Şimdi Ara

YENİ FORD KUGA (DONANIM VE FİYAT) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
7
Favori
32.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forever eagle

bu aracın bagaj hacmi 511lt yazıyor. 511lt hacim arka koltukların ileri itilmiş halde mi yoksa koltuklar normal oturuş pozisyonda duruşuyla ölçülen hacim mi acaba?

Bagaj hacmi koltuklar en gerideyken 412 litre en ilerideyken 526 litre koltukları yatırırsanız 1534 litredir. Ayrıca aks aralığı sınıfında en uzunlarından biri olduğu için diz mesafesi çok fazla ve koltukları ileri almanız hiç bir problem yaratmaz. Ford mühendisleri bagaj konusunda böyle bir esneklik sağlamış isteyene bagaj isteyene geniş arka hacim demişler... Detaylı inceleme için link bırakıyorum.

auto express
    Ford Kuga review - Practicality, comfort and boot space | Auto Express
    https://www.autoexpress.co.uk/ford/kuga/practicality

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dermeister01 kullanıcısına yanıt

teşekkürler. inceledim.

peki size bir soru daha 412 ve 526 arasını istediğimiz gibi ayarlayabiliyor muyuz? mesela koltuk en geride 412LT biraz ileri alıp 450 yapabiliyor muyuz?

yoksa 412 yada 526lt sadece 2 seçenek mi var?

• forever eagle kullanıcısına yanıt

istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz, kızaklı koltuklar ve kademe problemi yok istediğiniz yerde duruyor

cevap için teşekkürler.

süper o zaman tam istediğim gibiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • titanyum dizellerde led far opsiyonu alınmazsa ön farlar çanak halojen mi geliyor yoksa xenon mu? ford (otosan) resmen öldürüyor güzelim aracı bu saçma sapan standart/opsiyon donanımlarla... 

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Renault 12 TN stayla çanak halojenlidir muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

öyleyse kötü...bir ara düşündüm hanımın jazzı değiştirsem mi acaba diye...ben artık yüksek araç istiyorum demeye başladı epeydir... ee sıkıldı 14 senedir jazz kullanmaktan, o da haklı. kuga fiyatlarına baktım dizel otomatik titanyum bu devir için konuşuyorum fena değil...ama çanak far geliyorsa zor be gülüm ford!

14 senedir ayni arabayi mi kullandiriyon yahu kadına

Sen de tam varyemezmişsin hocu

İkinci el 1-2 yaşında yeni kasa xc60 lara da bak derim. 650-700 civarina bulunuyor fulleri. Çok klas bir suv.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

yok müdür, ilki 2008 modeldi 2007 ekimde 0 km alındı. diğeri de 2017 ocakta 0 km 2016 olarak yenilendi...o kadar da insafsız değiliz yani... 

volvo iyi güzel de bir evde 2 premium gerer beni be hacı... isterse avantı ona bırakırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 29 Ekim 2021; 19:46:37 >
    Haa o zaman tamam.

• forever eagle kullanıcısına yanıt

Ben ilk başta garipsedim ama aslında olması gereken bu, mesela benim 2 çocuğum var biri 8 biri 3 yaşında diz mesafesi benim için çok önemli değil özellikle uzun yolculuklarda koltukları biraz öne alıp bagajı ciddi anlamda genişletebilirim.

Koltuklar geride iken ise çok iyi bir diz mesafesi var. Bu sınıfta hemen hemen butün araçlara baktım Honda CRV en iyisiydi 2. sırada Ford KUGA vardı. bu 2 araçta arkada otururken bacak bacak üstüne atabiliyordum (boy 176) diğer araçlarda öyle bir hareket mümkün değildi

Titanyumlarda led paket almazsanız halojen geliyor, bence de büyük hata titanyumlarda led ve deri koltuk olmaydı. Daha öncede çok yazdım ST Line hariç ben bu aracı almazdım. full paket titanyum hmmm belki

ST-Line alsak yine eksikler var be hocam.Konfor+tekno paketleri de ekletince tam manasıyla full oluyor araç.Full paket alıp üstüne 2 tane paket eklettirmek ne bileyim insan kendini keriz hissediyor, Ford Türkiye insanları enayi yerine koyuyor.

Teşekkürler 👍
    Tahmin ettiğim gibi. 500 bin para ver halojen far versinler sana. Sajibindendeki araçlara baktım onlar da çanak farlı. Şu anda led far opsiyonlu araç bulmak tek boynunlu at görmekten daha zor çünkü araç yok bayilerde. O nedenle benim iş yatar gibi.

• gralcan kullanıcısına yanıt
    Aynen doğru söylüyorsunuz, ben kendimi bildim bileli ford böyle paket işini çözemedi. Benim araç st line + teknoloji paket yani baya dolu ama ona rağmen akıllı bagaj yok. Neden? çünkü ford bu özelliği sonradan konfor paketi içine aldı. İstediğim bir özellikti feragat etmek zorunda kaldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Otokoç' tan ikame araç olarak verdiler yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. 1.5 dizel otomatik Titanium.

Yakıtını merak ettiğim için aldığım gibi sıfırladım. Şehir içi 6,5-6,9 arası yakıyor. Ş.dışı da 5 lt. civarı yaktı. Cüssesine göre daha fazla yakar diye bekliyordum açıkçası şaşırdım.

Araç 32 bin küsür km.de. Uzun zamanlı ortalaması da 6,6 gösteriyor.

Ses sistemini beğenmedim. Sarı halojen farlar da yakışmamış. Harici alınabilecek bir araç. İç ferahlığı özellikle arkası sınıfına yakışır cinste, mesela 3008'e göre daha geniş.

• commandostigre kullanıcısına yanıt

Bende 4 bin km dir kullanıyorum, benimde şehir içi yoğun sayılabilecek bir trafikte 6,5-6,6 gidip geliyor, şehir dışı 5-5,5 arasında gidip geliyor. özellikle şehir dışında kullanıma göre değişkenlik fazla oluyor.

ben dizel fordların fazla yakacağı düşüncesiyle 7 lt yakarım beklentisi ile almıştım ama 6,5 yakmak benim için sürpriz oldu. Ford dizel motorlarda verimlilik konusunda baya ilerlermiş demek ki

• Bu arada özellikle 2. el düşük km Ford Kuga St Line için daha önceki sayfalarda çokça yazdığım F/P konusunda zirve, kaçırmayın tavsiyemi şu andan itibaren tekzip ediyorum. Artık ikinci elde inanılmaz bir zam geldi. ilanlarda 530-540 dan aşağıya St Line Kuga göremiyorum. Sıfırlarda keza zam yedi. Araç olarak hala tavsiye ederim ama fiyat/performans ile ilgili yorum yapmıyorum. Ben zaten hiçbir aracın fiyatını da takip edemiyorum artık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 9 Kasım 2021; 13:29:1 >
  • Bütün SUV'lara çok zam geldi hocam. Temmuz başında 340'a 2017 model 3008 1.6BlueHDI EAT6 Allure Elegance aldım. Şimdi 400'ü geçti fiyatları. Son 3 ayda sıfır C-SUV'lara 100 bine yakın zam geldi.

Ben sürekli şehir içi kullanımında 8 in altına indiremedim eko mod bile işe yaramadı Ben mi bir yerde hata yapıyorum anlamadım gitti..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.