Dünyayı Tr'den ibaret mi sanıyorsunuz :) Kuga Avrupa'da catır catır satıyor ilk 3 te amerikada keza öyle.. Satamadı denilen focus da C segmentte yıllardır ilk 5 te dünyada.. Tr pazarına göre yorumlamayın bi arabayı değerlendirirken.. |
YENİ FORD KUGA (DONANIM VE FİYAT) (5. sayfa)
-
-
ben Adana'da yaşıyorum gardaş Hollanda'da değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun öncelikle, ne zaman nerden ve ne kadara aldınız? Benimde gel gitler yaşadığım bir araç. Biraz borçlanıp alsam dediğim ama sonra bu ortamda borçlanmak bir yana tasarruf edip en ekonomik araca bakmalıyım dediğim gel gitlerdeyim. Kuga da yurtdışı yorumları çok olumlu ancak ST line almalısınız diyor hepsi ağızbirliği yapmış gibi.
Diğer merak ettiklerim ise rüzgar motor ve yol sesi durumu nasıl? Donanımlarda şuda olmalı dediğiniz var mı? Konfor açısından nasıl?
-
quote:
Orijinalden alıntı: since75Hayırlı olsun öncelikle, ne zaman nerden ve ne kadara aldınız? Benimde gel gitler yaşadığım bir araç. Biraz borçlanıp alsam dediğim ama sonra bu ortamda borçlanmak bir yana tasarruf edip en ekonomik araca bakmalıyım dediğim gel gitlerdeyim. Kuga da yurtdışı yorumları çok olumlu ancak ST line almalısınız diyor hepsi ağızbirliği yapmış gibi.
Diğer merak ettiklerim ise rüzgar motor ve yol sesi durumu nasıl? Donanımlarda şuda olmalı dediğiniz var mı? Konfor açısından nasıl?
hemen sorulara cevap vereyim, çünkü internette fazla bilgi bulamazsınız.
- Aracı Manisa Ford Çetaş ın 2.el bölümünden aldım fakat sıfır diyebilirsiniz çünkü sadece 2bin km deydi. durum böyle olunca liste fiyatından çok daha ucuza aldım. 2020 Kuga ST line + Teknoloji paket + mercan kırmızı 435 bin altına düşmüyorlarken araya hatırı sayılır birini koyup 430 bine aldım aynı konfigürasyon sıfır araç liste fiyatı 530 bin civarı şuanda
- Aynı gelgitleri bende çok yaşadım kullandığım mercedes c 180 aracımı 345 bine sattım, bir tane honda civic alıp üstüne kalan parayı başka bir şekilde değerlendirme seçeneğini çok düşündüm ama son kararda Kuga mı alıp ben borca girdim
- Rüzgar ve motor sesi konusunda çok başarılı endişeniz olmasın bu konuda çok çalışılmış belli benim mercedesten daha iyi diyebilirim
- Daha önce 6 yıl suv kullanmış birisi olarak konfor konusunda bende çok endişeliydim aracı almadan önce titanyum u test sürüşü yaptığımda çok beğenmiştim fakat st line da spor süspansiyon olduğu için biraz endişelerim vardı. fakat tamamen yersizmiş araç şaşırtıcı hatta inanılmaz derecede konforlu aracı manisadan adanaya getirirken 9 saat hiç durmadan kullandım ve bu benim hayatımın molasız en uzun sürüşü oldu. Ben uzun sürüşlere dayanamayan biriyim fakat kuga beni hiç yormadı ve mola vermedim.
- Araç ile ilgili genel düşüncelerimi yazayım, öncelikle ortalamanın üzerinde otomobil meraklısı birisiyim, bu forumunda müdavimlerindenim. Araba almadan önce Euroncaptan tut, ADAC testlerine ihhs den tut, bütün Türkçe, ingilizce, almanca video ve forumlara kadar araştırırım. Ford Kuga ST Line şuan 400-450 bin tl bandında alınabilecek en iyi SUV dur. Araç bir önceki nesline göre uzatılmış, genişletilmiş ve yere yaklaştırılmış bu durum suv görüntüsünü biraz bozup hormunlu focus görüntüsü versede yol tutuş ve konforu inanılmaz derecede artırmış 5 yıl w205 mercedes c180 kullanmış biri olarak söylüyorum yol tutuş ve konfor olarak hiç bir farkı yok sanki sedan sürüyormuş gibi güvenli girip çıkıyorum virajlara, tek tek anlatmayacağım güvenlik ve teknoloji olarak sınıfında tepe noktasını zorluyor. Tasarım konusunda bence ufak tefek sıkıntıları var ama yinede inanılmaz güzel ve donanım ise çok çok dolu, Bang Olufssen ses sistemi muhteşem, alcantara ve deri karışımı koltuklar çok şık ve rahat, marka algısı yüksek benim size en büyük tavsiyem şu olur;
Kesinlikle ve kesinlikle ST Line ve teknoloji paket almaya çalışın, araç bu konfigürasyonda sınıf atlıyor ve premium oluyor. Uzun yıllar premium araç kullanan biri olarak söylüyorum.... Ben açık konuşayım bu aracı titanyum olarak almazdım. Yabancı forumlarda okuduklarınız doğru yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01hemen sorulara cevap vereyim, çünkü internette fazla bilgi bulamazsınız.
- Aracı Manisa Ford Çetaş ın 2.el bölümünden aldım fakat sıfır diyebilirsiniz çünkü sadece 2bin km deydi. durum böyle olunca liste fiyatından çok daha ucuza aldım. 2020 Kuga ST line + Teknoloji paket + mercan kırmızı 435 bin altına düşmüyorlarken araya hatırı sayılır birini koyup 430 bine aldım aynı konfigürasyon sıfır araç liste fiyatı 530 bin civarı şuanda
- Aynı gelgitleri bende çok yaşadım kullandığım mercedes c 180 aracımı 345 bine sattım, bir tane honda civic alıp üstüne kalan parayı başka bir şekilde değerlendirme seçeneğini çok düşündüm ama son kararda Kuga mı alıp ben borca girdim
- Rüzgar ve motor sesi konusunda çok başarılı endişeniz olmasın bu konuda çok çalışılmış belli benim mercedesten daha iyi diyebilirim
- Daha önce 6 yıl suv kullanmış birisi olarak konfor konusunda bende çok endişeliydim aracı almadan önce titanyum u test sürüşü yaptığımda çok beğenmiştim fakat st line da spor süspansiyon olduğu için biraz endişelerim vardı. fakat tamamen yersizmiş araç şaşırtıcı hatta inanılmaz derecede konforlu aracı manisadan adanaya getirirken 9 saat hiç durmadan kullandım ve bu benim hayatımın molasız en uzun sürüşü oldu. Ben uzun sürüşlere dayanamayan biriyim fakat kuga beni hiç yormadı ve mola vermedim.
- Araç ile ilgili genel düşüncelerimi yazayım, öncelikle ortalamanın üzerinde otomobil meraklısı birisiyim, bu forumunda müdavimlerindenim. Araba almadan önce Euroncaptan tut, ADAC testlerine ihhs den tut, bütün Türkçe, ingilizce, almanca video ve forumlara kadar araştırırım. Ford Kuga ST Line şuan 400-450 bin tl bandında alınabilecek en iyi SUV dur. Araç bir önceki nesline göre uzatılmış, genişletilmiş ve yere yaklaştırılmış bu durum suv görüntüsünü biraz bozup hormunlu focus görüntüsü versede yol tutuş ve konforu inanılmaz derecede artırmış 5 yıl w205 mercedes c180 kullanmış biri olarak söylüyorum yol tutuş ve konfor olarak hiç bir farkı yok sanki sedan sürüyormuş gibi güvenli girip çıkıyorum virajlara, tek tek anlatmayacağım güvenlik ve teknoloji olarak sınıfında tepe noktasını zorluyor. Tasarım konusunda bence ufak tefek sıkıntıları var ama yinede inanılmaz güzel ve donanım ise çok çok dolu, Bang Olufssen ses sistemi muhteşem, alcantara ve deri karışımı koltuklar çok şık ve rahat, marka algısı yüksek benim size en büyük tavsiyem şu olur;
Kesinlikle ve kesinlikle ST Line ve teknoloji paket almaya çalışın, araç bu konfigürasyonda sınıf atlıyor ve premium oluyor. Uzun yıllar premium araç kullanan biri olarak söylüyorum.... Ben açık konuşayım bu aracı titanyum olarak almazdım. Yabancı forumlarda okuduklarınız doğru yani
Alıntıları GösterÇok teşekkürler hocam iyi günlerde kullanın.
-
Ben titanium aldım
Stline ile ayni motor kombinasyonu oldugu için aradaki 100 bine yakın farkının değmeyeceğini düşündüm. Gayet memnunum .Araç kaliteli sessiz ve konforlu. Ancak 1 5 ecoboost motor gerirselerdi onu tercih ederdim
quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35Ben titanium aldım
Stline ile ayni motor kombinasyonu oldugu için aradaki 100 bine yakın farkının değmeyeceğini düşündüm. Gayet memnunum .Araç kaliteli sessiz ve konforlu. Ancak 1 5 ecoboost motor gerirselerdi onu tercih ederdim
Paket tercihi tamamen kişisel bir durum Titanyum beklentilerinizi karşılıyorsa sıkıntı yok. Ben mesela son 10 yıldır hep deri koltuklu araçlara bindim, hep iyi ses sistemleri olan araçlara bindim vs benim için st line kaçınılmazdı. 1.5 ecoboost gelmemesi çok saçma gelse bende düşünürdüm çünkü dizel motorlar artık dünya genelinde son demlerini yaşıyor.
ben 2005 2011 arası focus 2 kullandım o zamanda Ford Türkiye sıkıntılıydı hep avrupa ve amerikaya göre kırpılmış arabalar getirirlerdi aynı kafa devam ediyor demek ki, mesela benim Kuga da elektrikli bagajı kırpmışlar, tek aradığım özellik ama kadı kızı kusuru diyelim.
-
Ne bilim stline için bari getir soyle güzel bir motor .
Ben 355 e aldım titanium .15.000 deydi .
Dediğim gibi stline ile arada baya fark vardi
Yalnız ilk çıktığında style 289 titanium 320 ,stline 340.000 liraydi. Asil saçmalığı orada yaptım. Çıktığında yakalanabilirdi stline. Sağlık olsun
Titaniumda tek dert ettigim koltukları.
Daha kaliteli olabilirdi
Motoru ilk baslarda sevemedim ama sport modda kullanınca beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
Dizel bitiyor dediğiniz gibi.Bakalim bizim serüven nereye kadar sürecek:)
Kazasiz surusler diliyorum
Az buz değil 430 bin
St line kuga'yı 19 jantla konforlu bulan tek kişisiniz sanırım :)
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
SUV'larda PSA'nın 1.5 + 8 ilerisi ile birlikte en iyi dizel + otomatik kombinasyonunu sunuyor. Yakıtı arttırmayan yeni teknoloji verimli tork konvertörlü şanzımanlar şu zamanda en iyi otomatikler bence.
-
Bu arabanın dışı çok güzelde içinden kalitesizlik akıyor.Kapılarda, konsolda kullanılan plastik cidden çok kalitesiz duruyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: defiant82Az buz değil 430 bin
evet hiçte az değil fakat şuan piyasa için çok uygun şöyle söyleyim,
yeni tucson elit paket test ettim çok da beğendim fakat fiyat 500 bin 2. elde 490 bin
c5 aircross test ettim 460 bin
3008 e baktım anca gt line alınır ki o bile malzeme kalitesi kuga dan çok geride 500 bin
xc60 baktım çok çok beğendim ama 2. elde 600 bin
kuga st line sıfır gibi 2. el alabiliyorsun ve liste fiyatından çok uygun oluyor yani malesef şuan piyasada 430 bine alınabilecek en donanımlı ve güvenli suvlardan birisi belkide birincisi ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: bianconeraSt line kuga'yı 19 jantla konforlu bulan tek kişisiniz sanırım :)
hem 18 lik titanyumla hemde 19 luk st line la kullandım gayet konforlu ben tavsiye ediyorum yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 2 Eylül 2021; 16:21:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoyHayırlı olsun, güle güle kullanın.
SUV'larda PSA'nın 1.5 + 8 ilerisi ile birlikte en iyi dizel + otomatik kombinasyonunu sunuyor. Yakıtı arttırmayan yeni teknoloji verimli tork konvertörlü şanzımanlar şu zamanda en iyi otomatikler bence.
çok teşekkürler daha iyileri sizin olsun.
psa nın kombinasyonu beygir gücü ve yakıt tasarrufu olarak ford dan iyi ama psa grubuna bir türlü ısınamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01evet hiçte az değil fakat şuan piyasa için çok uygun şöyle söyleyim,
yeni tucson elit paket test ettim çok da beğendim fakat fiyat 500 bin 2. elde 490 bin
3008 e baktım anca gt line alınır ki o bile malzeme kalitesi kuga dan çok geride 500 bin
kuga st line sıfır gibi 2. el alabiliyorsun ve liste fiyatından çok uygun oluyor yani malesef şuan piyasada 430 bine alınabilecek en donanımlı ve güvenli suvlardan birisi belkide birincisi ...
Alıntıları GösterTmm araban mikemmel 430 bin e göre kusursuz bı de suv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Al işte tam heyecanlı heyecanlı birşeyler anlatırken her zaman böyle bir cins adam çıkıp hevesini kaçırmaya çalışır.
Kardeşim ben insanları doğru yönlendirmek için araştırmalarımın incelemelerimin sonucunu yazıyorum.
İsteyen istediğini yapsın sen 430 bine daha güzelini alacaksan git al gel burada bizimle paylaş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01evet hiçte az değil fakat şuan piyasa için çok uygun şöyle söyleyim,
Alıntıları GösterYazdığın arabaların hepsi Kugadan iyidir. Kuga ölü doğdu.
-
Bravo hocam övgünün dibini vurmuşsun inan Dostoyevski romanındaki as karakter bile sevdiği kadına bu kadar övgü yağdıramıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin kısıtlı otomobil bilgine göre öyledir, sen canlı doğanını alabilirsin mutluluklar 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X