Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.111
Cevap
48
Favori
171.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 18 selective jantları taktım 225/45/18

Yukarıda bahsettiğim işlemi yapmak içinde gündüz ledlerini aldım,elime ulaştı şuan,tampon boyama işlemi sırasında yapacağız montajı kısmetse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reymor01 -- 17 Şubat 2014; 9:30:08 >
  • vedkum kullanıcısına yanıt
    215/50 R 17
  • reymor01 R kullanıcısına yanıt
    yapılmış halinim resimlerini bekleriz üstat
  • Tabiki hocam,yapar yapmaz eklicem,ama ondan önce Trend modellerinde olmayan yan ayna altı aydınlatma olayını halletim,1 watt lık power ledleri iç aydınlatma ışığına bağladım,aydınlatması orijinale göre baya güçlü oldu ve beyaz renk...

Kullandığım ürün;
     Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü

Buda kısa videosu;

http://www.youtube.com/watch?v=lY3Be0i9soE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reymor01 -- 19 Şubat 2014; 11:50:59 >

• Teşekkürler
  •  Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

Tabiki hocam,yapar yapmaz eklicem,ama ondan önce Trend modellerinde olmayan yan ayna altı aydınlatma olayını halletim,1 watt lık power ledleri iç aydınlatma ışığına bağladım,aydınlatması orijinale göre baya güçlü oldu ve beyaz renk...

Kullandığım ürün;

Buda kısa videosu;

http://www.youtube.com/watch?v=lY3Be0i9soE

gerçekten çok güzel aydınlatmış.ürünü nerden temin ettiniz aceba?

• arkadaşlar bende 2012 1,6 tdci trend var bildiğiniz gibi makyajlı kasa ama gündüz led leri olmadaığı için bende internetten spariş edip taktırdım fakat takan elektrikçi arkadaş kontağa bağladı şimdi kontağı açtığım zaman direk yanıyor gündüz ledleri orjinalide böyle kontağamı bağlı yoksa far düğmesinemi bağlı titanyum veya selective modeli olan arkadaşlar bilgi lendirirse çok makbule geçecek
  • bu arada resimde çektim :) parklarada beyaz led taktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verkmen -- 3 Nisan 2014; 11:43:36 >
  • verkmen kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama benimki hep açık oluyor.
  • gündüz ledleri sürekli açık oluyor araba kontağına bağlı açılır açılmaz çalışıyor...
  • Arkadaşlar merhaba;
    2013 titanium+sunroof opak beyaz ile aranıza katıldım, selamlar.
    Listeye ekleyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar..

Expertiz konusunda yardıma ihtiyacım var.
    2007 tdcı Mondeo almayı dusunuyorum. guzel bır araç buldum.
    Tabiki yetkili servısten ımzalı kaşeli expertiz raporu almadan bu aracı almam.
    bı kac gun once sanıyorum nuray oto (ford bayıı) aradıgımda expertızı 300 tl artı kdv yaparız ama ımzalı
    kaşeli rapor evrak vermeyız dedıler.
    bır yetkılı servıs expertız yapıyor ve guzel de bır fıyat karşılıgında ondan sonra ımzalı kaşeli rapor vermem dıyor..
    e sanayıye x ustaya gosterelım daha ıyı o zaman dıye dusunmuştum.
    Pekı ımzalı kaşeli expertız raporu veren duzgun bır ford yetkılı satıcısı bılıyormusunuz ?
    İstanbul Anadolu yakası ılk tercıh.
    Sımdıden teşekkurler...
  • Bugün 2012 Ford Mondeo 2.0 Tdci Otomatik vites Selective alarak bende Forda dönüş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireStorm -- 7 Nisan 2014; 20:50:18 >
  • selam arkadaşlar..

Expertiz konusunda yardıma ihtiyacım var.
    2007 tdcı Mondeo almayı dusunuyorum. guzel bır araç buldum.
    Tabiki yetkili servısten ımzalı kaşeli expertiz raporu almadan bu aracı almam.
    bı kac gun once sanıyorum nuray oto (ford bayıı) aradıgımda expertızı 300 tl artı kdv yaparız ama ımzalı
    kaşeli rapor evrak vermeyız dedıler.
    bır yetkılı servıs expertız yapıyor ve guzel de bır fıyat karşılıgında ondan sonra ımzalı kaşeli rapor vermem dıyor..
    e sanayıye x ustaya gosterelım daha ıyı o zaman dıye dusunmuştum.
    Pekı ımzalı kaşeli expertız raporu veren duzgun bır ford yetkılı satıcısı bılıyormusunuz ?
    İstanbul Anadolu yakası ılk tercıh.
    Sımdıden teşekkurler...
  • Özel bir ford servisine götürün hocam ne gerek var yetkili servise,sanki ordakiler ustada özel servitekiler değilmi?

Özel servisteki çoğu usta yetkili servistekilerden daha bilgili oluyor...
  • sevgili dostlar 2010 triend lerde aynalar otomatik katlanıyormu ayrıca bunlarda stor perde yokmu..herkese selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviay3434

sevgili dostlar 2010 triend lerde aynalar otomatik katlanıyormu ayrıca bunlarda stor perde yokmu..herkese selamlar.

Titanium da bile katlanmıyor hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.