Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.109
Cevap
48
Favori
171.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yanlış yazdım benimkide titanum aynalar otomatik katlanmıyor . ama sanki bazı titanyumlarınki katlanıyormuş gibi bir yerde okumuştum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviay3434

yanlış yazdım benimkide titanum aynalar otomatik katlanmıyor . ama sanki bazı titanyumlarınki katlanıyormuş gibi bir yerde okumuştum..

dediğiniz donanım x paketlerde var gerçi bizim araç 2007 titanium x paket ama bizde de yok 2009 üstünde vardı sanırım x paketlerde
  • Merhaba arkadaşlar arabamızı değiştirmeyi düşünüyoruzda babam VW JETTA diye tutturdu bende aldırmam o arabayı sana FORD MONDEO alacağız diye diye zor bela ikna ettim sonunda şimdi arkadaşlar size sorularım olucak cevaplarsanız sevinirim siz bu araçları kullanıyorsunuz biliyorsunuz nedir necidir ...
    -şu anda kullandığımız araç 2001 model 1.6 102hp fiat marea aracın yol tutuşu olsun yakıtı olsun çok memnunuz şimdi 1.6 titanuım almayı dusunuyoruz butcemız 40.000 tl civarında neden mondeo dersenız aracın bı duruşu var bi kalitesi var prestiji var yani birde fordun yol tutumuyla bırlesınce tam ıstedıgım ozellıkler çıkıyor karsıma 1.6 tıtanıum 2009 2010 biraz daha cıkabılırsek 2011 civarında bakınıyoruz bunların lpg uyumu nasıldır dizellere bakmıyorum neden dersenız 40.000 lıraya daha dusuk modellı alınıyor bızım gayemız yası kucuk olması araç ağır zaten 1.6 lpg(eğer desteklıyorsu) ışıklarda kalkış olsun rampada olsun performansı nasıldır gönül rahatlığıyla alınası bir araç mıdır parçası pahalı felan deniliyor babam o yuzdende pek sıcak bakmıyor işte parça sıkıntısı olur mu fiyat olarak ?
    Aklıma gelenler sımdılık bunlar arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2008 titanium 1.6 var. lpgli. benzinde olsa lpg de olsa ışıklarda kalkış falan çok seri değil. ama kötüde değil.normal.ama hızını aldıktan sonra hissettirmiyor hızını.dikkat etmek lazım radara yakalatır adamı.yokuş yukarı kalkışlarda hızlanmada biraz sıkıntı var anca 1. viteste gidiliyor yeterince hız almadan 2 ye atarsam boğuyor.
    kardeşimde c180 mercedes sw war ama rahatlık bakımından kesinlikle mondeo derim(kaliteyi kıyaslamıyorum kalitede tabiiki mercedes).
  • selamlar arkadaşlar.. titanıum 2010 2.0 dizel sahibiyim..mazotu hangi beninciden alayım hangi marka daha temiz.. mazot katkı maddeleri işe yarıyormu temizliyormu yani sistemi...kelebek boğazı temizliği yaptırayımmmı 130 bidne araç...sorum hangn olarakta farları xenon yapacağım 8000 kelvin düşünüyorum hangi marka alayım..herkeze selamlar ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan17

2008 titanium 1.6 var. lpgli. benzinde olsa lpg de olsa ışıklarda kalkış falan çok seri değil. ama kötüde değil.normal.ama hızını aldıktan sonra hissettirmiyor hızını.dikkat etmek lazım radara yakalatır adamı.yokuş yukarı kalkışlarda hızlanmada biraz sıkıntı var anca 1. viteste gidiliyor yeterince hız almadan 2 ye atarsam boğuyor.
    kardeşimde c180 mercedes sw war ama rahatlık bakımından kesinlikle mondeo derim(kaliteyi kıyaslamıyorum kalitede tabiiki mercedes).

Peki teşekkür ediyorum ustam sonuçta hantal ağır bir ataç benzinlisi hafif kaçıyor tork yetmiyor dizel olsa sıkıntı olmazda benzin sonuçta torku çok düşük yakıt performansı nasıl ustam az, çok yakıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar 2010 2.0 dizel mondeo araçların şasi numarası neresinde yazıyor ...bilen dostlar cevaplarsa sevinirim..
  • 2010 2.0 dizel mondeolarda şasi numarası neresinde yazıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviay3434

2010 2.0 dizel mondeolarda şasi numarası neresinde yazıyor...

Sag kapı altına baktınız mi?

• Selam Arkadaşlar, Mondeo 2.0 TDCI Otomatik almayı düşünüyoruz.. Yakıt tüketimi nasıldır Bu araçların ? Alınmaya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveralone1997

Selam Arkadaşlar, Mondeo 2.0 TDCI Otomatik almayı düşünüyoruz.. Yakıt tüketimi nasıldır Bu araçların ? Alınmaya değer mi ?

Sehirici ağırlıklı kullanacaksanız 8'in altına zor düşer. Uzun yol gidiyorsanız 6-6.5 civarı.
    Alınmaya deger bence çünkü ikinci el fiyatları cok dusuk.ama sıfır alacaksanız o para verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 14 Nisan 2014; 22:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Selam Arkadaşlar, Mondeo 2.0 TDCI Otomatik almayı düşünüyoruz.. Yakıt tüketimi nasıldır Bu araçların ? Alınmaya değer mi ?

Sehirici ağırlıklı kullanacaksanız 8'in altına zor düşer. Uzun yol gidiyorsanız 6-6.5 civarı.
    Alınmaya deger bence çünkü ikinci el fiyatları cok dusuk.ama sıfır alacaksanız o para verilmez.

0 alamayız zaten Bizim önceki Passat'dan az yakıyormuş.. Yılda 5.000 km yapıyoruz. 2.0 TDCI dışındaki Mondeo önerilerine açığım...

• quote:

quote:

quote:

0 alamayız zaten Bizim önceki Passat'dan az yakıyormuş.. Yılda 5.000 km yapıyoruz. 2.0 TDCI dışındaki Mondeo önerilerine açığım...

Yılda 5000 ise benzinli al hocam,dizele gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yılda 5000 ise benzinli al hocam,dizele gerek yok.

Tek Otomatik seçeneği Maalesef Dizel'de... Otomatik Vites şart bize..

• foreveralone1997 F kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman mondeo çok iyi bir seçenek.ben 5-6 ay boyunca arastirdim,Jetta-Focus-C5-Mondeo arasinda kiyaslamalar yaptim ve fiyat/performans olarak en iyi aracin mondeo olduguna karar vererek aldim. Jetta ve Focus C sinifi araclar ,mondeo ise D sinifi yani daha buyuk bir arac,passat ile ayni kategoride,jetta fiyatina 2011 mondeo aliyorsunuz ve icine oturdugunuzda da anlayacaksiniz ki Jetta'dan cok daha konforlu bir arac. burada en buyuk dezavantaj 2.0 oldugu icin vergi ve sehiriçi kullanimda yakit tuketimi.ama aldiginiz fiyat bunlari tolere edecektir.sonuçta sifiri 120bin-140bin TL arasinda mondeo 2.0'larin ve siz ikinci el 2011 titanium modelini 55bin TL civarinda alabilirsiniz. Mondeo süruş keyfi olan bir araba,bunu kullandikça anlarsınız.Arabanin yol tutuşu üst düzey,ses yalıtımi başarılı,sunduğu donanımlar gayet iyi. Bakım olarak da muadillerinden pahali olmadığını düşünüyorum,dün yaptirdığım 65bin bakimi 450TL'ye maloldu,normal bir rakam bence.

• quote:

hocam o zaman mondeo çok iyi bir seçenek.ben 5-6 ay boyunca arastirdim,Jetta-Focus-C5-Mondeo arasinda kiyaslamalar yaptim ve fiyat/performans olarak en iyi aracin mondeo olduguna karar vererek aldim. Jetta ve Focus C sinifi araclar ,mondeo ise D sinifi yani daha buyuk bir arac,passat ile ayni kategoride,jetta fiyatina 2011 mondeo aliyorsunuz ve icine oturdugunuzda da anlayacaksiniz ki Jetta'dan cok daha konforlu bir arac. burada en buyuk dezavantaj 2.0 oldugu icin vergi ve sehiriçi kullanimda yakit tuketimi.ama aldiginiz fiyat bunlari tolere edecektir.sonuçta sifiri 120bin-140bin TL arasinda mondeo 2.0'larin ve siz ikinci el 2011 titanium modelini 55bin TL civarinda alabilirsiniz. Mondeo süruş keyfi olan bir araba,bunu kullandikça anlarsınız.Arabanin yol tutuşu üst düzey,ses yalıtımi başarılı,sunduğu donanımlar gayet iyi. Bakım olarak da muadillerinden pahali olmadığını düşünüyorum,dün yaptirdığım 65bin bakimi 450TL'ye maloldu,normal bir rakam bence.

Aynen Mondeo daha iyi olacaktır. İlk önce Passat 1.6 FSI Otomatik bakıyordum, Bizim bi tanıdık almıştı.. Babam ve Ben kullandık... Aracın Performansı çok zayıf ve 1.4 TSI Bakmaya başladım onlardada En temizi 50Bin TL ve Son olarak Mondeo baktım ve Kararımı Mondeoda kıldım. Hayırlısı diyelim.

• 1.6 nın yakıtı (yol bilgisayarının gösterdiği)
    kışın şehir içi 11,5-12 litre civarı ortalama tüketim
    yazın şehir içi 9,5-10 litre ortalama tüketim
    yazın şehirler arası 90 km/h hızla 5,5 litre
    110km/h hızda 6 -6,2 litre yakıt tüketim
    genelde hız sabitleyicide kullanıyorum. hızsabitleyiciyi devre dışı bırakırsak yarım litre falan daha artar kanaatimce
  • 2009 2.0TDCİ OTOMATİK

Ş.içi 7,5 normal kullanım,zorlanırsa rahatlıkla 7 ye çekiliyor

Ş.dışda ortalama 6lt gibi yakıyor,tabiki 180 - 200 gideyim demezseniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan17

1.6 nın yakıtı (yol bilgisayarının gösterdiği)
    kışın şehir içi 11,5-12 litre civarı ortalama tüketim
    yazın şehir içi 9,5-10 litre ortalama tüketim
    yazın şehirler arası 90 km/h hızla 5,5 litre
    110km/h hızda 6 -6,2 litre yakıt tüketim
    genelde hız sabitleyicide kullanıyorum. hızsabitleyiciyi devre dışı bırakırsak yarım litre falan daha artar kanaatimce

Ustam bu değerler lpg siz değilmi yani normal benzinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telvis -- 18 Nisan 2014; 17:50:21 >
  • bilgisayarının gösterdiği. heralde benzindir.(ben de sormuştum benzin demişlerdi)
    lastikler biraz kalın benim 245/40/18
    215 lastik falan olsa biraz daha azalır sanırım.
    ama yaktığı her damlaya değer. gerçekten konforlu bir araba. insana kendini çok rahat ve güvende hissettiriyor. aslında bunların eco boostları varsa onlardan almak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.