttuğunu öpüyor tepe taklak gidiyoruz.

• ülkenin nesi düzgün neresinde şeref liyakat var ki burada olsun?

galericilerin sıfır km araba alınmasına neden izin veriliyor bi kere 2 senedir bayilerde araba krizi varken?

abi bu millet kadar bencil bu millet kadar elhamdülliahı ağzından düşürmeyip hak yiyici, dolandırıcı olan başka bir millet daha kainat üzerinde yoktur.

• Merhaba,

2020 model titanium’da apple car play’i kablosuz bluetooth ile bağlayamıyor muyum?
    Kabloyu takmayınca car play açılmıyor. Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • el_diego E kullanıcısına yanıt

bağlayamıyorsunuz . kablo şart. SYNC4 te yani bir sonraki nesil multimedyada kablosuz car play olacak ama şu ana kadarkilerde yok.

Alternatif olarak kablosuz car play adaptörleri var onları kullanabilirsiniz. Kullananlar memnun ; ama çok pahalılar ve ülkede bulabilir misiniz bilmem. Carlinkit adıyla arayabilirsiniz.

• kablosuz olarak andriod oto ve apple car play yok her araçta olmuyor. Yeni tucsonda vardı hatırladığım kadarıyla

• Bu arada kullanıcılara bir sorum olacak ben telefonumu araca bağladığımda youtube dan video izlerken ses ve görüntü senkronize şekilde gelmiyor. Görüntü önce geliyor ses sonra geliyor. birde bazen şarkı dinlerken kısa kısa ses kopmaları oluyor. benim aracıma mı özel yoksa bütün kugalarda oluyor mu merak ediyorum.

• Merhaba. Kuga titanium, konfor, led ve b@o paket ile aranıza katılacağım.
    Bazı sorularım var.
    1. Araç 0-100 hızlanması 12 saniye. Geç tepki veren bir araç mı. Ne yazık Ki test sürüşü yapmadan almak zorunda kaldım.
    2. Elektrikli el freni motor stop edince direkt devreye giriyor mu. Eğer gitmiyorsa servis buna bir yazılımla çözebiliyor mu?
    3. Wireless android bağlantı cihazı kullanan var mı? Önerisi olan?
    4. Ön iki cama film düşünüyorum. Önerir misiniz?
    5. Araca alınacak ek ekipman öneriniz varsa seve seve alırım.

Bir de bu grup bir yere mi taşındı? Aylarca kimse Bir şey yazmamış?

• eddy78 E kullanıcısına yanıt

1 yılı aşkındır kullanıyorum .

Motor için söylenebilecek tek şey yeterli olduğu. Işıklarda milletle yarışalım sol şeridi kapatayım bunlara gelmez .Ben uslu uslu konforlu ve güvenli yolculuk yapacağım derseniz o arac bu araç işte. Otobanda 160 km hıza çıktığınizi pek farketmezsiniz .0-100 e takılmayın

Sanziman uzun yolda çok başarılı. Ancak kırsalda yaşıyorsanız bir rampa çıkarken aracın agirligindan ötürü kararsız kalıp sürekli vites değiştiriyor. Bu da çoğu zaman aracın yigilmasina sebep oluyor .Tabi kullandıkça aracın nerelerde bu duruma düşeceğini öngörüp ona göre gaza yukleniyorsunuz ve sorunu cozuyorsunuz

Yalıtım ve güvenlik bence en büyük artısı

Hayırlı olsun .

• eddy78 E kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı olsun, 10. ayı ve 20.000 km yapmış birisi olarak çok doğru bir tercih yaptığınızı belirteyim. Son sorudan başlayarak cevap vereyim.

Grubun bir yere taşındığını sanmıyorum ama kullanıcısı sayısı az ve şikayeti olan sayısı az olduğu için grup çok aktif değil. Özellikle ST line Kullanıcısı çok az koca Adana da ayda 1 tane bile görmüyorum.

1. 0-100 hızlanması benide almadan önce çok düşündürmüştü özellikle eski aracımda ki 8,5 sn den sonra çok hantal gelir diye düşünmüştüm ama kesinlikle öyle değil. Muhtemelen dizelin tork patlamasından dolayı sanki araç daha hızlı gibi geliyor.
    2. Elektrikli el freni kendini devreye almıyor her defasında kendiniz çekmeniz lazım. Servis bir şey yapıyor mu bilmiyorum. Fakat bu araçta şöyle bir güzellik var: araç durunca vites kendini P durumuna alıyor. Sadece kapatıp freni çekiyorsunuz. Vitesle temas etmeniz gerekmiyor
    3. Bu dediğiniz cihazı anlamadım ama ben sürekli telefonumu bağlıyorum. şarkı dinliyorum, video izliyorum. Videolarda ses yarım saniye geç geliyor aracın olumsuz özelliklerinden biri bu diyebilirim. Telefonu kablolu bağlarsam gecikme azalıyor sıfıra yakın hale geliyor.
    4. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgesindeyseniz cam filmi zorunluluk bunun tartışması olmaz. Soğuk bir şehirdeyseniz görüntü olarak yaptırabilirsiniz. Bence çok yakışıyor zaten spor bir tasarımı var aracın.
    5. Ben yukarılarda aldığım şeyleri yazmıştım oradan okuyabilirsiniz.

Vitese temas etmemek iyimiş :))

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.