Şimdi Ara

Yeni Ford Ranger Kulübü (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.890
Cevap
20
Favori
370.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba selam.walla en son bakım için gttğimde 4x2 ye 40.000 fiyat çekiyolardı.ve satış rakamları gerçekten çok düşük.çok az var yollarda şuanda.mecburlar fiyatı düşürmeye.o fiyata zor satılır bence.....
  • Size katılıyorum,bu fiyata çok zor satarlar,bende şahsen fiyat düşsün diye bekliyorum.Şuana kadar tek bir tane gördüm koca İstanbulda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyphen

Bir tecrübe sorusu sormak istiyorum:
    Aracımda önde domuzluk,
    üstte sarı sis farları,
    arka kasa panjurla (jack rabbit) kapalı,(ruhsatta açık kasa yazıyor,sonuç olarak fullbox falan değil zaten)
    camlar ön hariç film kaplı,
    ön farlar xenon ile değiştirilmiş,
    arkada çekme demiri de var ama o ruhsata işli,

Yakın zamanda TUV de araç muayenesi olacak,benzer koşullarda bir araçla gidip de tecrübesini paylaşmak isteyen olursa,çok memnun olurum.
    Örneğin: Domuzluğu sök de git abi,hayırlı olur v.b.
    2 de resim ekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

Yeni Ford Ranger Kulübü

Yeni Ford Ranger Kulübü

Arkadaşlar bugün Esenyurt TÜV de muayenemi yaptırdım.Hiçbir sorun olmadı sadece farlarım ayarsız olduğundan ve motor numarası okunamaz bir yerde olduğundan 2 tane hafif kusur yazıldı o kadar.
    Ayrıca randevulu olduğundan en fazla 1 saatte işiniz bitiyor.
    Bilgilerinize..............

• ben gitmeden önce motor no sunun yerini öğrenmiştim yetkili servise gidip.gerçekten zor yerde servisteki elemanlar bile(heralde benden başka soran olmadı) kitapçıklara filan bakarak buldular.muayeneye gittiğimde adam tam hafif kusur yazıcaktıki bi dkka gösteriyim dedim ve gördü yazmadı
  • Günaydın arkadaşlar,
    2009 ranger lerin yakıt filtreleri yaklaşık 200 TL gibi dediler serviste daha hesaplı satılan yerler mutlaka vardır.Bilen varmı?Aynı şey hava filtresi içinde geçerli.Daha önce temizlenip sürekli kullanılabilen hava filtresi yaptırmıştım bir arkadaş vasıtasıyla şimdi yeri unuttum.
    Arka ağırlık için hala ebat ve deliklerin ölçüsünü gösteren bilgi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    Kış lastiğini tanesi 230 TL den buldum Prelli marka.Daha ucuz bulan varsa veya ihtiyacı olan varsa bildirirse yardımcı olurum.
    Sağlıkla kalın.
  • Ya at arkaya 2 tane kum torbası :D bak keyfine.....bende koydurttum ağırlık ama yanıma makasçı bi arkadaşımı aldım başka bi rangerdan gidip ölçü aldık.ama ne olduğunu bilmiyorum ölçülerini.gitti ayarlattı.kestirttik.taktık.
  • yeni ranger fiyat takip edenler için... bende sürekli takip ediyorum gittikçe yükseliyor. nedeni mi? hemen anlatayım. bayilere gidin bakın hiç yok. varsa da mavisinden (hiç güzel değil ve çok pahalı, hadi pahalılığını geçtim 4X4 olduğu için vergi süper ucuyor hele 3.0litre olduğundan birde) 4X2 si yok denecek kadar az ben bir tane bulabildim. o da çoktan satılmıştı. ford türkiye getirtemediği için (veya çok sınırlı sayıda getirdiği için) yok dememek için inanılmaz fahiş fiyat çekiyor. utanmasalar navara parası isteyecekler. aynı kategorideki lüks kardeşi MAZDA BT50 High bile 34000 civarlarında. ranger bt50 den min. 2-3 aşşağı olurdu herzaman. bence yüklü mal gelirse liste fiyatından 8-10 bin lira iner diye bekliyorum. ama 3 ayı geçerse yönüm navara yada insigna turbo olacak. ey ford duy sesimizi müşteriyi kaçırma :D
  • İlgilenen varsa aracım satılık.
    Aşağıdaki linkten ilana ulaşabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ranger_thunder_4x4_otomatik-64WQQaXQQ18376138WQQpXQQdisplayitem
  • ya hocam 4X4 çok güzel ama vergileri ödenecek gibi değil. ondan 4X2 bekliyoruz. bayilerde de hep 4X4 var. hayırlı müşteriler.
  • Selamlar arkadaşlar. Şu an 4*4lerin badrolu ne kadar bilgisi olan varmı?Ben FORD THUNDER almaya düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar varsa bu aracın artı ve eksikleri nelerdir.Genel olarak hafta sonu şehir dışı kulanmak için....
  • rangerları kullanınca zaten artılarını kendin görürsün.4x4 lerin eksi olan tek yönü vergileri başka hiçbir eksisi yok bence.
  • ARKADAŞLAR MERHABA,

2009 MODEL FORD RANGER 4X2 XLT HI-RIDER ARACIM SATILIK....

ARACIM 20.000 KM DE...RENK SİYAH.10.000 VE 20.000 BAKIMI YETKİLİ SERVİSİNDE YAPILMIŞTIR.ARACIN ÜSTÜNDE ÖN KORUMALIK VARDIR.AYRICA ARKADA 116 KGLIK AĞIRLIK BULUNMAKTADIR.

ARACI SATIŞ SEBEBİM FARKLI BİR BİNEK ARAÇ ALMAK İSTEMEM....SATIŞ HEMEN VERİLECEKTİR...DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR İÇİN MSN ADRESİM

kaan_knc@hotmail.com

SAYGILAR......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalkaan -- 8 Kasım 2009; 13:41:54 >
  • 4x4 Thunder'ın yıllık vergisi 2,605 TL.
  • Az da deyilmiş ya!
  • ya hiç bayi tanıdığı akrabası falan olan kimse yok mu? şu yeni rangerler fazla sayıda ne zaman tr ye gelecek diye gizli bir bilgi sızdırsalar...
  • Merhabalar gençler ve her zaman genç kalanlar,
    İnsanlık aleminin mübarek kurban bayramlarını tebrik eder kurban olmadan ve kurban vermeden daha nice kurban bayramlarına tüm sevdiklerimiz ve sevenlerimizle birlikte çok bayramlar yaşama dileğiyle,
  • Hypen merhaba,

Kasayı sürgülü kapatmayı nereden aldın ? Ve fiyatı ne onun ??
  • BEYLER NERELERDESİNİZ......WALLA ÖLDÜRDÜNÜZ YAW FORUMU.....BU KADAR MI SORUNSUZ ARAÇLARIMIZ VAR HİÇ SESİ ÇIKAN YOK
  • Selam arkadaşlar,2009 hi-rider 4x2 xlt 20.000 km bakımında neler yapılıyor.Yakıt filtresini ucuz satan yer bilen varmı.
    Herkese iyi günler dilerim.
  • mazot filtresi 30.000 değiştiği söylenmişti bana ve değiştirilmemişti.ben genede bi bakın kontrol edin demiştim.hiç bir şey yok bunda daha boşu boşuna değiştirmenize gerek yok.düzgün yakıt kullanıyosunuz demişlerdi.yakıt filtresi 30.000 de değişecek benim.onun dışında yağ,yağ filtresi,hava filtresi bunlar değişiyor.ufak tefek bi kaç şey daha vardı ama hatırlamıorum tam.300 TL ye 5 ay taksit yaptırmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.