Ne dedim yav araban güzel dedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ FORD KUGA (DONANIM VE FİYAT) (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası
Bravo hocam övgünün dibini vurmuşsun inan Dostoyevski romanındaki as karakter bile sevdiği kadına bu kadar övgü yağdıramıyorYani uzun araştırmalar sonucu içime sinen bir alışveriş yapınca övgü dizmem normal sanırım ama size özel olarak sevmediğim özellikleri yazayım hem insanlar bilgilensin hem de objektifliğim anlaşılsın.
1- Ön kol dayamadan klima tuşlarına kadar olan bölümün tasarım olarak yanlış olduğunu düşünüyorum eğer burası biraz daha yüksek yapılsaydı hem görüntü olarak daha elit durup içi focusla fiestayla aynı yeaa eleştirilerinden kurtuldu hemde ergonomik olarak daha rahat olurdu.
2- Elektrikli bagaj ın st line dan bile kaldırılması çok büyük yanlış bu kadar büyük ve ağır bagaj kapağı olan bir araçta bütün donanımlarda elektrikli bagaj olmalıydı. Şuan araçta tek aradığım özellik diyebilirim. Yani arabada arka kamera yıkama sistemi, kapı koruma sistemi, head up display gibi sıradışı özellikler var ama elektrikli bagaj yok
3- Arka tasarım ve ön tasarım arasında bir kopukluk var gibi geliyor bana ön tasarım porsche gibi hatta daha güzel fakat arka tasarım biraz demode yada öne uymuyor tam çözemediğim bir uyumsuzluk var.
4- Konfor ve yol tutuş için aracın yüksekliğinin düşürülmesi heybetli görüntüyü engellemiş.
5- Yakıt ve beygir gücünde psa nın bir tık gerisinde kalmış
bula bula bu kadar bulabildim ve çoğu tasarımla ilgili beğenmediğim şeyler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01Merhabalar, biraz araştırma ve fiyat performans hesabı sonucu Ford Kuga St Line + Tekno paket + Mercan Kırmızı aldım. Aracı 1 haftadır kullanıyorum yaklaşık 1000 km yaptım. Bence Ford Kuga güzel bir başlığı hakediyor. Buradan mı devam etsek yeni bir başlık mı açsak bilemedim. İşlerimden zaman ayırabilirsem yeni bir başlık açmaya çalışacağım. şimdilik sorular varsa cevaplayabilirim.
Hayırlı olsun bende de titanium+tekno+konfor paket olanı var mercan kırmızı
-
quote:
Orijinalden alıntı: khaosHayırlı olsun bende de titanium+tekno+konfor paket olanı var mercan kırmızı
Alıntıları Gösterçok teşekkürler, başlığı canlı tutsak iyi olur, kullanıcılar olarak yıllarca birçok şeyi buradan paylaşabiliriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01evet hiçte az değil fakat şuan piyasa için çok uygun şöyle söyleyim,
yeni tucson elit paket test ettim çok da beğendim fakat fiyat 500 bin 2. elde 490 bin
c5 aircross test ettim 460 bin
3008 e baktım anca gt line alınır ki o bile malzeme kalitesi kuga dan çok geride 500 bin
xc60 baktım çok çok beğendim ama 2. elde 600 bin
kuga st line sıfır gibi 2. el alabiliyorsun ve liste fiyatından çok uygun oluyor yani malesef şuan piyasada 430 bine alınabilecek en donanımlı ve güvenli suvlardan birisi belkide birincisi ...
Alıntıları GösterHocam bayilerde çok sayıda 430'a yakın fiyatlarda satılan çok düşük km'li Kuga ST-Line'lar mı var ? Son cümle o anlama geliyor çünkü.
Ben bir tane bayide ikinci el bölümünde denk getirdin aldın diye algıladım.
-
Çok sayıda var diyemem denk getirmek gerekiyor, ben şuan ki kugamı alırken adana ford otokoçta bir tane st line vardı fakat fiyatı 450 yada 460 gibi birşeydi bende manisa ya gitmek zorunda kaldım. Benim aldığım kuga da 443 ten satışa konmuştu sonra düşe düşe 435 e düştüler. Araya satış müdürlerini falan koyarak zor bela 430 a aldım. Bayiden almak zorunda değilim derseniz yine 430-440 bandında bulunabiliyor. Mesela İzmirde bir araç vardı 428 yazıyordu ama şahıs olduğu için ben manisa çetaş a gittim en azından yetkili firma olsun diye...
Araç 2020 yılında satışa çıktığı için km ler zaten hep düşük oluyor. Yani güzel takiple güzel bir fiyata st line kuga almak mümkün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
araç sahibi arkadaşlar kauçuk paspas işini nasıl halletiniz tavsiye ettiğiniz var mı?
mesela şu linkteki ürün nasıldır acaba?
https://www.hepsiburada.com/rizline-ford-kuga-2020-sonrasi-3d-havuzlu-paspas-p-HBCV000006LKST?magaza=%C3%96zg%C3%BCrOto
-
quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01Yani uzun araştırmalar sonucu içime sinen bir alışveriş yapınca övgü dizmem normal sanırım ama size özel olarak sevmediğim özellikleri yazayım hem insanlar bilgilensin hem de objektifliğim anlaşılsın.
1- Ön kol dayamadan klima tuşlarına kadar olan bölümün tasarım olarak yanlış olduğunu düşünüyorum eğer burası biraz daha yüksek yapılsaydı hem görüntü olarak daha elit durup içi focusla fiestayla aynı yeaa eleştirilerinden kurtuldu hemde ergonomik olarak daha rahat olurdu.
2- Elektrikli bagaj ın st line dan bile kaldırılması çok büyük yanlış bu kadar büyük ve ağır bagaj kapağı olan bir araçta bütün donanımlarda elektrikli bagaj olmalıydı. Şuan araçta tek aradığım özellik diyebilirim. Yani arabada arka kamera yıkama sistemi, kapı koruma sistemi, head up display gibi sıradışı özellikler var ama elektrikli bagaj yok
3- Arka tasarım ve ön tasarım arasında bir kopukluk var gibi geliyor bana ön tasarım porsche gibi hatta daha güzel fakat arka tasarım biraz demode yada öne uymuyor tam çözemediğim bir uyumsuzluk var.
4- Konfor ve yol tutuş için aracın yüksekliğinin düşürülmesi heybetli görüntüyü engellemiş.
5- Yakıt ve beygir gücünde psa nın bir tık gerisinde kalmış
bula bula bu kadar bulabildim ve çoğu tasarımla ilgili beğenmediğim şeyler.
Alıntıları GösterBütün yazdıkalarınıza katılıyorum.Ben de 2020 tuscon elite plus ya da N-line plus ile 2020 Kuga ST-Line bakıyorum.Geçen Ankara'da bayiye gittim bir tane kırmızı vignale vardı, tasarım olarak bence gayet güzel ancak araç içine oturduğumda konsol maalesef focusdan farkı yok.İkiinci olarak da konsol altında her yer sert plastik malzeme.Focus'da bunu hiç dert etmem ancak vignale bir kugada çok anlamsız duruyor.
-
Aynen eleştirilerde haklısınız hadi konsol altı plastiği geçtim o çoğunda sert ama en azından konsol yukarıda konumlanmalıydı ve kol dayanama psa daki gibi kelebek kanadı gibi iki yana açılmalıydı bu basit 2 değişiklik konsolu kurtarırdı.
Tucson elit plus muhteşem diyebilirim, çok uzun yıllar hyundai araçlar elimizden geçti hatta 2011-2015 arası ix 35 kullandım. Gücüm yetse yada kuga ile aynı fiyat olsa elit plus tucson alırdım ama 550 bin altına bulmak zor.
Kuga st line ve teknoloji paket ile alınca elit plusta bile bulunmayan bir sürü özellik geldi ayrıca ciddi miktarda para cebimde kaldı.
Evet ama hala koltuk soğutma yok, ayrıca yeni tusconda sinyalden kamera özelliği de var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gralcan -- 3 Eylül 2021; 19:35:4 >
Valla hocam ben o donanım listelerini hatmettim, tek tek ezberledim. Vignale yada ST Line artı paketler seviyesinde bir Kuga elit plus Tucson a kıyasla eksiğinden çok fazlası olur.
Mesela koltuk soğutma ve sinyal kamerası olmaz ama head up display olur, Bang Olufssen ses sistemi olur.
Elektrikli bagaj olmaz ama kokpitten çocuk kapı ve cam kilitlerini aktif etme özelliğin olur. Vs vs böyle uzar gider.
Tabi karar son kullanıcının, kullanan adamın içine sinmesi lazım. Belki bir özelliğe vurulur, gider o sebepten araba tercihi yaparsınız. Benim bütçe ve beklentime göre her kıyasta Kuga ön plana çıktı
Bu arada az önce hayatımda ilk defa Adblue aldım. Bizim araçların adblue tank kapasitesi ile ilgili biraz araştırma yaptım ve yabancı bir siteden 14 litre olduğunu öğrendim. Merak edenlere duyurulur.
Bu arabanın titanium modelinde bindim aracın koltukları inanılmaz rahatsızdı , ayrıca içi kalitesizdi benim için bu araba olmamış beğenmedim. biraz daha göze gönle hitap edebilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 4 Eylül 2021; 12:49:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Titanyum için katılırım ama st line ve vignale donanımda araç kalite olarak premium sınıfa yaklaşıyor.
Kırmızı dikişli deri alcantara koltuklar tasarım ve konfor olarak çok iyi yani ben çok rahatım
İç döşeme karbon kaplı geliyor
Direksiyon altı kesik ve çok hoş bir deri kaplı
Dizlerinizi dayandığınız yer deri
Ses sistemi görüntü olarak ve ses olarak direk Premium vs vs
Daha öncede yazmıştım ben bu aracı titanyum olarak almazdım ama st line ve vignale olunca sattığım w205 Mercedesimi aratmıyor.👍
Aynı şey 3008 içinde geçerli gt line dışında almazdım.
quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01evet hiçte az değil fakat şuan piyasa için çok uygun şöyle söyleyim,
yeni tucson elit paket test ettim çok da beğendim fakat fiyat 500 bin 2. elde 490 bin
c5 aircross test ettim 460 bin
3008 e baktım anca gt line alınır ki o bile malzeme kalitesi kuga dan çok geride 500 bin
xc60 baktım çok çok beğendim ama 2. elde 600 bin
kuga st line sıfır gibi 2. el alabiliyorsun ve liste fiyatından çok uygun oluyor yani malesef şuan piyasada 430 bine alınabilecek en donanımlı ve güvenli suvlardan birisi belkide birincisi ...
Alıntıları GösterTuscon prime için ne dersiniz 2021? O da 430.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alana birşey demem ama Tucson prime benim tercihim olmaz, o fiyata elite yada elit plus verseler alırım.
Hyundai nin en büyük hatası 1.6 T-GDI motorla elit ve elit plus getirmemeleridir.
Aynı şekilde Ford da 1.5 ecoboost la st line ve vignale getirmeliydi.
Bu şekilde insanlar donanımlı arabalara daha uygun fiyatla sahip olabilirdi. Zaten dizelin bir avantajı kalmadığı için ve ömürlerini bitirdikleri için eskisi kadar tercih sebebi değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 4 Eylül 2021; 17:32:45 >
Arkadaşlar 400 civarında SUV bakıyorum ben de, Style Kuga ile Feel Bold C5 Aircross arasında kaldım. Style paket C5'e göre çok mu boş kalır ne diyorsunuz?
-
400 bin civarı suv bütçem olsa herhalde gider şu aşağıdaki araca pazarlık yapardım yada bunun muadilini almaya çalışırdım 400-410 aralığında sıfır gibi shine c5 aircross düşer.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-0-km-de-2020-model-citroen-c5-aircross-1.5-blue-hdi-shine-923184353/detay
Kuga konusunu fazla mesgul etmek istemiyorum ama su araci feel adventure olarak girmisler. Arac benzinli shine ve govde rengi tavan. Cok guzel fiyat yazmis. Bence dogruysa degerlendirilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-hatasiz%2C5500-km-952517563/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 5 Eylül 2021; 0:18:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen Ford Kuga konusunda diğer araçları konuşmak biraz abes oluyor, son olarak benim söyleyeceğim sizinde linkte attığınız gibi sıfır sayılır çok uygun araçlar var. Bence hazır böyle araçlar bulunuyorlarken elinizi çabuk tutup alın sene sonu doların ne olacağı belli değil, hele seçim yaklaştıkça ne olacağı hiç belli değil.
Ben yeni x trail, yeni qashqai, yeni sportage beklemeyi ve ondan sonra karar vermeyi düşüyordum ama bu ekonomide belli ki onlarda çok yüksek hatta uçuk fiyatlara gelecek o yüzden full Kuga'mı görece uygun fiyata alıp geçtim kafam rahat 👍
Ford Kuga bu sınıfta 15 yıldır var. Bende 2011 den beri suv piyasasına hakimim, Kuga nın şuan 3. Nesli yollarda ve her nesilde eksikliklerini gidermiş tam alınacak hale gelmiş.
Yaldızlı psa araçları risktir, vag grubu paragöz, hyundai kia grubu suv ları iyidir fakat kur mağduru oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 5 Eylül 2021; 10:13:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X