Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
48
Favori
171.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ihtiyacınız olan tüm parçaları bulabilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_85136261/f_//tm.htm#85136589 İndirimli Orjinal Ford Yedek Parçaları
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-hatasiz-7-000-tl-exrali-makyajli-kasa-ledli-146936379/detay

Merhabalar, sizce nasıl ? Alınabilirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-hatasiz-7-000-tl-exrali-makyajli-kasa-ledli-146936379/detay

Güzel görünüyor araba fiyatı kadar donanım koymuş adam üstüne.Ama ben tüp işinden bıktım olmuyo tüplü araba kardeş ya düşük motorlu tsi vw grubu al yada dizel focus yada mondeo lara bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-hatasiz-7-000-tl-exrali-makyajli-kasa-ledli-146936379/detay

Güzel görünüyor araba fiyatı kadar donanım koymuş adam üstüne.Ama ben tüp işinden bıktım olmuyo tüplü araba kardeş ya düşük motorlu tsi vw grubu al yada dizel focus yada mondeo lara bak derim

Babam bunun için baskı yapıyor. Bugüne kadar hep dizeldi. Hatta bugün vw golf 1.4 tsi almaya gittim. 2009 model ummadığım çizikler çıkınca dönmek zorunda kaldım. LPG banada bir acayip geliyor ancak bu aracada benzinle binmek hakikaten zor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    Yani mondeo konusunda şüphen olmasın son derece donanımlı ve klas arabadır emsallerine göre Hele yeni kasası efsane olacak 2014.Ama benzinli dizel ve lpg li olarak emsallerinden en az 1lt fazla yakarsın.Ama performansıda emsallerinden yukarıdır aşağı değildir.Yani karar senin ben hep lpgli kullandım ama çok hesap yapıyorsun Lpg de şimdi zaten 3 tl yi geçti açtığında bu soğuk havalarda en az 3- 5 km kadar benzinde gidiyor.Kapalı garajlara giremezsin ve performans kaybıda kaçınılmazdır.Ne kadar dezavantajları son dönemde artsada halen dizel en ekonomik seçenek.Yok şukadar km yapmıyorsan dizel alma diyenlere bakma.Az km yapan için dizel daha iyi km düşük dizel arabalar 2. elde avantajlıdır ve satana kadaar yaptığın km de daha ekonomik gelir.
  • Haklısınız hocam. Alınacak olan araç kapalı garajda duracak bakalım o nasıl olacak. LPG fiyatları çok arttı. Bende her zaman dizel taraftarıyım ancak dizel için uygun model bulmak zor. Dizel bir Mondeoya gücümüz yetmez açıkçası

O konudada tavsiyem Almandan şaşma Fransıza bulaşma.Temiz Focus da bakabilirisin bence.
  • Teşekkürler hocam

• Merhaba abilerim 2009 model 2.0TDCİ TREND MONDEO sahibiyim.Aracımdan çok memnunum fakat ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum ve internette çözümünü bulamadım.Aracın bagajı acılmıyor ne FORD amblemi altındaki tuşdan nede anahtardan acılmıyor.Basta tık tık diye ses yapıyordu fakat babam sonra servise götürdükden sonra dıııırrrttttt diye bagaj motorunun dönme sesi geliyor ama bagaj yukarı kalkmıyor malesef koltukları yatırıp yük koyuyoruz buda cok zor oluyor.Bagaj motorunun dişleri paralanmış demişler.Hiç böyle başınıza gelen bi olay oldumu olduysa yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkay59

Merhaba abilerim 2009 model 2.0TDCİ TREND MONDEO sahibiyim.Aracımdan çok memnunum fakat ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum ve internette çözümünü bulamadım.Aracın bagajı acılmıyor ne FORD amblemi altındaki tuşdan nede anahtardan acılmıyor.Basta tık tık diye ses yapıyordu fakat babam sonra servise götürdükden sonra dıııırrrttttt diye bagaj motorunun dönme sesi geliyor ama bagaj yukarı kalkmıyor malesef koltukları yatırıp yük koyuyoruz buda cok zor oluyor.Bagaj motorunun dişleri paralanmış demişler.Hiç böyle başınıza gelen bi olay oldumu olduysa yardımlarınızı bekliyorum

geçmiş olsun benim bir sorum olacak, bu hadisenin öncesinde bagajın kapanma sesinde her zamankinden farklı, daha kalın ve sert bir ses çıkmaya başlamışmıydı, ben şu an bunu farkettimde, eğer bir aşama sonrası sizin problemdense erken tedbir almak için soruyorum.

• kotbycb K kullanıcısına yanıt
    Yok akşam markete gitmiştim bagaj normal standart herşey düzgündü sabah kalktım bagajda unuttuklarım vardı baktım tık tık yapıyor acılmıyor daha sonra babam servise götürmüş biraz daha oynamıslar daaaarrrr die acayip abuk subuk bi ses cıkartmaya basladı dün yetkiliyi bayiye götürdük sanayide 200 tlye yeni motor getirecekler motorun dişlileri paralanmıs bu sebepden kalkmıyormuş.Anlaşılmaz tuhaf bi olay 5.arabamız ilk defa böyle birşey gördüm.İnşallah sizinkindede aynısı olmaz
  • quote:

Açıklamalar kısmını görünce koptum

YENİ KASA YENİ MOTOR ( 0 DAN 100 KM ' YE 0.9 SANIYE )
    YAKITI OLDUKÇA IDEAL KM'DE 280 KURUŞ YAKMAKTA

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkay59

Yok akşam markete gitmiştim bagaj normal standart herşey düzgündü sabah kalktım bagajda unuttuklarım vardı baktım tık tık yapıyor acılmıyor daha sonra babam servise götürmüş biraz daha oynamıslar daaaarrrr die acayip abuk subuk bi ses cıkartmaya basladı dün yetkiliyi bayiye götürdük sanayide 200 tlye yeni motor getirecekler motorun dişlileri paralanmıs bu sebepden kalkmıyormuş.Anlaşılmaz tuhaf bi olay 5.arabamız ilk defa böyle birşey gördüm.İnşallah sizinkindede aynısı olmaz

teşekkürler.teşekkürler.
  • ilk resim orjinal mondeo sileceği, ikincisi klasik muz silecek, ben bugün klasik olandan aldım ve mondeoya takamadım bunun için çözüm varmıdır? Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotbycb -- 26 Aralık 2013; 22:25:58 >

• ilk resim orjinal mondeo sileceği, ikincisi klasik muz silecek, ben bugün klasik olandan aldım ve mondeoya takamadım bunun için çözüm varmıdır?
     Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü

• Arkadaşlar arızalı olan bagaj motorunu cumartesi günü itibariyle değiştirdim.200-280 tl arasıydı işçilik falan tam hatırlayamıyorum yine orjinal garantili bir parça taktılar sizi bilgilendirmek istedim.
     Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü
    Abuk subuk şeyler yapmış araba perişan olmuş belli yazdıklarındanda birşey den anlamadığı belli alınmaz bu araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar arkadaşlar. eylül ayında 2010 tdci titanium otomatik bir araç alarak aranıza katılmıştım. genel anlamda memnunum, bu paraya alınabilecek en iyi araç olduğunu düşünüyorum. yukarıda bir arkadaş premium öncesi en güzel tercih demiş, aynı fikirdeyim. yakıt tüketiminde son yaklaşık 5000 km ortalama değerim 6,6 lt. izmir şehir içi/dışı karışık. daha ne olsun...
  • en son zamlardan sonra 2014 mondeo selective dizel otmatiğin liste fiyatı 150 bin tl yi gördü.
    herkese hayırlı olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotbycb

ilk resim orjinal mondeo sileceği, ikincisi klasik muz silecek, ben bugün klasik olandan aldım ve mondeoya takamadım bunun için çözüm varmıdır?

Ambalajında 6-7 farklı adaptörü olan silecekler var piyasada. Yapı marketlerde falan bulunabiliyor.

O sileceklerden almanız lazım. Normal silecekler uymuyor.

Örnek :http://www.tekzen.com.tr/urun/carub-silecek-muz-8-aparat-26inc-650mm--95762

Benim arabamın da sileceği aynen bunun gibi.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.