Şimdi Ara

YENİ FORD KUGA (DONANIM VE FİYAT) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
7
Favori
32.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Haklısınız, araştırmalarım sonucunda ben de bir takım bilgilere ulaştım. ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'nin internet sitesinde, benzer motoru taşıyan Ford Escape hakkında konu ile alakalı bir doküman mevcut. Dediğiniz gibi, bu talimatnamede de önce soğutma sıvısı değişimi, eğer sorun devam ediyorsa, silindir kapağı değişimi yapılması gerektiği belirtiliyor.

https://static.nhtsa.gov/odi/tsbs/2024/MC-10249778-0001.pdf

YENİ FORD KUGA (DONANIM VE FİYAT)

• Bu araç için kapora falan da verdim önümüzdeki hafta alım yapacaktım, bu yağ sorunu tüm seride çıkıyor mu acaba biliyor musunuz? Bayide gittim baktım çok da beğendim aslında aracı. Sorun olursa çözüm sağlanabiliyor mu? Yaşayan arkadaş varsa anlatabilirse çok sevinirim.

• pautiger P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cevabım geç olacak ama durumu belirteyim.

Aracımı servise verdim, soğutma sıvısı ile alakalı temizlik işlemi yapıldı ancak test sürüşünde arıza devam etti, bu nedenle motor silindir kapağının değişmesi gerektiğini belirttiler.

Bazı kullanıcılar ise soğutma sistemi temizliğinin sorunu çözdüğünü belirtiyor ancak ben bu kişiler arasında değilim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harmonicax kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için ben de aracı almaktan vazgeçtim, yüksek olasılıkla bir şey olmayacaktı ama 1-2 gün bile olsa arabasız kalma riskini almak istemedim. Sizin sorununuz da temelli çözülür umarım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.