Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
48
Favori
171.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Titanium x paket ile selective arasındaki fark nedir. Bilen var mı.
  • Titanyumdaki 17 Aliminyum Jant Selaktivde 18 Aliminyum J.
    Selaktivdeki ön cam ısıtmalı - ön koltuklar ısıtmalı,
    Selaktivde sürücü ve yolcu koltuğu 8yönde elektrik ayarlı ve hafızalı,
    Selaktivde çalıştırma anahtarsız ve yan aynalar katlanır ve hafızalı
    Selaktivde Müzik sistemi : Pionner mültimedya (Navigasyon (Titanyumda yok) DVD oynatıcı-blootouth)
    Selaktivde karartılmış arka camlar ve Bi-xenon ön farlar sabit köşe lambaları ile birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus323 -- 9 Ocak 2014; 22:27:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus323

Titanyumdaki 17 Aliminyum Jant Selaktivde 18 Aliminyum J.
    Selaktivdeki ön cam ısıtmalı - ön koltuklar ısıtmalı,
    Selaktivde sürücü ve yolcu koltuğu 8yönde elektrik ayarlı ve hafızalı,
    Selaktivde çalıştırma anahtarsız ve yan aynalar katlanır ve hafızalı
    Selaktivde Müzik sistemi : Pionner mültimedya (Navigasyon (Titanyumda yok) DVD oynatıcı-blootouth)
    Selaktivde karartılmış arka camlar ve Bi-xenon ön farlar sabit köşe lambaları ile birlikte.

Teşekkür ederim. Selective bir harikaymış arayışım 2.0 dizel otomatik yönünde olacak.
  • Selam arkadaşlar,bende aranıza 2009 otomatik trend 2.0 tdci ile katılmak üzereyim

İlk işim x paketlerdeki mercekleri farlardan almak olacak ve becerebilirsemi 2012 lerdeki gündüz ledlerinden alıp,sis farının üzerine aynı şekilde monte etmek olacak,daha önce bu şekilde girişimde bulunanlar varmı aranızda?
  • merhabalar bende 2009 model 2bin tdci titanyum (167bin km) ile buradayim.bildiklerimi siz degerli arkadaslarla paylasirim .bilmediklerimide ogrenirim .saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi kimse yok herhalde bu aralar.vergi zamani ondan mi.bir de benim arac manuel ama otomatik almak istiyorum.arastirmalarim saglam oldugu yonunde ama kullanmis birileri varsa cok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

Selam arkadaşlar,bende aranıza 2009 otomatik trend 2.0 tdci ile katılmak üzereyim

İlk işim x paketlerdeki mercekleri farlardan almak olacak ve becerebilirsemi 2012 lerdeki gündüz ledlerinden alıp,sis farının üzerine aynı şekilde monte etmek olacak,daha önce bu şekilde girişimde bulunanlar varmı aranızda?

üstadim sana zahmet mondeo yu aldiysaniz oncelikle hayirli olsun. otomatik hakkinda gorusleriniz nedir.rica etsem bilgi verir misiniz
  • Aldım hocam,

Ben sürekli otomatik araç kullanırım,bundan önceki tüm araçlarımda otomatikti,zaten bence zamanla amerika ve avrupadaki gibi manuel araçlar çok çok azalacak Türkiyedede...

Basıyorsun gidiyorsun hocam büyük rahatlık,sizin sormak istedikleriniz varsa ona göre cevap vereyim otomatik hakkında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

Aldım hocam,

Ben sürekli otomatik araç kullanırım,bundan önceki tüm araçlarımda otomatikti,zaten bence zamanla amerika ve avrupadaki gibi manuel araçlar çok çok azalacak Türkiyedede...

Basıyorsun gidiyorsun hocam büyük rahatlık,sizin sormak istedikleriniz varsa ona göre cevap vereyim otomatik hakkında?

hocam hayırlı olsun.otomatik şanzıman performansını merak ediyorum.araştırmalarım sonucunda tork konvektörlü klasic şanzıman olduğunu anlıyorum.sorunsuz oldugunu pek çok yerde okudum.şehir içi biraz hantal kaldığı söyleniyor.yarışlara katılmıyoruz sonuçta..kısacası vites geçişleri nasıl hocam.kalkarken titreme geri kaçma gibi durumlar var mı?
    sorunsuzluk en önemli etken tabii ki.varsın biraz da hantal olsun.
    hocam vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim. tekrar hayırlı olsun.saygılar

(hocam ledli kasa da power shift geldi diye biliyorum.yanlışım varsa düzeltin)

• 6 ileri bir şanzuman var üzerinde ve geçişleride gayet seri ve sorunsuz,hantallık konusunda manuel sürmediğim için bilemiyorum ama binen herkes performansına hayran kalıyor,geri kaçma vs sorunu kesinlikle yok hatta dik rampada bile bırakın geri kaçmayı frenden ayağınızı çekinde ilerliyor gaza basmadan...
  • hocam cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. otomatik vitese gecmeyi cidden dusunuyorum.simdi ki sorunum sivas ta ve yakin cevrede boyle bi arac bulabilmek.tekrar tesekkur ederim hocam.iyi aksamlar.saygilar.

• Merhaba arkadaşlar,

Ben eski 2011 Ecoboost 2.0 powershift sahibiyim. Aracımı sattım ancak yine de bu kusursuz performanslı güzel arabadan dolayı buraya yazmak istedim.

Mondeo ve Ford'lar hakkında bilgilerim geniştir herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemokachi

Arkadaşlar merhaba ben de 2012 dizel selective aracımla aranızdayım.öncelikle bit iki sorum olacak birincisi kapı direklerinde bulunan kalorifer çıkışından soğuk hava geliyor on dakka yol gitmeme rağmen bir türlü sıcak hava gelmiyor koltuk altı ısınıyor ama oralardan gelmiyor acaba bir sıkıntı mı var? İkincisi resimlerdeki olduğu gibi çamurlukla bagaj arası sizde de açık mı yandan baktığın zaman da sanki kapak kayık gibi durmuyor mu bu ford mühendislik harikası mı acaba:) bir de arkadaşlar çok düşük hızda örneğin bir toparkta falan giderken bir veya ikinci vitesde araba sanki tekliyor gibi ya da söne doğru silkeleniyormuş gibi gidiyor acaba ben daha debriyaj gaz uyumunu mu sağlayamıyorum yoksa aracın çok ağır motorun 1.6 olmasının dezavantajımı,herkese iyi geceler cevaplarınız iin şimdiden teşekkürler:)
     Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü

Merhabalar,

İlk sorunuzla ilgili olarak;

Aracınızda bulunan, kaloriferi ayarlayan (soğukluk-sıcaklık tuşu) nu eğer ayarlamadıysanız onu deneyin. Olmazsa servise gösterin derim.

2-) Bu bagaj kısmı aynısı bende de vardı. Başka bir arkadaşımda da, sanırım bu genel olarak bulunan bir şey. Ancak benim gözlemlerim bu açıklık genelde arabanın bagajını fazla doldurduğumuz da ve iç yüzeyine temas ettiğinde gerçekleşiyor.

• ustat hos geldin oncelikle
    benim 2009 tdci titanyum mondeom var.manuel vites 170 binde.sikayetim sikintim yok.ancak 2010 veya 2011 otomatigini almak istiyorum.sizin dusunceleriniz nasil bu araclar hakkinda.otomatik sikinti olur mu ? yoksa kendi aracimla devam mi etmeliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzaatmaca

ustat hos geldin oncelikle
    benim 2009 tdci titanyum mondeom var.manuel vites 170 binde.sikayetim sikintim yok.ancak 2010 veya 2011 otomatigini almak istiyorum.sizin dusunceleriniz nasil bu araclar hakkinda.otomatik sikinti olur mu ? yoksa kendi aracimla devam mi etmeliyim.

Öncelikle hoşbulduk,

Şimdi, powershift şanzıman kendini kanıtladı. Yani otomatik vites alacak olursan zararın olmaz, bakıyorum şuana kadar gördüğüm dizel arızalı powershift şanzıman yok.

Eğer bütçeyi çok zorlamayacaksa, hiçbir sıkıntı olmaz. Aksine daha iyi olur bu araçla, otomatik daha fazla rahat ettirir.

Gel gelelim ki hocam eğer bütçeni zorlayacaksa hiç bulaşma derim. Sonuçta şuan faiz, vergi vs. değerleri uçmuş durumda, inecek gibi gözükmüyor.

Ama dediğim gibi, eğer herhangi bir sıkıntı yaratmazsa(bütçe) , araç gayet iyi ve otomatik vites + şanzımanı harika.

• hocam vergi yi bugun yatirdim 919.50 tl.2011 de olsa ayni para.bu 2.mondeom.seviyorum mondeolari.en sevmedigim yani vergisia her gulun bir dikeni oluyo iste.kendimi avutuyorum 6 ayda bir diyemondeo dan vazgecmem.butce meselesi hocam kendi aracimi satip ustune 10bin lira koysam 100bin civari temiz bir arac alirim gibi dusunuyorum.malum cevre hep otomatik.otomatikten inip duze binince zor geliyo.

• arkadaşlar 2011 (makyajsız) mondeo 2.0 tdci ile aranıza katılmış bulunuyorum.Daha önce mondeo kullanmamıştım ve aracın özellikle sürüş keyfi çok hoşuma gitti. İstanbul-Ankara 120 civarı hızla 6lt ortalama ile geldim. Böyle bir motor ve ağırlık için iyi bence ama şehir içinde 8-9 lara çıkacaktır diye düşünüyorum. Araç ile ilgili merak ettiğim bazı şeyler var,öncelikle direksiyondan Mute (ses kısma) yapılabiliyor muı tek tuşla? ikincisi ve en önemlisi bu araca bluetooth sonradan eklenebilirmi?

Araçta cd-mp3 Sony var. Usb bağlantısı yok yalnız torpidoda Aux girişi var. Yabancı forumlarda bu AUX girişi USB'ye çevirdiklerini gördüm ancak bizde hiç daha yapanı göremedim,bize gelen araçlarda olmuyor mu acaba veya kimse uğraşmadı mı ? Araçla iligi kullandıkça yorumlarımı yazmayı düşünüyorum.
  • hos geldin ustat.oncelikle hayirli olsun. benim ki 2009 model 2.0 tdci titanyum duz vites.daha bu sabah fulledim.sehir ici sikistirmadan kullanirim 834 km yol icin 300 tl mazot aldim.yaklasik 0.35 krs yapar.

bluetooth icin ise bende biraz arastirdim en mantikli yol navigasyon cihazlari var piyasada 650 den basliyo.onlardan alip takmak daha iyi gibi.aux u usb ye donusturme isleminde ise sesin iyi olmayacagi yaziyo forumlarda.nasil bilemiyorum.ama benim kablo var bi tane takiyom arasira ses fena degil.bazi arkadaslarimdan mp3 calar taktiklarini gordum.20 tl lik falan.
    hayirli olsun tekrar.gule gulhe kullanin

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    ama ustat varya bi spoyler taktir arabanin arkasina cok yakisiyo.benim arabaya taktirdim yakiyo resmenankara dan getirttim ben.nerdeyse arka camdan basliyo.muthis oturuyo ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamzaatmaca

ama ustat varya bi spoyler taktir arabanin arkasina cok yakisiyo.benim arabaya taktirdim yakiyo resmenankara dan getirttim ben.nerdeyse arka camdan basliyo.muthis oturuyo ama.

Dostum bir fotograf koy merak ettim nasil durduğunu :)

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.